Janulik03 To by mě kleplo
, ale to snad nehrozí, vůně mám v ložnici a tam je koberec. Tohle je tělové mleko, v plastu.
Potlapkávám, i když to ti moc nepomůže ![]()
Janulik03 To by mě kleplo
, ale to snad nehrozí, vůně mám v ložnici a tam je koberec. Tohle je tělové mleko, v plastu.
Potlapkávám, i když to ti moc nepomůže ![]()
Janulik03 to se stalo manželovi jeden rok v Chorvatsku, spadl mu na dlažbu úplně nový Chanel velikosti za cca 5.000 ![]()
No, vonělo to až do odjezdu a tuším, že i dalším ubytovaným
Catherinne barbucha no neutesilo ma cudzie nestastie ale uz som to zahodila za hlavu. Kupelka asi stale vonia moja rodina tu vonu neznasa tak si ju uziju ![]()
Jsme už asi hodinu u takového mikrobrouzdaliště, děti si krásně hrají, starší úžasně spolupracuje s ostatními dětmi
Akorát jsem si měla cestou koupit kafe a vzít si něco na čtení.
Evaeva kdyby sis ho koupila, tak se vsaď, že si to tak v klidu neužiješ. Aspoň u mě to tak bývá ![]()
Mulen já myslím, že jo. Je fakt stačí vzít k jakékoliv louži a o zábavu je postaráno
Zajimavé na tom je to, že do normálního koupaliště/rybníka nevlezou![]()
Jsme už asi hodinu u takového mikrobrouzdaliště,
Myslíš tu betonovou stružku jak v ní voda teče? ![]()
barbucha ano!
ale kdybys chtěla vzít někam haranty, tak bude lepší panská zahrada
Já tam právě byla s harantama naposled, sundala jsem jim boty a mazali do tý vody. Vyhráli si tam pěkně, dlouho ![]()
Co je to panská zahrada?!
barbucha to je vedle Mlejna, jak končí centrální park, tak za silnicí. Příjemný park, je tam pár trysek a asi tři brouzdaliště, vedle dětské hřiště.
Nevím co je to Mlejn, ale ten centrální park je docela z ruky, tam bych s nima nedošla...
barbucha jo, to bys asi musela pár zastávek busem nebo jim vzít odrážedla. My jsme tak v půlce, takže to nemáme daleko. A Mlejn je místní kulturní dům:), proč se tak jmenuje nevím, je to stavba z doby výstavby sídliště.
Odrážedla jim vzít nemůžu anžto nemají helmy, takže na nich nesměj vůbec ven! ![]()
Autobus by šel, tím ještě nejeli, to bych byla za hvězdu... Oliver vždycky vyhlíží "bus" a radostně jásá... to by byla atrakce k nezapomenutí! Čert vem park ![]()
barbucha myslím, že se ti rýsuje výlet jejich života
u nás jsou dopravní prostředky taky hodně populární, mladší někdy i brečí, když vystupujeme![]()
barbucha a jezdit metrem tam a zpátky, to bys byla babička!
Dnes se mi vrátil syn z tábora.
Ale... Je úplně jiný ![]()
Taky vám z táborů posílají vyměněné děti?
Mha syn chodí na příměstský a jiný byl už první den![]()
Evaeva Je to nakažlivý ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.