Bledule Tak Yuve Yuve Yu tady bylo hodně populární
Jsou fakt boží, poslouchám je v práci když mám vražedné myšlenky směrem k ignorantskému obchodnímu týmu.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
continuity Jo, vypadá to pěkně, já špenát ráda v každé úpravě.
Sweet Potato Díky moc, dnes se jí podařilo včas dorazit do zařízení (neplnění termínů je součástí diagnózy
), tak doufám, že ji to zase o kousek posune. A po příjemným přivítání v Praze už jako Brňačka už nemůžu pomlouvat Prahu en bloc ![]()
Co to je? (špenátová polívka? a vidim lososa? nebo je to nakládanej zázvor? sorry, nějak to nedokážu určit... až na opečenej chleba
)
barbucha špenátová polévka, uzeny losos a opečeny chleba. To je takové jídlo, když jsem doma sama, abych se nenadrela - pokud teda u toho nepodpalim byt.![]()
Dnes ne, ale víkend (není čas ptát se, kdo je kdo)... máme za sebou první dva celé týdny provozu- školka, škola a plné úvazky, jazyk na vestě, honička od budíčku po večerku včetně práce, kde mě teda nešetří. Konečně nám ale vyšel aspoň částečně společný víkend a bylo jedno, že se nevydařilo počasí. V sobotu mi končila služba v práci nestandarně problematickou operací s happyendem, a protože jsem měla kvůli službě vyjímečně hlídání, byli jsme s mužem na fantastickém obědě (v neděli jsme měli výročí svatby, ale to už nebylo hlídání), po obědě jsme si vyzvedli děti u mých rodičů a měli pěkné odpoledne na zahradě se psem, trampoškou, malinama atd.. A ačkoliv se zkazilo přes noc počasí a zásadně se ochladilo, vyrazili jsme se známými a jejich dětmi v neděli odpo péct buřty (Naše maso) do sousední vsi, kde mají krásné hřiště s ohništěm i sezením. Bylo mokro, 13 stupňů, děcka pouštěla draky s tatínky, my jsme si s kamarádkou hřály záda u ohně, pak jsme sklidili všechny ostružiny v blízkém okolí (hřiště je na kraji lesa) a vyuzení a promočení dorazili domů. A píšu to po dvou dnech, co už se zas vidím zezadu, protože jindy nestíhám. Ještě mám teda obrovský nutkání se nějak odměnit něčím pěkným pro sebe, ale budou z toho nejspíš zase jen podzimní boty pro děcka..
Neteř nafotila kolekci pro COS a dnes šla COSáckou přehlídku v Londýně.
tzaziki Tyjo
, že by byla změna v prezentaci? Někdy si říkám, že by bylo načase.
tzaziki Ta kočka, co s tebou byla na vernisáži? Ooo
tzaziki wowww
Sweet Potato Ano, ta zrzka
tzaziki Ta ze srazu? Ta mě hrozně zaujala, plus jako to, jak tam v klidu čekala než se tetka zasocializuje
. To bylo moc hezky;-)
Karja Ano, ta co mi dělala dorovod. A ano, byla trpělivá, než jsem se vykecala.
tzaziki Jako je fakt dobrá no, jde vidět že spolu máte hezky vztah!
viktorka_od splavu doufám, že se aspoň ty víkendy vudou dařit, v týdnu jsem úplně na mraky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články