Manuka juuu![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Podařilo se mi na Vinted ulovit modré cocoony, jsou parádní! Škoda, že v Brně není obchod. Na webu se mi téměř všechno zdá příšerné.
černá káva bude to náročné ale za to štěstí to stojí![]()
Manuka Uvidíš jak tě bude nabíjet
. A omládneš. Mam takové dva broučky, ale daleko. Když to dobře jde, tak je vidim pár hodin tak jednou za deset dní.
Očkování v Motole. Všichni jsou na ty pubertaky strašně milí. ![]()

sice jen den,ale den s Marcelem.![]()
Zase jsem nabita energii.....
Zarinya chápu![]()
Radost mi udělal sobotní výlet s kamarádama na Sklářské slavnosti v Kristiánově. Nikdy bych nevěřila, že na takovou akci vyrazím
a moc času jsme tam ani nestrávili, protože bylo krásně a vyrazily tam mraky lidí, ale pokračovali jsme pak do hor a objevili neuvěřitelný mračna borůvek, velikých a sladkých. Prostě sobota jako korálek ![]()
První část rekonstrukce za námi. Začali jsme na velikonoční pondělí, skončili o víkendu usazením dveří. Původně to měly být dva měsíce, trochu se to protáhlo, plánovaná částka narostla trojnásobně, rozsah prací taky. Sto let starý dům totiž skrývá mnohá tajemství. Ale už se můžu zavřít na záchodě. To je jako fajn. :)
bram gratuluju! A dvere na zachod zvednou komfort bydleni mocmocmoc
bram
ať se dobře a krásně bydlí
bram to je super moc ti to prajem. A som aj kapku zvedava. Ukazes nam nieco z toho?
bram Držím palce do druhé půlky, určitě to pak bude báječné bydlení.
bram To je super, gratuluju! Vim o cem mluvis a dovedu tvou radost ocenit! :-) (co mas proti zachodu s vyhledem?
)
bram gratuluju! Nám už zbejva jen radiator v kuchyni, už jsem zacala popohanet, zima se blíží!
moora Catherinne Janulik03 brrr Garfie Potrefenáhusa děkuju!! záchod bez dveří nejvíc ocenila Zuza, dost rychle zjistila, že nás tam jednoduše obklíčí a my ji můžeme drbat a hladit a nikam neutečeme. Fota zatím moc nejsou, je tu pořád neuklizeno, nevybaleno a nedozařízeno. Ale aspoň dveře do koupelny (a na záchod), z těch mám fakt velikou radost a kousek kuchyně, kde je zrovna trochu pořádek :)

bram jéé, máme stejný dvěře do koupelny a na záchod a jsem z nich nadšena i po 8 letech!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články