Zina Ty jo, to je fakt velkej úspěch teda! Obdivuji té!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
brrr posles mi taky sz prosim? :)
Včerejší koncert s fantastickým houslistou Milanem Al Ashabem.
Nebudu ani psát odkud je fotka,
to jenom, kdybyste se cítily zralé na blázinec, tak že tam je hezky. Pávy jsem teda neviděla.

To je Květná?
Zina blahopřeju, skvělá jsi!
continuity Sweet Potato Janulik03 moora Kan baltik Karja Zu
Děkuju! ![]()
barbucha Ano, Května zahrada v Kroměříži. Rozlehlý secesní blázinec, malé pivovary a jiná pozitiva. ![]()
viktorka_od splavu Asi proto je největší oddělení protialkoholni ![]()
Já to tam znám, babička bydlela kousek od blázince a špitálu, v Purkyňově ulici
I do Květný to byl kousek!
Ale váhala jsem chvilku - dlouho jsem tam nebyla a tu vodní plochu kolem pavilonu si vůbec nepamatuju, to tam za mě ještě nebylo... a co je to vůbec za pavilon? Vzadu vidim rotundu...
Asi před 4 lety udělali poměrně velkou rekonstrukci, včetně částí, které byly dřív uzavřené nebo byly jako technické zázemí. Od té doby také vstup víc zpoplatnili:)
To na fotce tam dřív vůbec nebylo, je to replika z nějakého pradavneho století, ještě je nový i Králičí kopec. Ten teda nemám vyfoceny, králíci nebyli vidět. Asi už spali, fotila jsem večer.
Jo a jestli pamatuješ skleníky, dva velké u vstupu, tak koncert byl v jednom z nich.
No jasně že pamatuju. To bylo určitě super, koncert tam!
Já bych tam jen kvůli těm zahradám jela hned, strávila jsem v nich spoustu krásnýho času... ale co tam babička už není, ještě jsem se neodvážila, už by to nebylo to pravý ![]()
barbucha Tak tomu rozumím, mám to tak taky![]()
Dívala jsem se na tu Purkyňovu a znám to tam, je to přímo k vjezdu do nemocnice. Bývaly tam myslím kasárna a vojenské sklady a dřevěná budova školky. Je to ono?
Kasárna byly hned na začátku ulice, ta dřevěná školka taky (párkrát jsem tam kdysi byla jako chovanec dokonce!). Babička bydlela tak v půlce, naproti bylo hřiště a takový přízemní starý řadový dělnický baráky - nevím jestli ještě stojej, byla by jich škoda, byla to zajímavá ukázka c.k. architektury pro prostej lid. Jednou dvakrát jsem tam byla u někoho i vevnitř, myslím že tam snad nebyly koupelny, ale to by se dalo napravit určitě.
Nemocnice je až na konci, ona je to docela dlouhá ulice...
Konečně znám skoro osobně nějakou VIP osobu! ![]()
V těch přízemních dělnických domech jsem taky byla, fascinovalo mě, že vlastně to byla jen jedna obytna místnost rozdělená závěsy. Vždycky když je někde zmínka o moskevskych kolektivních domech, tak si na to vzpomenu.
Dřevěná školka je pryč určitě a kasárna z jedné strany ulice jsou a z druhé strany se buduje podzemní parkoviště nebo byty, nevím jistě, ale stojí tam jeřáb.
Az zas pojedu kolem, udělám ti hezkou fotku![]()
Zina gratulujem!
Festival pro židovskou čtvrť v Boskovicích. Opět❤️
Byla jsem si zaplavat a v bazéně byli jen dva další lidé.
Mha Chápu tvoji radost. Chodím večer do posilovny, pokaždé si říkám, že je super, že jsem tam sama a včera mi říká paní na recepci, že neví, jak to dělám, ale že ostatní dny je tam pokaždé nerváno![]()
. Chodím úplně nepravidelně.
Vďaka búrke a takmer celodennemu dažďu sme nešli nikam a konečne dôkladne vyupratali obývačku ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články