Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Biely kvet
4150 příspěvků moje polička 26. července 2021 13:30

Renusatko andulka01 Jedna pani od nás bola babkou v 34 rokoch!

Offline Ginger
1216 příspěvků moje polička 26. července 2021 19:11

continuity whiskas V davnych dobach jsme sjizdeli Vltavu natezko z Lenory. Lode jsme posilali vlakem a doufali, ze dorazi vcas a v poradku. Na zacatku vzduti Lipna jsme spojili dve lode kminky a vztycili plachtu. S timhle katamaranem jsme dali Lipno za dva dny (nejvic foukalo vzdy odpoledne). Pak chytnout stopa pro bagaz a lode do Vyssiho Brodu. Za flasku to vetsinou vyslo. Z Vyssiho Brodu do Ceskych Budejovic uz to bylo v pohode. Posledni adrenalin byl nadlehcovat lode na vaze na nadrazi, aby nam je vzali na cestu zpet. Jo to byly casy.

Offline whiskas
20998 příspěvků moje polička 26. července 2021 21:42

Ginger Zní to romanticky, ale v dnešní době až neskutečně. Většina lidí by to asi nedala .

Offline continuity
42855 příspěvků moje polička 26. července 2021 21:58

Ginger Tyto historky má muž taky, s nima jezdil táta, dvě děti na těžko a kempování, kde to šlo. Ale teda katamarán na Lipně je úplně nejvic.

Offline Ginger
1216 příspěvků moje polička 26. července 2021 22:21

continuity mne brali rodice na vodu mozna uz od tri- ctyr let. Bez auta jsme jezdili na vejsce. Jinak kolegyne jezdi na Vltavu v cervnu a nemuze si to vynachvalit.

Offline continuity
42855 příspěvků moje polička 26. července 2021 22:25

Ginger v červnu jezdíme s jinou partou, snažíme se začínat ve ctvrtek a je to takove so-so.

O prázdninách bych teda o víkendu na Vltavu nejela, ani za nic. 

Offline Sweet Potato
40206 příspěvků moje polička 26. července 2021 22:30

euridike To bylo moc pěkné.

andulka01 Gratulujuuuu

Offline Ginger
1216 příspěvků moje polička 26. července 2021 22:31

continuity tak to jsi poborila babovicku, ale my jsme skrivani a nedela nam problem vyrazit treba v osm rano. To by mohl byt na vode jeste klid. 

Offline continuity
42855 příspěvků moje polička 26. července 2021 22:33

Ginger brzké vstávání mnohé řeší, ale ty narvané kempy mi taky nevyhovují. 

Možná je to letos lepší, jak je takové všelijaké počasí. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 27. července 2021 08:12

Snidane.

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 27. července 2021 08:15

Ginger jee, takhle přesně včetně vlaku jsme to jeli i my, ta část z Lenory byla moc krásná a prakticky nikoho jsme nepotkali. Ale už je to asi tak 22 let :) 

Offline Ginger
1216 příspěvků moje polička 27. července 2021 08:38

bram ja se obavam, ze u me to je 30 let zpatky. ten prvni usek z Lenory byl muj nejpblibenejsi.

Offline andulka01
12802 příspěvků moje polička 27. července 2021 08:49

bram Ginger Jo, také hlásím úsek z Lenory před 25 lety, boží to bylo, byli jsme skoro sami a těsně předtím byla bouřka se silným deštěm, takže spousta vody a rozhodně njsme dny nedřeli. Teď mě ségra zvala, jestli si s nimi nechci zamluvit termín na loď, no při představě té "fabriky na vodáky" se mi úplně nechtělo.
Ale teď si budu půjčovat kajak a když to klapne, pojedu kousek Jizery.

Offline andulka01
12802 příspěvků moje polička 27. července 2021 08:53

Renusatko eM Sweet Potato Děkuji! Ještě ho dopékají dokřupava, ale vše je prý ok. 
Pro mě teda bude zajímavý až tak za tři roky, až bude chtít plavat a jezdit na lodi :-) Jsem hrozně zvědavá, zda bude stejně jako neteř vodník po mamince nebo aquafob po tatínkovi (doufám že ne).

Offline Ginger
1216 příspěvků moje polička 27. července 2021 11:48

andulka01 Jizera je super. Na Vltave se mi vic zamlouva morsky kajak. Pred cca 2-3 lety jsme sicho pujcili od vodnich zachranaru ve Vltavici. Prespali jsme na tajnacku na tom hadim ostruvku a dva dny se toulali nepeistupnymi zatocinami Lipna. Bylo to super a zachranari ani nechteli umyt lode, ze to prej tak dobre neumime.

Offline Magráta
8123 příspěvků moje polička 27. července 2021 12:18

whiskas my Vltavu jezdíme s dětmi a neteřemi a sestrami každoročně, je to taková tradice, z VB do ČB (resp do Boršova), teď jedeme v týdnu od 15. 8. (ne o víkendu)... vlakem z ČB do Brodu, tam přespat, ráno se nalodit, najíst se v Rožmberku, přespat na Branné, sjet jezy v ČK, najíst se v ČK, přespat ve Zlaté Koruně, projít se večer ke klášteru a další den hurá do Boršova

lidí tam bývá dost i přes týden, ale tak nějak s tím počítáme (ale např. se naloďujeme už celkem brzy ráno, abychom se vyhly davům)... 

a rozhodně na kanoích!

Offline viktorka_od splavu
49235 příspěvků moje polička 27. července 2021 12:33

Magráta  (my teda autem do cile a ztama busem do vysaku, na vlak me jeste muz nepresvedcil

Offline Magráta
8123 příspěvků moje polička 27. července 2021 13:46

viktorka_od splavu vlakem na Linz s přestupem v Rybníku a pak motorákem dřív jezdíval i ten poschoďový (loni myslím taky ještě jel)

Offline viktorka_od splavu
49235 příspěvků moje polička 27. července 2021 14:14

Magráta s cestou tam problem nemam, lipenku miluju.. ale predstava stejne cety zpet me nelaka vubec

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. července 2021 14:17

Magráta no jo, na tohle bych malém zapomněla. Jezdívali jsme to se spolužáky na střední. Akorát z Prahy je to, myslím, pět hodin a několik přestupů. Jednou jsme to jeli snad přes osm kvůli nějakým výlukámPak z Vyšáku do Koruny nebo Boršova, trvalo nám to asi 4 dny,na táboře jsme to měli za dva.