Děda vyrobil ferratu, tak jsme ji byli otestovat. Ze začátku to zeda vypadalo jako z filmu Jak dostat tatínka do polepšovny

Děda vyrobil ferratu, tak jsme ji byli otestovat. Ze začátku to zeda vypadalo jako z filmu Jak dostat tatínka do polepšovny

A jako bonus vrcholový úlovek

brrr děda je skvělej. Bude veřejná?
Zina gratuluji.
Zina jee pardon:D ja se taky pokousela! A diky prekladu jsme se seznamili se sambem, vybrali jsme si stejny dilo
Uvod do historie uz mas uspesne za sebou? Na tom jsme oba pohoreli:D
brrr Fakt Dračí zub! Aj ta kola oprena pod skálou. Ale maminka má podle filmu hysterčit na zemi, ne lozit nahoru ![]()
continuity Jo, už je. Přístí rok by se tam měla díky dotaci vyměnit lana za ocelová, takže zatím není nikde nějak extra propagovaná, ale už normalně funguje.
eM Maminka musela taky nahoru.
brrr pošli misto do SZ, prosím tě.
Jako ale velkou radost! ![]()

Dadoo hmmm, takový řízky...dneska jsem ještě neobědvala
Catherinne tak ty bych si dala hned! Ale na řízky to jsou malé hlavy.
Bude trochu omáčky, knedlík mám v mrazáku a potom na másle s bylinkami, mozzarellou a parmazanem.
711990 Tak to myslím FHS hlavní účel splnila! Historii mám za sebou (maso), bez ní mi přišlo, že nemá moc ani cenu se do překladu pouštět.
Zina to jsi fakt dobra!!!!
Zina gratuluju :)
Zina moc gratuluju!
Zina gratulujem mam radost s tebou ![]()
Zina Blahopřeju!
Dadoo Krasa. A omacka z hribku![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.