Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 26. července 2021 05:26

Karja jé, pěkný- to by mě taky potěšilo! 

Offline continuity
42855 příspěvků moje polička 26. července 2021 08:49

viktorka_od splavu

tak nejde primárně o ty kadibudky, spíš o ty lidi, co tam s tebou bydli a jedou řeku. Kromě nás jsme potkali asi 6 dalších skupin? Od Lokte je to už jiné, ale ten vršek je fakt vylidněný. 

Ty Vltavské jezy jsou nejak sjízdné všechny, ale tady jsme lode jednou museli tahat a jednou přenášet a je úplně jedno kolik teče vody. To jsem tím myslela. 

Offline viktorka_od splavu
49235 příspěvků moje polička 26. července 2021 08:55

continuity je mi to jasny:-) ja uplne liduprazdnou reku nepreferuju, nemel by nas pod jezem kdo chytat;-) kazdopadne asi tim, ze nejezdime o vikendu, je to snesitelny a letos asi i diky predpovedi pocasi (ktera ovsem vubec nevysla:-) jeste min lidi nez loni

Offline whiskas
20998 příspěvků moje polička 26. července 2021 09:36

continuityVltavu jsem taky ještě nejela. Všude slýchám, že davy a horní tok je přístupný jen po rezervaci X měsíců dopředu - ale prý je to nádhera.

Offline andulka01
12802 příspěvků moje polička 26. července 2021 09:39

continuity Já letos taky Ohři, po strašný spoustě let. Dostatek vody, peřejky, blbnutí na Hubertusu. Do Lokte nám teda propršelo a bylo trochu kosa. Tu řeku mám ráda, není moc nacpaná lidmi a teče, olejů je minimálně. Pár jezů se přenáší, ale není to moc, většina je jetelná. Potěšil plovoucí bar s ukecaným pánem u Velichova. Točí pivo do skla! 
Dobré jídlo a moc pěkné posezení (i na břehu u vody) je v Hospůdce U vody ve Vojkovicích. U příležitosti nějakýho fotbalovýho zápasu točili na rožni velmi lahodné přeštické prasátko.

Offline viktorka_od splavu
49235 příspěvků moje polička 26. července 2021 10:04

whiskas tak to je velka skoda-fakt staci jen vybrat termin mimo nejvic exponovane casy, po-st ideal. a rano vyrazit driv nez raftaci vstanou:-) (cti v 9)

Online Torrah
3326 příspěvků moje polička 26. července 2021 10:17

whiskas horní tok jsme před lety jeli.od Soumarského mostu k Lipnu. Byl to zážitek obrovský, ale jednou stačilo. Nesmí se vystoupit z lodi (teda tehdy, teď nevím). Nahoře super, nad Lipnem je to dost daleko rozlitý, docela se nadřeš. A to my měli starou Vydru, na gumových lodích si to vůbec nedovedu představit. A Vltava pod Lipnem... Kdysi super voda, dnes na mne moc lidí. 

Offline whiskas
20998 příspěvků moje polička 26. července 2021 10:32

viktorka_od splavu Píšu si :-).

Torrah To, že se nesmí vystoupit z lodi vím (prý to platí stále), ale okolní krajina je prý k nezaplacení, takže kochat se a před startem nepít , aby se člověk vyvaroval potřebě návštěvy WC.

Online Torrah
3326 příspěvků moje polička 26. července 2021 10:48

whiskas což to nepopírám, horní tok je opravdu v krásné krajině. Ale chce to brzo vyjet, aby byl čas na kochaní se.

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 26. července 2021 10:48

whiskas Torrah my jeli letos ze Soumarskeho mostu do Pekne. Byla to nadhera. Da se zastavit na 3 povolenych mistech. Nas jelo 7 lodi (5 nase skupina + 2 dalsi), takze jsme museli mit pruvodce. Byl skvely, rekl v prubehu nam plno zajimavosti. Rezervaci jsme delali asi 2 mesice predem, ale mista byla i par dni pred. Pousti max 40 lodi denne. 

Offline whiskas
20998 příspěvků moje polička 26. července 2021 10:52

Torrah brzké vstávání není má nejmilejší činnost, tak mě jen zajímá, jestli to fakt za ty "útrapy" stojí.

Lamicka Rezervace dva měsíce předem mi přijde v pohodě. Já četla skazky o nutnosti rezervace rok dopředu.

Online Torrah
3326 příspěvků moje polička 26. července 2021 11:00

Lamicka whiskas aha, tak to je už asi trochu jinak. My teda jeli sami, tehdy ještě omezení nebyla. Ale ano, stojí to za to, jen mně osobně to jednou stačilo. Je tam opravdu krásně. 

Offline continuity
42855 příspěvků moje polička 26. července 2021 11:02

whiskas rezervace na horní tok Vltavy se otevírá někdy v květnu a teď jsem koukala a sezenes místo i na příští víkend. 

To fakt není problém. Není asi příliš praktické spojovat horní úsek nad Lipnem s tím od Vyššího Brodu. Je to dost daleko na přejetí autem a musíš lode vracet a zas půjčovat. Vltava v druhé půlce srpna už bývá docela prázdná tak jako tak. 

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 26. července 2021 11:04

Torrah souhlasim, je to uzasne, ale jednou staci. 

Offline whiskas
20998 příspěvků moje polička 26. července 2021 11:14

Torrah continuity Díky . Otavu mám moc ráda a hlavně to máme blízko z chaty, ovšem chtělo by to změnu.

Offline euridike blogger
3906 příspěvků moje polička 26. července 2021 11:37

Mně včera udělalo velkou radost Interview s Martinem Hofmannem na ČT24...

Offline andulka01
12802 příspěvků moje polička 26. července 2021 12:56

1/ že jsem dvounásobná tetka - první kluk v rodině

2/ dostala jsem od kolegyně kytku k svátku

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 26. července 2021 13:11

andulka01 Gratuluji k tetce. Já jsem tetka 4x a teď jsem se dozvěděla, že budu už potřetí pratetka. Neber to. Zase mamce od neteře je 46 a bude potřetí babička, to je asi horší

Offline andulka01
12802 příspěvků moje polička 26. července 2021 13:14

Renusatko tak já už nic jiného než tetka být nemůžu (prateta, no to se snad nedožiju). Babičkou v 46 dobrý, akční babičky můžou být hodně super!

Online eM
1740 příspěvků moje polička 26. července 2021 13:29

andulka01 být teta je super, ať ti to děla radost! A vše nej k svátku!