Vím, že YT ti moc nevyhovuje, ale našla jsem tam naprosto dokonalou rozhlasovou inscenaci 12 rozhněvaných mužů. Kostka, Sommer, Preiss, Javorský, Pavlata...
https://youtu.be/cMrTDKQ6w_w
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Pinot Noir To je paráda . A to příjemné okolí a ten vinohrad
( mně by stacil v Brně u vnuků stan na trávě ored bytovkou, ale to nejde
)
Včerejší koncert, po dlouhé době jsem byla sama a přitom mezi lidma, skvělá atmosféra, hudba, fakt jsem na 2 hodiny vypnula, nemyslela na nic pracovního, soukromého, prostě jsem jen poslouchala a potichu zpívala. A pak dlouhá procházka na autobus domů.
Mám za sebou gastroskopii. Radost mi udělal jednak výsledek a taky velmi citlivý přístup pana doktora, který z toho udělala nadmíru snesitelné vyšetření
.
999 mám radost s tebou!
moora Pinot Noir Díky, měla jsem strach, nechtěla jsem už všechno svádět na alergie, zvlášť když mi vloni zemřela teta na rakovinu žaludku. No tak to zase bude další alergie :-).
999 hlavně že je všechno v pořádku![]()
Evaeva Ulevilo se mi :-).
999 dobra zprava! ![]()
Mám za sebou gastroskopii. Radost mi udělal jednak výsledek a taky velmi citlivý přístup pana doktora, který z toho udělala nadmíru snesitelné vyšetření
.
Tak to jsi měla asi fakt štěstí na doktora. Kamarád byl před pár dny a říkal, že to bylo strašný.
Že několikrát při tom zvracel, i když vlastně nebylo co...a to není žádný cíťa
Fakirka Mně dopředu ten doktor řekl, že to udělá tak, aby to bylo co nejmíň nepříjemný. A jak řekl, tak udělal :-).
Seděla jsem v kavárně, kousek od nás na lavičce takový vetchý děda, malá chroupala sušenku a najednou se dožaduje další, tak říkám, že ještě jednu teda může. A ona ji popadla, utíkala k tomu pánovi a říká: "Na.."![]()
tina to je hezky :)
tina To je krásný :-).
999 To je super zprava
Mam radost!
btw...U me taky dobry.![]()
tina Já nebrečim, ty brečiš. ![]()
Luna Díky :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články