Taky jsem se bála, že to nedopadne dobře.
Mulen teď někde psali, že je dobré aby děti měli píšťalku.
Tak to jsem vybavená, protože mini píšťalky jsou součástí běžeckých vest.
Taky jsem se bála, že to nedopadne dobře.
Mulen teď někde psali, že je dobré aby děti měli píšťalku.
Tak to jsem vybavená, protože mini píšťalky jsou součástí běžeckých vest.
Mulen Taky mi to udělalo obrovskou radost. Je to děsivé, že byla jen 3,5 km daleko a přitom i za tak velkého úsilí ji nemohli najít.
notna Přesně to jsem si říkala u toho nálezného článku. Tolik lidí ji hledalo a ona nebyla ani tak daleko, fakt děsivé.
Dneska jsme měli první třídní schůzky a udělalo mi radost, že to není úplně propadák, páč velká nezačla úplně hladce. Jako dá se samozřejmě pracovat vždycky líp, ale dobrý, není to na propadnutí do školky. Pak mi udělalo radost, že jsme se přestěhovali. Je to teda z vlastního malého do podnájmu většího (na pár let než koupíme, zbouráme a postavíme, plus prodáme či pronajmeme ten malý byt), ale pokoj navíc z toho udělal fakt "sídlo", v němž chvílemi nevím, kde mám děti. Navíc se jednodušeji uklízí. A největší radost mám, že jsem po vypjatých 8 týdnech začla normálně spát, jíst a přestala jsem hubnout kvůli podrážděnému žaludku či žlučníku...
Karja někde ve zprávách ale zároveň říkali, že byla na tom nejmíň pravděpodobném místě. Zas na druhou stranu byla někde poblíž zdroje vody, takže nevím, jak nepravděpodobné to místo teda bylo. V každém případě mi to taky vehnalo do očí slzy.
marieu No teda já nevím, jak odhadovat nejmíň pravděpodobne místo v této situaci!
Karja Taky jsem to slyšela, oni místní asi vědí, něco z té strany, kde zmizela, špatně přístupného, třeba oplocenky, houstníky, žádné cesty tím směrem...
Nebo naopak už místo opakovaně prohledané.
Karja mně to právě přišlo dost zvláštní.
marieu preju uz jen same marieu dny!
marieu na idnes píšou, že se nejspíš bála záchranářů a schovávala se před nimi.
Evaeva No ty jo, to mě taky napadlo, ale to už musela být chudinka opravdu hrozně zmatená... já si to neumím vůbec představit.
marieu Ty jo, to je paráda, vy jste hrozně výkonní!
Karja taky mě to překvapilo, ona teda byla z Rakouska (Německa?), takže to mohlo hrát roli. Těžko říct, jak takové malé dítě uvažuje. Hráli nějakou hru, tak to nevypadá na rodinu, co se neumí pohybovat v přírodě, ale ona byla opravdu asi hodně malá na nějaké logické uvažování.
Evaeva chuduška!! My jsme teda s rodiči nikdy nehráli na zálesáky, ale zrovna u příležitosti téhle kauzy jsem si vzpomněla na otce, co nám v lese od malička říkal, že kdybychom se ztratili, musíme najít potok, že vždycky podél proudu dojdeme do civilizace. No, nevím... Karja taky si to neumím a nechci představovat. Dneska s tím přišla velká (6let v létě), že se ztratila a našla malá holčička. Vyptávala se mě pak na detaily včetně věku a bylo vidět, že jí to dost šrotuje.
Kokoska nemusí pršet, stačí, když kape. Zapomněla jsem taky napsat, že velký podíl na zdárném průběhu mají i děti, které si začínají zvykat na vstávání a víc spolupracujou a moje máma, která mi konečně začla vypomáhat a 2-3x v týdnu, když není muž doma, vezme velkou ráno do školy, páč tu teď máme z ruky. Malý krok pro lidstvo, obrovský krok pro mě, protože malá chodí do špitální školky, přičemž teď bydlíme 3 minuty od špitálu.
Karja ad výkonnost- není čas ptát se, kdo je kdo.
marieu my jsme tyhle poučky taky znaly, jako jít podél potoka nebo po cestě, ale nejsem schopná říct, jetsli bysme je byly i schopné použít v praxi.
Jinak jsem ráda, že se vám podařilo se tekhle pěkně zaběhnout, teď už to půjde určitě jen líp. A to bydliště blízko tvého zaměstnání se mi zdá jako velká výhoda.
Evaeva to je v každém případě, školka je nadstandardně flexibilní, ale i družina při škole je fajn a funguje snad až do 16:30- to si ze svého dětství néamatuju.. takhle to začlo vypadat konečně zvladatelně.
Karja tady na Brdech z naší strany by to s těmi potoky fakt fungovalo. Ale my se s našima vždycky pohybovali jen v místech, který jsme pak znali jak svý boty. Chodívali jsme na borůvky a houby a hlavně otec dělával v lese palivový dřevo a se studenty sázeli stromky. Větší dobrodrůžo se u nás nevodehrávalo.
marieu Mě čekají třídní schůzky příští týden, dost se děsím.![]()
Ale zas mě strašně potěšily dvě matky z mojí třídy. Poslala jsem jim týdenní plán, rozepsané činnosti, pomůcky, týdenní úkol, rozpisy na obědy, prostě celá tabulka i s časama a byly z toho naprosto hotové, že tohle jim nikdy nikdo neposlal. Tak nevím, mně to přijde normální.![]()
Karja ty cesty podle mě fungující líp, i se po nich líp jde. Máš jít po nějaké cestě, co najdeš, až dojdeš k větší cestě, tak jít zase po ní... Měla by si skončit v civilizaci nebo aspoň někoho potkat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.