CatherinneGratuluji! Myslela jsem včera soucitně na účastníky, bylo vážně horko. Jsi skvělá.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Catherinne V tom vedru to musel být očistec, ještě, že jsi teplomilná
. Pěkný výkon ![]()
Taková blbůstka. ![]()
https://twitter.com/nocontexthumans/status/1426223245741772801?s=21
Sweet Potato nejlepsi ten vousac ![]()
Kokoska Viď, jak se jak kouzlem promění.
Sweet Potato no, radost jak maly dite :)
Sweet Potato taky varianta ![]()
Zarinya děkuju
Miru wow ![]()
Renusatko myslím, že bylo 32, běželo se sice až v 19h, ale to na tom nic nemění, to město stálá horko
Fakirka Kan Dalia dík, dík a dík ![]()
Kokoska jo, jednu dobu to bylo na omdlení, ale rozběhala jsem to ![]()
milacka
jjo tak proto jsem z toho kopce tak letěla...
Catherinne gratuluju k vykonu. Vyhlizela jsem te na vysledny cas okolo 2 h za obcerstvovackou s vodni mlhou. Pak uz jsme sli dal do mesta. To jsem te propasla o par minut. Atmosfera byla krasna a obdivuju vsechny co bezeli. To vedro bylo umorny.
Catherinne no, jsi fakt borec. Pro mě krapet za hranou, ale borec ![]()
mně udělalo radost, takovou tu skoro dětskou, ničím nezkaženou The Great British Spraycation
marieu díky! Dneska budu mít marieu den s Banksym![]()
Ginger vodní mlha nebo přímo proud byla naštěstí často, to měli ošéfované skvěle. To je škoda, že jsme se nezahlídly
, ale i tak moc děkuju, protože ti diváci všude okolo jsou velký motor při závodu. Dělají pro nás moc a ani nevím, jestli si to uvědomují.
marieu díky ![]()
Jinak teda druhý den trochu trpím, koleno ok, ale jak jsem si nemohla pořádně protáhnout stehna, protože koleno ještě neohnu úplně, tak mi ty stehna v autě krapet ztuhly...a bolí, potvory jedny ![]()
Díky moc všem ![]()
marieu krysu s deštníčkem už někdo začmáral barvou
marieu To je krásné.
SunEclipse no to je teda kromobyčejně tupé až blbé..
Sweet Potato byla jsem nadšená, projela mu na to konto instagram a zůstala ještě nadšenější ![]()
Jako není to zrovna radost, jen dobrý pocit - a do VIP zjevů to taky není: Já prostě toho Daniela Stacha miluju. Hezkej, chytrej, zajímaví hosté...
Marbuša A ještě má kocoura!
Marbuša A je to vodák ![]()
Marbuša Sweet Potato andulka01 á ho taky Milovala, dokud jsem ho neviděla u Šípa.
nnebo Krause, už nevím přesně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články