Mohučanka tak to ráda slyším!
To kulatý okýnko mě hrozně baví a občas se na něj jdu během dne jen tak pro radost podívat :)
Co Vám dnes udělalo radost.?.
bram Ty dveře jsou super, to chci taky!!!
Takže vlastně záchod s výhledem máš pořád!!
bram to kulatý okýnko je skvělý :)
taky jsem žila chvíli bez dveří, tak vím, jaká je to pak úleva
bram kuchyn vypada super
bram super dvere s okienkom
a to malo z kuchyne tiez vyzera dobre
bram Paráda![]()
bram ty dvere!![]()
Sweet Potato diky jeste jednou za tip na YouTube. Jsou tam mraky vybornych inscenaci a knih. Sjizdim kde co vsechno, vubec by me to nenapadlo! Je to super i v aute nebo pri cestovani trajektem atd.
jo a CRO pridali Rosemary Ma detatko, zpracovani se mi moc libi. A je tam I dobra hodinova verze Misery.
Taková banalita, ale po jistých peripetiích a nedorozuměních dnes dorazil KOTEL
(původně objednaný v květnu, ale kde nic tu nic, a přeobjednaný 1.9. se slibem dodání na konce září)
Magráta Paráda! Takže až se zima zeptá....můžeš hrdě odpovědět! ![]()
Magráta já ti tak rozumím! tak ať to hezky funguje :)
Magráta To teda není vůbec žádná banalita. Ať brzy topíte!
Magráta hura!
Garfie snad se zima nezeptá moc brzy :-) (zatím stojí v garáži, 20. 9. by měl přijít švagr topenář, který ho snad zapojí a sežene kominíka!)
Ne dnes, ale včera: dvě osobni schůzky s dvěmi úžasnými ženami. A žen potkávám pracovně celkem málo a často mají nacvičené takové chlapské manýry. Toto bylo jak živá voda, budu z toho žít alespoň měsíc. ![]()
Právě teď cca 70-80 letá pěkná a upravená paní naproti mě na zahrádce v hospodě. Objednala si jedno točené a pak si ho vyfotila a asi někam poslala /to už odhaduji, ale vypadalo to tak/. V kontextu s debatou ve vedlejším vlákně o ženách v Afghánistánu mi to udělalo radost. Dvě samotné ženské v hospodě na maloměstě :-)
continuity To je hezký
Skoro ti to závidím, mě zas popadá touha chodit někam mezi lidi, ta domácí práce mi leze na mozek.
notna Já teď byla v Itálii na drink s jednou trochu známou Francouzkou, je jí odhadem tam mezi 60-70, žije sama někde na venkově, učí tam (v Itálii) francouzštinu. Loni jsme spolu byly na kávu a zvala mě na večírek za účelem pozorování hvězd. :-) Prý budou s přáteli ležet v trávě a pozorovat hvězdy a potom tančit, no hrozně mě mrzelo, že jsem druhý den odjížděla. No a letos na tom drinku se mi svěřila, že se bude asi stěhovat, do USA. A prý "já nemám ráda Ameriku, ale poznala jsem teď hrozně bezva Američany, trochu jsme se spřátelili a tak jsem usoudila, že je na čase dát té zemi šanci. Víš co, já jsem rozvedená, rodiče jsou po smrti, děti mám dospělé, vnoučata žádná....jsem prostě úplně svobodná, tak jedu." To ti bylo tak zvláštní....normálně jsem jí záviděla, vím že to určitě není zalité sluncem, ale jak řekla to "absolutely free"
znělo to jako sen.
Včera večer. Byli jsme v bytě u přítelovy maminky, ona je taková hrozně akční důchodkyně - turistka, předsedkyně zahrádkářů, místní historička. Přijela v půl devátý večer z výletu z Prahy, tak jsem chystala večeři. A ona, nenene, já mám ještě rande! A vysmahla za přítelem, namalovaná, vyvoněná a taková prozářená
No a ve dveřích se otočila a s takovým pubertálním smíchem nám oznámila že tam zůstane na noc :-)
andulka01 ježiš to je tak hezký![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články