RoSa taky jsem donesla na hrbitov

RoSa taky jsem donesla na hrbitov

Pavlena Zážitek to byl, to každopádně
a vrtá mi hlavou konec - šla jsem se rychle osprchovat, dokud teče teplá, a prošvihla jsem ho.
Já mám Dušičky docela ráda, na hřbitově bývá vždycky plno známých. A kluci, když byli malí, tak rozsvícená hroby měli hrozně rádi.
Taky se mi libi dusickove hrbitovy, zvlast k veceru, kdyz je trochu zamlzeno (a pak se prijde domu do tepla na caj s rumem a strudl :) ) Se skautama jsme chodili davat svicky na ty hroby, kde zadne svetylko nebylo, vzdycky to melo takovou hezkou atmosferu. A u nas na malomeste se lidi taky staraji celorocne, jen ty dusicky jsou takove slavnostnejsi.
Tak se mi podařilo po včerejšku vstát ... z postele nerozlámaná a bez teploty. Od radosti jsem umyla okno (2/3 zdi) v obývací kuchyni. Odpoledne jsme měli s dětma překrásnou procházku- ty barvy a nízké zlatavé světlo podzimního slunce, to je kýč jak bič. Došli jsme na hřbitov, kam jsem to nezvládla včera, pozdravit babičku- včera by bývala měla 100let a cestou zpět jsme to vzali přes rodiče pro čerstvá jablka. Tak málo mi stačilo
.
marieu Jsem ráda, že je ti lépe, ale na to okno bych se teda vyprdla.
marieu To nie je vôbec málo. ![]()
![]()
marieu bezva, aspon jsi stihla jeste hezky den, asi uz jich moc nebude. To slunce na barevnym listi je vazne uzasny.
Kan zcela vážně jsem o tom uvažovala, ale je opeavdu velký a nechtělo by se mi ho drhnout, až bude kosa- nastěhovali jsme se před 3 týdny, nebylo úplně zprasený, ale neslo stopy po ledabylém úklidu po výmalbě apod., tak jsem se kousla dopoledne, navařeno jsem naštěstí měla. A děti bavilo mi "pomáhat" s vysavačem na okna, tak to byla taková společná aktivita...
Biely kvet máš pravdu, napadlo mě to, sotva jsem to odeslala a nemla bych se rouhat- zdraví a štěstí. Skoro se to bojím napsat...
Kokoska přesně to jsem si taky říkala. Dali jsme si trasu, kde je o barevny zážitel na podzim vždycky postaráno..
Podzimní procházka přes Most inteligence do Malé Chuchle (puberťačku jsem zaujmula asi jen historkou o dlouholeté zdejší lázeňské nevěře paní Vrchlické s hercem Jakubem Seifertem s dvěma nemanželskými dětmi, historie a architektura ji okatě nezajímala). Přes zookoutek
s otevřeným kioskem, takže i malé pivko bylo, ke kostelu sv. Jana Nepomuckého s hřbitovem, kde byly dušičky v plném proudu, ale v zlatém podzimním světle to bylo takové optimistické. Dál kolem lomů s barrandovským vrásněním k Pecoldove vápence a přes Velkou Chuchli zpět. Teplo, hromady zlatého listí, pohoda.

andulka01 tam mame uz roky v planu jit, meli bychom to konecne uz realizovat :)
moora z toho přísavníku nebo jak se to jmenuje je ta kytice moc krásná, on je takovej šťavnatej, voskovej, lesklej... škoda jen, že listy padaj bez toho stonku, se to pak blbě váže (mám v pugetu taky jednu, tu červenou vpředu, vypomohla jsem si vpašováním jednoho javorovýho listu, aby bylo za co chytit)
Jak dlouho ty kytky vydrzi hezky?
moora ta se ti ale moc povedla! ![]()
Úplně parádní prodloužený víkend.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.