@Berta Jedu taky! Zapiště si mě do nějakého poznámkovníku.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
a Karja
Neříkejte dvakrát
Kdyby k tomu vážně mělo dojít, vůbec by to nebyl špatný nápad!
Udělaly bychom cestovatelskou skupinu středoevropských dámiček a naučily se vařit pořádnou originální inďárnu. To by mě fakt jako lákalo!
žluťásek než k tomu dojde, budeš mít třeba už odkojeno a pojedeš taky ![]()
Mně bude stačit, když mi dovezete nějaké super koření. Já ráda cestuju po Čechách, maximálně ještě po Evropě. Cesta do Indie, to je pro mě skoro noční můra ![]()
Páni, tak to moc držím palce, ať to všechno sestře klapne a hlavně Tobě ty prázdniny. Jak to tak čtu, tak o to, že bys neměla spolucestujícího, mít strach rozhodně nemusíš
.
Mně udělalo radost, jak teď sviští "Nejnovější příspěvky". To je fakt super rychlost!
Přišel další svetr z woolovers, tentokrát téměř bleskovou rychlostí. Ráda si představuju, že k té rychlosti přispěla i moje ostrá nóta Český poště ![]()
Ne dnes, ale včera se narodil můj malej brácha ![]()
To je krásný, gratuluju! :-)
Děkuji. Celkem se to sešlo, minulý týden jsem měla narozky, ve stejný den se mojí dobré kamarádce narodil syn a včera brácha. Je co slavit. ![]()
![]()
gratulace k malýmu bráchovi!
A mně udělalo radost, že v pátek jsem rukou skoro nepohla a dnes ji zvednu cca na sedmdesát stupňů :-)

![]()
Mám tu čest vám oznámit, že dnes se na svět vyklubal jeden úplně malinkatý žluťásek
Ať se Žluťáskům daří. Hodně zdraví.
parada. Gratulujeme a vsechno dobry
To je hezká zpráva!!! Všechno dobré Žluťáskům přeju!
Super :) Gratulujem a nech sú zdraví
Velká gratulace, ať se žluťáskům daří a ať jsou zdraví jako, no jako žluťásci!
Velká gratulace a moc pozdravů! ![]()
Připojuju se ke gratulacím a ať je pro ně život jedna krásná rozkvetlá louka!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.