Maureen
akorát mi jedli přímo v zámku a moc jsme si pochutnali. Zámecký park projdeme příště, nebyl čas a kočár byl hluboko v kufru.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
continuity ovečky na Vršiči.. jednou se podemnou začalo hýbat auto - a ona se mi pod něj cpala ovce :)
V jakém kempu bydlíte? Mám to v plánu v září, tak doufám, že tam bude volněji a Slovinsko se nepřesune mezi červené země.
Evaeva no díky za tip,my v zámku jeste nejedli...to muselo být prima![]()
mirajo pokud bude dětem po přejetí Vršiče špatně, můžete se zastavit v botanické zahrádce (platí se vstupné - Alpski botanični vrt). A kdyby bylo hnusně, tak v Kobaridu muzeum první světové války - tuším tam je i o budování cesty na Vršič. Nebo rtuťový důl v Idriji.
bublifuk bydlime teď jinde, ale doporučila bych Kemp Soča u Lepenjice.
My jsme trochu výš, není to spatny, ale tamten byl určitě lepší.
Ovečky máme. Prosvistely, že jsem nestíhala vyfotit lépe a to běží 3m od našeho stanu. 
Tak je to doma!
Ještě ve čtvrtek jsem nevěřila tomu, že půlmaraton 16 dní po pádu zvládnu ![]()
Čas 2:33:56 mě až mile překvapil, původně jsem chtěla do 2:09, ale to bych na tom Petříně musela vzlítnout a né se zabořit do dlažby...
Pokud někdo v Olomouci fandil děkuju za všechny běžce, protože atmosféra byla jako vždy úžasná, stejně jako tropické teploty.

Snad to zítra rozchodím... ![]()
Catherinne gratuluju! Jsi skvělá, ale jsi blázen ![]()
Catherinne moc gratuluji,jsi skvělá
Pinot Noir jsem a vím to
, díky
Maureen děkuji ![]()
Catherinne Hurá! Jsi blázen, ale jsi skvělá!
Zarinya milacka To je tak dojemný, krásně to píšete.
Mne prijde zajimava ta "automaticka"laska,miluju ho od prvni minuty.![]()
![]()
Catherinne gratuluju.![]()
Jsi frajerka!![]()
Catherinne Nevím, kolik bylo v Olomouci, ale v Brně bylo 34. Takže moc gratuluji a ten výkon ve vedru a po úrazu je parádní.
Mě potěšilo včerejší noční Brno. Bylo krásně teplo, v celém středu Brna nějaké akce, živé koncerty, taneční soutěž, festival minipivovarů, ohňostroj a všude plno lidí. Vyrazili jsme s kamarády a přišli ve 2.
Catherinne paráda.. Moc gratuluji.
Catherinne Jsi úžasná! A gratuluju!
Catherinne Moc gratuluji, jsi jednička! ![]()
Catherinne jsi uzasna! Manzeluv syn vcera podniknul olympijsky triatlon a pri behu uz pry musel na chvili zastavit, jak se mu v tom vedru delalo az zle. Tak jsi fakt dobra.
Catherinne naša hviezda![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články