Renusatko No ja se spis musim naucit, jak se z toho nehroutit
To je u me ten problem...
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Ze nam nakoniec vyslo pocasie a ze uz sme na ceste domov. Maly je vlakom niekde prvykrat a velmi sa mu paci. Ze pojdeme zas? ![]()
V úterý jsem byla snad po třiceti letech v Praze, p.. jsem s ní viděla, protože jsem tam byla s dcerou kvůli jejímu nástupu do terapeutické komunity, ale potkaly jsme dva milý Pražáky - první nám sám od sebe, když viděl, že jsme zmatený nad mobilem, poradil cestu do Grébovky kratší trasou, než jsme myslely, s dovětkem"ale pokud chcete vynést hadry, můžete i tou oklikou", a druhej se sice překvapivě vyskytoval v Grébovce na damách, ale hned se omlouval, že na pánech neteče voda, poradil, že zato je na pánech mýdlo, a holil se se slovy, že jde na rande, a mile se s náma rozloučil. Plus milá obsluha v Las Adelitas ![]()
Renusatko a nebude on pan zamindrakovane pako?
Kokoska To nevím, spíš mi trochu přijde, že se snaží zamindrákovanou udělat z ní. A dost se mu to daří. Občas má nějaké pindy i na mě. Já mu vždycky říkám, že mně teda diktovat fakt nebude a budu si rozhodně nosit, co mi sluší a ne, co on si myslí, že by se v mém věku mělo
.
Renusatko no tyhle rozkazovaci typy obcas maji obavy, aby se jejich zena nelibila i jinde a neuvedomila si, ze ma svou cenu. Mela jsem kolegyni, te ten jeji taky tak diktoval. Musela nosit naopak dlouhe vlasy, i kdyz ji to strasne stvalo a ani nemela moc hezke, obleceni ze sekace, malovala se doma po prichodu z prace. Ale ta se za nejaky ten rok vzpamatovala a dost prokoukla a nejak srovnala i chlapa.
Ještě musím k tomu napsat, že mám kamarádku a její manžel má občas strašný názory a ona podle toho potom vypadá. Třeba dlouhý vlasy nejsou pro 30+ a protože má vlasy kvalitní a vlnité, tak po ostříhání vypadá, jak bába s trvalou. Cvičení není po starý (rozumněj 40+), kraťasy nejsou pro starý a snad nepoleze proboha v tomhle věku do plavek. No tak možná burku
Bych chtěla vidět toho věčně mladého vymakaneho krasone, co tyhle kecy pronasi. Přesně vím kam bych ho poslala.
Maureen Byt hubena je velka vyhra. Bohuzel furt mivam stavy, kdy se nemuzu smirit s tim, ze jsem do tohoto spolku nebyla vybrana. Ale je to tim, ze me porad jeste rozhodi ty kecy okoli typu: "To je jen pro hodne hubeny holky, to pro nas není". "To uz v nasem veku nejde"...Atd
![]()
Tak jestli jsi chtěla nasrat i mě, tak máš splněno! ![]()
barbucha Nechtela. ![]()
Jinak víkend jak korálek!
V sobotu s harantama do outletu u letiště - slíbila jsem Adéle že si sama vybere bundu (místo dosavadní nenáviděný)... Oliver mezitím čučel na letadla a dámy nakupovaly - a úspěšně, vybrala si jednu v Desigualu. Poté se oba haranti asi třistaosmdesátkrát svezli vláčkem a autíčkama a spokojeně se odebrali domů.
V neděli jsem přetřela (konečně!) zaflákanou zeď, u níž Poppy (to prase!) stoluje, uklidila noční stolek - vytřídila a skartovala prošlý papíry, účty... a z rozvernosti se vrhla na šatník: uklidila letní hadry a vytáhla a k ruce připravila ty podzimní...
Nevím jak je to možný, ale po tý třetí dávce jsem jak znovuzrozená, žádná únava jak po těch prvních a v životě mi nebylo líp. Energie na vzestupu! (až čekám nějakou čertovinu skoro
abych to nezakřikla!)
barbucha To je dobrá zpráva, příval energie by se teď dost hodil, s příchodem podzimu ![]()
barbucha to je bezva promo 3.davky..!
Planuju nabrat protilatky v listopadu (jsem v jakesi studii) a pak uvidim, kolik jich tam budu mit. Priliv energie pred vanoci by se mi hodil nejlip..!![]()
Jo, my to taky dělali do studie.
Tak uvidíme... mně je to až podezřelý - aby mě do týdne něco nesklátilo!
Nevím, jestli to tady už někdy nebylo, ale myslím, že kdyby Čingischán žil dnes, tak by určitě jezdil na motorce.
Isca Takové ty malé radosti.
(A ať dceři pomůžou!)
Jelikož ve středu začíná podzim, upekla jsem si cibulový koláč, který mám a nevím proč, jako podzimní jídlo. Náplně bylo víc, ale to by někdo nesměl užívrat z pánve, že jo.

Kan dala bych si hned. ![]()
Já dnes u vaření spálila v mikrovlnce špenát, pak jsem se spálila vařícím olejem. No Pat a Mat v akci. Ale výsledek stál za to.

Bledule jeee, moje oblíbená kapela![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY