tina jé děkuju za tipy. A Coolinářka je maminka dceřiny spolužačky ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Luna Krásné vlasy a doufám, že sis to užila.
viktorka_od splavu Kdysi nám udělal kurz kamarád. Jezdili jsme tady kolem domu, nový asfalt, okruh 400m. Jediná vada, že je to silnice. Sice tam jezdí jen ten, kdo tady bydlí a pomalu, protože na bruslích, kolech, kolobkách a všem možném, se tady jezdí dlouhé roky, ale zabrzdit je lepší umět![]()
Potěšil mě dnes neplánovaný výlet. Měli jsme jet uklidit na chalupu před prodejem a návštěvním víkendem. Syn vymyslel, že by jsme si mohli u toho udělat výlet. Máme to od chalupy pár kilometrů a nikdy jsme tam nebyli. Nepršelo, bylo celkem teplo a hlavně to tam bylo naprosto totálně úžasný. Pár lidí, krásně zelená příroda a hlavně skály a procházka tak akorát. Toulocvy Maštále a potom ještě Polička.

Sweet Potato to je úžasné ![]()
A ta naše starší natáhla i tu mladší. To původně o tom vůbec nepřemýšlela, ale našly jsme psí útulek. No mám z nich dnes fakt radost.
continuity Sweet Potato máte úžasné holčiny![]()
Mha Prosím tě, na divokým severu? (To říkávala jedna moje kolegyně pocházející ze severních Čech, že tam neplatej zákony). My bydlíme na klidne Vysočině, tady mají mladí jen klubovnu užívají pouze lehké drogy!
Ale sambovi jednou volala, jestli nejde večer na pivo. Nás to hrozně rozesmalo tehdá, ještě to vyprávěl v práci, že mu v pětatřiceti volá šestnáctiletá holka, jestli by nešel do hospody:-D. Já tam půjdu, ale včas půjdu domu, ať se ještě na starý kolena do něčeho nezapletu:-D
continuity Sweet Potato No to jsou teda holky!
continuity Sweet Potato jsou skvělé ![]()
Já jsem dnes pyšná na synovce, je 7 v mistrovství republiky v bikrosu ve své kategorii.
Mně dnes udělalo velkou radost, že se do cílové rovinky vrátilo potřesení rukou, vždycky to bylo krásné sportovní gesto a s koronáčem zmizelo. Až dnes...
a navíc slečna byla moc milá.

Renusatko krásna príroda
Sweet Potato continuity máte skvelé dcéry!
Luna moc se ti ty vlny povedly
viktorka_od splavu brždění byla vždycky noční můra, bála jsem se pádu a tak jsem toho radši po dvou letech nechala. Zlomené zápěstí a moje práce nejdou dohromady
Zlatý holky
Catherinne Běháš v sukni?
Mha šortkosukně
jenom šortky nebo legíny mi přijdou divný, takže v létě, v zimě, ano.
Catherinne jsi skvělá a gratuluju
Sweet Potato continuity prima holky
Catherinne jsi skvělá
.
Mě přivítala potřesením ruky zubařka, dělala to vždycky, ale teď mě to překvapilo
.
Maureen díky moc ![]()
Renusatko no jo, to fakt bylo včera překvapení, na videu se culím jak měsíček na hnoji
Lunakrasnej uces! Fakt.
Ja si vcera taky vlnila vlasy na svatbu, ted delim se smrti ![]()
Ta cesta dom bude peklo ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články