nellielovett Dadoo Lama_z_Lana to jsou samý suprový zprávy!!!! všem moc gratuluju
Co Vám dnes udělalo radost.?.
@ Berta děkuji. Dnes jsem byla v porodnici a tak malého člověka jsem ještě nikdy neviděla. ![]()
Gratulace ke všem zdejším novorozeňatům! ![]()
Jee, tady je novejch clovicku :-) mne ho pred chvili dovezli a furt na nej musim koukat, jak je dokonalej. (jo a tu tasku jsem si sbalila vcas! Odpoledne jsem zabalila a v noci jsme jeli, hehe, zadnej stres)
Tak se na něj hlavně choď dívat často, protože každé 2-3 týdny ( hlavně ze začátku) bude vypadat jako jinej člověk :-)
Ach jé, to byly časy kdy jsem se na prvorozenou vydržela koukat hodiny!!! tak byla krásná! :-)
Gratuluju!
A taky zbytku ke všem ostatním miminům pochopitelně!
Tak to jsou skvělé zprávy, blahopřeju! ![]()
Jé, tak taky gratulace! Já bych si tak chtěla pochovat a očuchat nějaký miminko! Oni tak krásně voní ( pokud teda nejsou po...)
gratuluju, ať se daří oběma:-)
Gratuluju! Ať vám to spolu klape ![]()
Vždycky, když má někdo kolem mě miminko, tak mám neobytný pocit, že bych ještě jedno taky chtěla. Dřív jsme i tři děti plánovali, ale asi nejsem ten správný mateřský typ, ze tří dětí už bych se regulérně zbláznila. Ke svému štěstí a záchraně si pak vždycky vybavím další vývoj a je po toužení.
gratuluju :-)
Blahopreju moc
Mam to uplne stejne.
ja chtela tri deti kdysi davno, kdy jsem myslela, ze se zacnu rozmnozovat v 26. - dve a pak po deseti letech az spratci budou v puberte, benjaminka, osud chtel jinak a poprve se povedlo v 35 a ted by me mozna muz nejak ukecal, ale jaksi uz jsem za zenitem - zvadlej salatek.
Moc gratuluji, užívejte se navzájem a nenechte si do toho mluvit, jste pro sebe to nejlepší a jediné, na čem záleží je, aby vám oběma bylo dobře. A evidentně k tomu máte parádně nakročeno ![]()
![]()
Taky moc blahopřeju. Ať se vám všem jenom daří
.
Hodně štěstí a zdraví! :)
Tři děti se o sebe už postarají samy navzájem:-D. Průšvihy hasí ty starší a tak. Bych nad tím ještě zauvažovala:-D.
Moje spolužačka byla ze 6 dětí, tam teda nevim, co ta jejich matka brala, že je zvládala. Vařila třeba každý den (ne teda pro plný počet), i když nejmladší chodil třeba na střední...uuuuf!
já mám kamarádku se čtyřma dětma (vlastně víc kamarádek a další kamarádi čtvrtý čekaj teď březnu) a zvládá to celkem v pohodě, říkala, že od třetího vejš je to v pohodě. A žádná super matka to fakt není :-D Vlastně žádná z těch mejch mnohačetnejch matek žádná super matka neni a dobrý. A starší se teda až zas tak moc nestaraj, ale třeba prostřední sourozenec naučil toho nejmenšího všechny sprostý slova, co znal, takže když vám tříletej harant řekne, že debata s váma je fakt na posrání, je to celkem mazec :-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.