Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Mha
příspěvků moje polička 30. října 2021 17:41

Konečně jsem se dostala na plavání

Na bazéně jsme se potkaly s s řádovými sestrami, takže jsem se při každé obratce dozvěděla nějaký drb

Plavání je super a báječně vyčistí hlavu. Opravdu mi to udělalo radost. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 30. října 2021 17:45

Mha No tak povídej...

Offline Mha
příspěvků moje polička 30. října 2021 17:51

Kan

Ty drby?

To byly církevněvnitroklášterní drby, co kdo řekl a kdo si myslel, že ten druhý si o tom myslel a ten první pak zase řekl, ale tentokrát to myslel jinak. Úplně normální kleveteni. Teda bez sprostých slov

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 30. října 2021 18:03

Mha Škoda, žádná pikantérie.

Offline Jitka77
1924 příspěvků moje polička 30. října 2021 18:12

Mha To je skoro stejně dobrá společenská hra jako "oni nevědí, že my víme, že oni vědí"

Offline Mha
příspěvků moje polička 30. října 2021 20:00

Kan

Tak Abelarda už vypotřebovaly ve středověku, teď už jen nuda

Jitka

Tak to bude pro pokročilé.

Já skončila u Myslím si svoje a vy si myslíte, že vás soustředěně poslouchám. 

Offline Kokoska
34770 příspěvků moje polička 30. října 2021 20:04

Mne udelala radost prochazka pres Devet skal, ale neudelalo radost, jak jsem po 12 km utahana. Ale bylo tam krasne!

Offline Kokoska
34770 příspěvků moje polička 30. října 2021 20:04

Offline Biely kvet
4149 příspěvků moje polička 30. října 2021 20:36

Mne udelala radost prochazka pres Devet skal, ale neudelalo radost, jak jsem po 12 km utahana. Ale bylo tam krasne!

​Krásne foto! 

Offline Mha
příspěvků moje polička 30. října 2021 20:38
Reakce na Kokoska:

​A mě se podařilo tu fotku ještě jednou přidat. Jupí. Už to umím a fotka je navíc krásná! 

Offline marieu
5154 příspěvků moje polička 30. října 2021 20:52

Kokoska procházka a fotky nádherné  

Mha plavání je skvělé, tady, přiznám se, nepokrytě závidím.

Offline Mha
příspěvků moje polička 30. října 2021 20:53

marieu

Ještě jsi skolená třetí dávkou? 

Offline marieu
5154 příspěvků moje polička 30. října 2021 20:57

Mha teď večer mi zabral Ibalgin, konečně jsem bez teploty a ta sprcha byla fakt blahodárná.

Offline Mha
příspěvků moje polička 30. října 2021 20:58

marieu

Tak snad už je to na cestě k lepšímu. Držím palce

Offline marieu
5154 příspěvků moje polička 30. října 2021 21:11

Mha děkuju, určitě bude. V pondělí musím být na značce v plný síle

Offline Karja
44542 příspěvků moje polička 30. října 2021 21:53

Právě jsem byla na nějaký atrakci ,,Strašidelný hrad,,. No to bylo tak hrozný, já jsem tak rvala, že jsem na třetím stanovišti se zabejcila a už nikam pořádně nesla. Ale cejtim se jak znovuzrozená. Ale bylo to objektivně fakt hrozný, fakt. Naštěstí jsme tam potkaly jednoho známého, takže jsme to nešly s kamarádkou samy. Já si myslím, že bysme to nedošly, že bych tam fakt někde lehla strachy:-D. Já jsem tak rvala, až jsem si toho hnula zadama, bolí mě břicho a píchá mě v boku. 

Offline Pavlena
6913 příspěvků moje polička 30. října 2021 22:31

Karja tak to mě teda zajímá víc podrobností, co tam bylo děsivý, jaká atmosféra a tak..!! 

Offline Karja
44542 příspěvků moje polička 30. října 2021 22:47

Pavlena Hrůza, hrůza, hrůza. Já chtěla jít se svým tátou, ale jako ještěze nešel, já bych měla strach, že si něco přivodi v tomhle veku, bylo to totiz hrozně lekavý. Je to skutečně pěknej hrad rozdělený dvě nadvorima se spoustou zákoutí a různými sklepenimi a vchody, ve kterých se něco skrývalo. Já skončila svůj boj u stanoviště, kde za dveřmi volala nějaká domrvena dívka o pomoc a když jsem vešla dveřmi tak nějakej týpek mi u ucha spustil motorovku:-D. Hele já ho ani neviděla, já tak rvala, že mi pak řekl, že záchody jsou nahoře. A už jsem dal dovnitř nikam nevkročila, nabalila se k nějakejm lidem přede mnou, nikam jsem nesáhla, podívala se tak vždycky na vteřinu a šla domů:-D. Kámoška byla chytřejší ta šla a hned se rozhlížela, koukala za dvere, ono asi je lepší nejdřív vidět, co tě může překvapit, to bohužel my neracionální lidí neděláme. Ten kamarád co jsme nabalily cestou říkal, že pro něj bylo nejhorší, když v jednom sklípku proti němu vyběhl osvětlený přízrak či co a najednou zhasnul, takže jsi neměla ponětí kde je. Nechyběla ani Samara lezoucí ze studny, oběšenec, co reagoval na podněty lidí. No děsný, jako nevermore toto:-D. V té skupině přede mnou, co jsem dohnala byli dva chlapy jak hora a taky se mi líbilo, že vlezli do katakomby k nějakému řezníkovi, co tam kuchal dívku a stačilo, že se najednou ten řezník sebral a šel krokem k nim a oni poklusem zdrhali:-D. No pěkný to bylo, ale já můžu jít prostě možná tak na nějakou dětskou verzi, já myslela v jednu chvíli, že tam nechám duši. 

Offline Karja
44542 příspěvků moje polička 30. října 2021 22:50

Pavlena Jinak ta atmosféra byla právě skvěle dokreslena, už kdyz jsi šla k hradu do tmy, kde stál dveřník s klíčema, vlal mu takovej obří plast a už z dáli jsi ho viděla, tak to vypadalo tak působive. No jít sama, zabalím to už před tím hradnim mostem ani nezaplatim vstupné :-D. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. října 2021 23:03

Karja zní to skvěle, já bych dopadla jako tymy byli s dětmi v Hvězdě, tam se šlo v průvodu. Syn se bál i tak, tak si celou dobu zpívalMě.by.stacilo.jit.na.druhou.stranu.nez.sli.vsichni.ostatni.