Film Zátopek je nominován na Oscara a jelikož jsem byla v komparzu, tak nám držím všechny palce.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Knihovna má konečně zpátky normální predcovidovou otvírací dobu, huraaaa třikrát.
Kan a jsi tam někde vidět? film se mi líbil :-)
Kan Ty jo, tak to je velká paráda! Kéž by to proměnili!
Mán velkou radost, ale fakt velkou, že našli tu osmiletou holčičku. ![]()
![]()
Mulen taky jsem to sem chtěla napsat![]()
, já už měla černé myšlenky...
Mulen díky, že to sem píšeš, ja dnes nestíhám číst noviny a taky mi to udělalo radost. ![]()
tina continuity taky jsem uz měla černé myšlenky. Uf..
Mulen tina continuity Joo! Hrozně mě to potěšilo.. ![]()
I já mám radost, že se našla, měla jsem z toho divný pocity. Chudák holka, dvě noci v takové zimě venku. Tak hlavně že je živá a zdravá.
Taky mě to hrozně moc potěšilo, už jsem nevěřila ve šťastný konec. Je stejne stara jak muj nejmladsi, ten se mi letos na konci unora ztratil na kole, (neporozumeli jsme si, chtela jsem, aby popojel asi 50 metru a on si myslel, ze ho posilam na jedno vzdalene misto). Ten pocit, kdyz jsem zjistila, ze na tom blizkem miste neni a ja absolutne netusim, kam ho jet hledat, do toho se uz zacinalo stmivat, byla zima. Fuj, bylo to strasny strasny strasny a nejhorsi byla ta bezmoc, ze vubec nevim, kterym smerem vyrazit.
Mulen Já taky :-).
Mulen pred chvili jsem to videla ve zpravach a taky me to potesilo. A to jsme se dnes rano u snidane, kdyz to zrovna bezelo na ct 24, bavili o tom, jak je to strasne, jak snadno se takova vec stane a jaka bezmoc to musi byt. Trikrat hura za takovy happy end.
Zázrak. Holčička, která měla ráda Toma Gordona.
Mulen Taky mě to udělalo radost. Představa dítěte samotného dvě noci někde v lese je naprosto příšerná.
999 já už to taky viděla černě, tak malé dítě v takové zimě a složitém terénu. Udělalo mi to velkou radost.
Já jsem si taky oddechla hrozně moc.
Ja se o ni hrozne bala a musi byt strasne statecna, podle toho, co rikal ten chlapik, co ji nasel. ![]()
Lav uf, to muselo být taky hrozný![]()
Sedmá z devíti no fakt :)
Jinak teda, nevěřila bych, že se u i nás dá takhle ztratit, že jsou u nás takhle hluboké lesy. Od teď na houbách nespustím děcka z očí!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články