Renusatko Tak posilovnu bych měla taky navštívit, snad budu mít podobné štěstí jako ty. Teď v tom horku ta blízká společnost není moc příjemná ![]()
Tak tohle bych já dala do stížností ![]()
Mha Nehraje se nejaky fotbal? Pred koronavirem kdyz jsem se dozvedela, ze se hraje nejaky fotbal nebo hokej tak ja sla do bazenu, byla to celkem jistota, ze tam bude min lidi. Nebo myslis, ze je to kvuli nutnym testum nebo ockovani?
Ja myslím, že tam nikdo nebyl, protože u nás je dost ošklivé počasí a chladno. Ale může k tomu být i ten fotbal, to vůbec nevim. A očkování asi ne, když bylo 30°, tak tady bylo koupaliště nacpane k prasknutí lidma s čestným prohlášením. Jednou jsem uplavala 100 metrů a jakousi slečnu mi hodil její obézní přítel na záda. Tak jsem šla domů ![]()
Mha do sťažností bola tá obývačka, obávala som sa, že niekde v Tom bordeli už žije jazvec.
letfenixa jezevec je fajn, horší by bylo, kdyby tam bydlel tchoř ![]()
Mha
Máme klimatizaci, takže se cvičí výborně
.
Renusatko
Aha, u nás je jen jakési odsávání a průvan. Otevřou se táhlem dveře do sklepení a zapřažený osel se opet rozejde. Klimatizace... Já fakt půjdu zkusit tu růžovoučkou posilovnu. Tam je to možná i aromatizované.
letfenixa No vida, nejsem sama :-) Během dovolené proběhl hlubší úklid a jsem s tím moc spokojená, vůbec to nevnímám jako ztracený čas. Dopoledne úklid, odpoledne odpočinek a pohoda.
A to ostatní z týdenní dovolené bylo fajn - pár dní na Ohři, den u Sázavy a parádnický víkend na Náplavce - milá setkání na trhu, mandarinkové pivo na (a)void, Cider Fest a akrobatické skoky na lyžích na protějším břehu, vynikající gintonic v oblíbené hospodě a v neděli na kajacích do Braníka a zpět. Ani zlomenej malíček u nohy mi to nezkazí :-) A konečně jsme byli v normální restauraci na jídle!
andulka01 to zní krásně
letfenixa tak to je paráda, ja som si tiež myslela, že dážď využijeme na upratovanie, len sme sa k tomu ešte akosi nedostali. A to u nás pršalo aj dnes ![]()
Jen foť, budu ráda za jakoukoliv fotku ![]()
Mi dneska udělal radost fakt, že mě po návratu z dovolené kolega rád viděl ![]()
andulka01 cos dělala? ukopla nebo ti na něj něco padlo? At se brzo zahojí![]()
SunEclipse ukopla o dveře. Proto tentokrat místo paddleboardu kajak ![]()
andulka01no au..! tlapkám...
Ne dnes, včera, ale ![]()

rozarka ta je krásná
rozarka pivoňky..ach![]()
rozarka krasna kytica krasna vona
. A musim sa postazovat ze ja som dnes rano tuto vonu ktoru mam len chvilu chcela pouzit po sprche vysmykla sa mi z ruky a cela kupelna je zaliata vonou a sklo som teda pozberala ![]()
no tak davaj si na nu pozor a uzi si ju
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.