Co Vám dnes udělalo radost.?.
tina tyjo, musela jsem googlit co to je. Pro mě by byl tak hotchococupping nebo blackteacupping ![]()
JankaM no jo no, u nás už tenhle termín používá i můj čtyřletý syn - tak přece jen to zní lépe než kávové vyšetření![]()
Po ránu sluníčko do okna, duhovky ze zavěšeného krystalu v okně, "singin' in the rain" z rádia, polévka z pečených rajčat- posledních ze zahrady, milrovýlet do blízké vsi s pivovarem. Na čepu skvělá dvanáctka, na návsi první kaštany a teplo, že se dalo sedět na trávě. Zas se zhluboka nadechnout, aby se dalo vydržet "pod vodou" dlouho...
Tvůj přístup k životu je hodně inspirativni. A jak ho dokážeš zajímavé popsat....
Tu a tam mě napadne, že jsem prožila Marieu, že bych to třeba měla říct těm, se kterémi jsem ho stravila. Místo toho jim vytknu nevyneseny koš a rozházené boty. Dávám si domácí úkol.
Po ránu sluníčko do okna
Ano, to bylo krásné.
Pročež jsem dnešní sváteční odpoledne strávila mytím oken ![]()
barbucha jo, tohle nizky slunce je desny!
barbucha moora Prosím vás, ženy neblaznete!:-D
Makara A to já si jako z marieu beru fakt příklad a jako snažím se víc myslet na to hezký a i díky ní a teda ještě jedné nové kamarádce, která je taková emotivní se snažím dávat lidem víc najevo ty svoje city. Ono je to takový normální, ale dřív jsem asi byla víc chladná;-). Právě ta kamarádka me zaskočila jak je upřímná a tak, a prostě když si se mnou začala rozumět, tak mi to tak několikrát tak hezky řekla, bylo to fakt mily, vůbec na to nejsem zvyklá. Takže jen do toho.
Proč jsem nevěděla, že Znojmo je tak krásný ![]()
Mulen je, to je krásné město, byli jsme tam na dovolené už čtyři roky po sobě jdoucí, a klidně pojedu zas.
Pinot Noir to věřím. Doteď jsem měla zafixované spojení Znojemské okurky a to ve mě moc nadšení nevyvolávalo
. A to to nemáme daleko. Rozhodně jsme tam nebyli naposled.
I když synovi se z celého výletu líbil nejvíc vojenský srub u Šatova...
Makara tak já ale taky nežiju tyhle svoje prozření každý den od rána do večera... a povyk kvůli bordelu umím spustit taky slušný
. Od minulého týdne to jde u nás jenom z kopce. Tak nějak všichni marodíme- já se v sobotu nezvedla z postele, ale jen do okamžiku, kdy mi drahý přivez staršu s ječným zrnem přes půl oka a mladší vyhřátou na 38st s kašlem, co trhá bránici. V neděli nám statik s geologem řekli, že dům po babičce, co chceme kupovat, bude na stržení, v pondělí jsem v mrákotách došla do práce, kde jsem oznámila, že potřebuju ve středu (dnes) volno, anžto malá topila ještě v noci na pondělí- několik párů zdviženého obočí... chybí už jen svrab, neštovice jsme měli vloni za covidu na podzim. Takže se každý pěkný chvíle chytám jak tonoucí stébla slámy- tolik k inspiraci ![]()
Karja chladná určitě ne, možná introvert?? Já jsem teda byla dřív taky rezervovanější, ale co mám děti, tak mi skoro nejde držet se zpátky a dělám s nima strašný blbiny. Hrozně moc si přeju, aby měly hezký vzpomínky právě na ten společný čas, na to, co jsme dělali, kde jsme byli, že se táta s mámou maji fakt rádi- to, co já z dětství vůbec nemám.
barbucha jo, no, taky jsem si všimla. Ale potlačila jsem nutkavou potřebu s tím něco udělat. Taky teda protože se za pár stěhujem a na finální úklid si pozvu paní...
marieu s tím domem to mě mrzí, vím jak ses těšila. Ono opravit to vetsinou jde ale to jsou šílené náklady že je lepší to opravdu zbourat
a budete kupovat či ne?
rysamona muž vykopal dvě sondy a zjistili jsme, že prakticky nemá základy
. Byla jsem nadšená tou představou, ale pak jsme se byli podívat se statikem i uvnitř (obrečela jsem to strašně) a tím se to ve mně zlomilo a v podstatě se těším, že budem budovat něco nového... teď musím zajet za strýcem vyjednat cenu, což je taky představa jak z noční můry.
marieu Bratranec taky koupil dům od našeho strýce, chtěl to celé opravit a přidat patro. Obytná část byla malá, ale tam kde byla maštal a chlév bylo místa hodně. Po sundání střechy mu bylo doporučeno to celé strhnout a začít stavět nové. Taky ho to mrzelo, ale dům nebyl podsklepený, sice silné zdi, ale kamenné. Naše dětství.
Kan Ano, ta lepší část dětsví...
Tvoje "hollywoodské vlny" se mi připomněly, když jsem dnes ráno vstala.
Sluší Ti to!

marieu Je to smutný, ale nový dům na tom místě bude objektivně fakt lepší. Takhle by se táhly problémy jeden za druhým a myslím, že je lepší vynakládat čas a kapacitu reseni starosti na děti než na barák;-).
marieu docitam a je skoda ze nejde zachranit. Ale budete mat svoj a bez prisposobovania co je tiez fajn. Drzim palce s jednanim
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články