dnes vsem udelala radosť ja. Domluvila jsem starsi na zitra lekci na prkne. Ta se tak strašne tesi. To je neuveriteľne, Vic nez na Jeziska, mluvi o tom dva roky, tak snáď nebude sklamana.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
!!!!!![]()

vřes, ale ten už tam je od října, kdo ví, jestli není už po něm, vypadá furt stejně :-D
Držím palce! DSD v podobném věku lekci taky vydyndala a byla dost rozčarovaná z toho, že pořád sedí na zadku. Asi myslela, že bude rovnou jezdit jako na lyžích. Další lekci už nechtěla.
hm, tak nase chtela jeste ctyri dalsi hodiny, bohuzel (dost to leze do penez teda, hlavne ve spindlu) a to si sama slapala na dojezdu sjezdovky a tezke prkno nosila. na lanovku ji instruktor vzal az ten posledni den.
Super! Teda až na ty prachy;-)
hm, taky v praze za to muzou pomaly tri mesice plavat. neslo nic delat, ani jeden na prkne neumime tak dobre, abychom mohli nekoho ucit. ale alespon vidim kolik jsme usetrili, ze na lyzich jsme je naucili sami
a jeste ten dobry pocit - k nezaplaceni.
Udělalo mi radost, že jsem zase blondýna s undercutem.
A že jsem byla oslovena s pracovní nabídkou, která by mě vytrhla ze současné mizérie. A našla jsem díky ní konečně motivaci k dokončení PGS.
Takhle dobrý den už dlouho nepamatuju :)
parada gratuluji!
Den ještě nekončí,třeba přijde něco do třetice! Gratuluju.
Jee, Díky. Ono teda zatím není k čemu. Ale je fajn mít konečně odpověď na otázku: "proč to sakra dělám".
A když to nevyjde, aspoň teď vídím světlo na konci tunelu, které mu nutí do toho tunelu vůbec vlézt.
Dnes mi psala sestra, ať jí napíšu svou přesnou adresu.
Přestupuje do jiné letecké společnosti a v ní budu mít nárok na letenky i já!! Takže mě nahlásila.. vypadá to na prázdniny v Indii..![]()
Tak to je bomba!
Super! Budeš lítat jak hadr na holi ![]()
Jsem z toho překvapená. Volné letenky pro sestru jsem nezaregistrovala. Vždycky to měla jen pro matku a svou rodinu, manžela a dceru.
Poletím asi do pr.... Neznám nikoho, kdo by podobnou cestu chtěl/mohl absolvovat se mnou. A sama nikam neletím.
Maximálně tak využiju snad Paříž a Londýn.
Ale zatím je to předčasné, sestra nastupuje až po půlce března. Její současná šéfka je šílená mrcha, proto taky odchází, nechce ji pustit, dělá naschvály, ale Indové na ni prý počkají :-)
Nechce sestra ještě jednu sestru? ![]()
Kdybys potřebovala někdy parťáka na cesty, tak já se hlásím.
Tak to je panečku radostná zpráva! Super, úplně iracionálně mě to potěšilo i za tebe :-) Třeba najdeš parťáka na cesty tady, mně seš hrozně sympatická.
(Zřejmě jsem už definitivně přešla na tykání všem, snad vám to nikomu nevadí.)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.