Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Online Karja
44559 příspěvků moje polička 08. července 2021 22:45

Zina Ty jo, to je fakt velkej úspěch teda! Obdivuji té! 

Offline rasaNori
8830 příspěvků moje polička 09. července 2021 10:19

brrr posles mi taky sz prosim? :) 

Offline Mha
příspěvků moje polička 09. července 2021 11:51

Včerejší koncert s fantastickým houslistou Milanem Al Ashabem.

Nebudu ani psát odkud je fotka, to jenom, kdybyste se cítily zralé na blázinec, tak že tam je hezky. Pávy jsem teda neviděla. 

Offline barbucha blogger
35740 příspěvků moje polička 09. července 2021 12:05

Mha 

To je Květná?

Offline Zu
2774 příspěvků moje polička 09. července 2021 12:05

Zina blahopřeju, skvělá jsi!

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 09. července 2021 12:14
Offline Mha
příspěvků moje polička 09. července 2021 12:21

barbucha Ano, Května zahrada v Kroměříži. Rozlehlý secesní blázinec, malé pivovary a jiná pozitiva.

Offline viktorka_od splavu
49237 příspěvků moje polička 09. července 2021 12:23
Reakce na Mha:

Rozlehlý secesní blázinec, malé pivovary  

​genialni kombinace

Offline Mha
příspěvků moje polička 09. července 2021 12:29

viktorka_od splavu Asi proto je největší oddělení protialkoholni

Offline barbucha blogger
35740 příspěvků moje polička 09. července 2021 12:41

Mha 

Já to tam znám, babička bydlela kousek od blázince a špitálu, v Purkyňově ulici I do Květný to byl kousek!

Ale váhala jsem chvilku - dlouho jsem tam nebyla a tu vodní plochu kolem pavilonu si vůbec nepamatuju, to tam za mě ještě nebylo... a co je to vůbec za pavilon? Vzadu vidim rotundu...

Offline Mha
příspěvků moje polička 09. července 2021 13:22

barbucha

Asi před 4 lety udělali poměrně velkou rekonstrukci, včetně částí, které byly dřív uzavřené nebo byly jako technické zázemí. Od té doby také vstup víc zpoplatnili:)

To na fotce tam dřív vůbec nebylo, je to replika z nějakého pradavneho století, ještě je nový i Králičí kopec. Ten teda nemám  vyfoceny, králíci nebyli vidět. Asi už spali, fotila jsem večer. 

Jo a jestli pamatuješ skleníky, dva velké u vstupu, tak koncert byl v jednom z nich. 

Offline barbucha blogger
35740 příspěvků moje polička 09. července 2021 13:34

Mha 

No jasně že pamatuju. To bylo určitě super, koncert tam!

Já bych tam jen kvůli těm zahradám jela hned, strávila jsem v nich spoustu krásnýho času... ale co tam babička už není, ještě jsem se neodvážila, už by to nebylo to pravý

Offline Mha
příspěvků moje polička 09. července 2021 13:55

barbucha Tak tomu rozumím, mám to tak taky

Dívala jsem se na tu Purkyňovu a znám to tam, je to přímo k vjezdu do nemocnice. Bývaly tam myslím kasárna a vojenské sklady a dřevěná budova školky. Je to ono?

Offline barbucha blogger
35740 příspěvků moje polička 09. července 2021 18:04

Mha 

Kasárna byly hned na začátku ulice, ta dřevěná školka taky (párkrát jsem tam kdysi byla jako chovanec dokonce!). Babička bydlela tak v půlce, naproti bylo hřiště a takový přízemní starý řadový  dělnický baráky  - nevím jestli ještě stojej, byla by jich škoda, byla to zajímavá ukázka c.k. architektury pro prostej lid. Jednou dvakrát jsem tam byla u někoho i vevnitř, myslím že tam snad nebyly koupelny, ale to by se dalo napravit určitě.

Nemocnice je až na konci, ona je to docela dlouhá ulice...

Offline Mha
příspěvků moje polička 09. července 2021 20:18

Konečně znám skoro osobně nějakou VIP osobu!

V těch přízemních dělnických domech jsem taky byla, fascinovalo mě, že vlastně to byla jen jedna obytna místnost rozdělená závěsy. Vždycky když je někde zmínka o moskevskych kolektivních domech, tak si na to vzpomenu. 

Dřevěná školka je pryč určitě a kasárna z jedné strany ulice jsou a z druhé strany se buduje podzemní parkoviště nebo byty, nevím jistě, ale stojí tam jeřáb. 

Az zas pojedu kolem, udělám ti hezkou fotku

Offline letfenixa
10850 příspěvků moje polička 10. července 2021 03:02

Zina gratulujem!

Offline Řvousenka
1027 příspěvků moje polička 10. července 2021 14:36

Festival pro židovskou čtvrť v Boskovicích. Opět❤️

Offline Mha
příspěvků moje polička 11. července 2021 19:36

Byla jsem si zaplavat a v bazéně byli jen dva další lidé. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 11. července 2021 19:49

Mha Chápu tvoji radost. Chodím večer do posilovny, pokaždé si říkám, že je super, že jsem tam sama a včera mi říká paní na recepci, že neví, jak to dělám, ale že ostatní dny je tam pokaždé nerváno. Chodím úplně nepravidelně.

Offline letfenixa
10850 příspěvků moje polička 11. července 2021 19:53

Vďaka búrke a takmer celodennemu dažďu sme nešli nikam a konečne dôkladne vyupratali obývačku