Karja jé, pěkný- to by mě taky potěšilo!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
tak nejde primárně o ty kadibudky, spíš o ty lidi, co tam s tebou bydli a jedou řeku. Kromě nás jsme potkali asi 6 dalších skupin? Od Lokte je to už jiné, ale ten vršek je fakt vylidněný.
Ty Vltavské jezy jsou nejak sjízdné všechny, ale tady jsme lode jednou museli tahat a jednou přenášet a je úplně jedno kolik teče vody. To jsem tím myslela.
continuity je mi to jasny:-) ja uplne liduprazdnou reku nepreferuju, nemel by nas pod jezem kdo chytat;-) kazdopadne asi tim, ze nejezdime o vikendu, je to snesitelny a letos asi i diky predpovedi pocasi (ktera ovsem vubec nevysla:-) jeste min lidi nez loni
continuityVltavu jsem taky ještě nejela. Všude slýchám, že davy a horní tok je přístupný jen po rezervaci X měsíců dopředu - ale prý je to nádhera.
continuity Já letos taky Ohři, po strašný spoustě let. Dostatek vody, peřejky, blbnutí na Hubertusu. Do Lokte nám teda propršelo a bylo trochu kosa. Tu řeku mám ráda, není moc nacpaná lidmi a teče, olejů je minimálně. Pár jezů se přenáší, ale není to moc, většina je jetelná. Potěšil plovoucí bar s ukecaným pánem u Velichova. Točí pivo do skla!
Dobré jídlo a moc pěkné posezení (i na břehu u vody) je v Hospůdce U vody ve Vojkovicích. U příležitosti nějakýho fotbalovýho zápasu točili na rožni velmi lahodné přeštické prasátko.
whiskas tak to je velka skoda-fakt staci jen vybrat termin mimo nejvic exponovane casy, po-st ideal. a rano vyrazit driv nez raftaci vstanou:-) (cti v 9)
whiskas horní tok jsme před lety jeli.od Soumarského mostu k Lipnu. Byl to zážitek obrovský, ale jednou stačilo. Nesmí se vystoupit z lodi (teda tehdy, teď nevím). Nahoře super, nad Lipnem je to dost daleko rozlitý, docela se nadřeš. A to my měli starou Vydru, na gumových lodích si to vůbec nedovedu představit. A Vltava pod Lipnem... Kdysi super voda, dnes na mne moc lidí.
viktorka_od splavu Píšu si :-).
Torrah To, že se nesmí vystoupit z lodi vím (prý to platí stále), ale okolní krajina je prý k nezaplacení, takže kochat se a před startem nepít
, aby se člověk vyvaroval potřebě návštěvy WC.
whiskas což to nepopírám, horní tok je opravdu v krásné krajině. Ale chce to brzo vyjet, aby byl čas na kochaní se.
whiskas Torrah my jeli letos ze Soumarskeho mostu do Pekne. Byla to nadhera. Da se zastavit na 3 povolenych mistech. Nas jelo 7 lodi (5 nase skupina + 2 dalsi), takze jsme museli mit pruvodce. Byl skvely, rekl v prubehu nam plno zajimavosti. Rezervaci jsme delali asi 2 mesice predem, ale mista byla i par dni pred. Pousti max 40 lodi denne.
whiskas rezervace na horní tok Vltavy se otevírá někdy v květnu a teď jsem koukala a sezenes místo i na příští víkend.
To fakt není problém. Není asi příliš praktické spojovat horní úsek nad Lipnem s tím od Vyššího Brodu. Je to dost daleko na přejetí autem a musíš lode vracet a zas půjčovat. Vltava v druhé půlce srpna už bývá docela prázdná tak jako tak.
Torrah souhlasim, je to uzasne, ale jednou staci.
Torrah continuity Díky
. Otavu mám moc ráda a hlavně to máme blízko z chaty, ovšem chtělo by to změnu.
Mně včera udělalo velkou radost Interview s Martinem Hofmannem na ČT24... ![]()
1/ že jsem dvounásobná tetka - první kluk v rodině ![]()
2/ dostala jsem od kolegyně kytku k svátku
andulka01
Gratuluji k tetce. Já jsem tetka 4x a teď jsem se dozvěděla, že budu už potřetí pratetka
. Neber to. Zase mamce od neteře je 46 a bude potřetí babička, to je asi horší![]()
Renusatko tak já už nic jiného než tetka být nemůžu (prateta, no to se snad nedožiju). Babičkou v 46 dobrý, akční babičky můžou být hodně super!
andulka01 být teta je super, ať ti to děla radost! A vše nej k svátku! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články