Evaeva No tohle nebylo pro děti. To si neumím představit, že by tam nějaké dítě slo. Jako mne se nelíbí ani třeba Krampus průvod, nedívám se na nic ošklivého ve filmech, tak nevím, co jsem si myslela:-D. Ale předloni jsme byli na něčem ,,podobném,, to bylo od 12 let tuším a jako to byla pohodička, úplně něco jiného, takže jsem si to představovala asi tak.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Karja jo, to jsem pochopila, že pro děti ne. Já jen abys viděla, co je naše úroveň
Krampus se mi taky nelíbí, to je takové řádění. Ta tvoje akce mi přišla víc tajemná, ale možná to je můj omyl.
Evaeva No spíš lekava, pak už jsi věděla, že se hodně leknes, tak už jsi nikam preventivne nesla. To říkala i ta moje kámoška, že ji z toho leknutí už bylo tak fyzicky blbě, že už tomu prostě radši předcházela. Ale oni ti pořadatelé říkali, že to letos zkouší, že budou rádi za feedback aby to do priste ještě poladili.
Karja my jsme dneska šly s kamarádkou na lampionovej průvod s cílem Petřín (mělo tam bejt i nějaký strašidelný překvapení), ale zasekly jsme se na seřadišti ve vinárně... lampion jsme si tam ale zapálily, měly jsme klasiku: voskovou dortovou svíčku, to už se dneska nenosí... trochu adrenalinu z toho teda bylo, když nám na terase u zadku zapálili plynovou lampu/topení

Karja tyjo, ja se vydesila i v Draxmoru, to je pro deti, natoz tohle. Tam poustej film ve 3D a najednou proti tobe vylitne netopyr, je to uplne realny, jak ti leti do obliceje. Pak tam strasej ruzny strasidla, to bylo v pohode, ale jeden stal uplne nehnute, ja rikam klukum hele, tenhle nic nedela, jen stoji... a vtom to udelalo krok proti nam. No zařval i chlap vedle me ![]()
Kokoska dnes sa mi splnil sen prechádzky jesenným lesom

Kokoska No jsem ráda, že jsem nešla se sambem:-D. Úplně to vidím, jak by v půlce cesty vypen, ať se uklidnil, že přes den řvou děti, večer ještě já, že už se to neda, a zamířil by někam pryč:-D A všichni ti schovaní lidi tam by se akorát tlemili:-D. No a já.....já bych asi běžela klusem na ten záchod:-D
Karja jezisi na takomto niečom som bola kedysi v múzeu voskových figurín v Londýne. Došla som po tretiu miestnosť a ušla vchodom. Typek pri vchode ma nechcel pustiť, že to musím celé prejsť, ale proti hysterickej ženskej vydesenej k smrti nemal šancu ![]()
Tak já budu doufat, že ani na Petříně avi ve Hvězdě už žádný strašidla teď ráno nebudou...
Karja kde kde?
letfenixa krasny! Ty stromy ve slunci primo zari.
Karja dekuju za popis, to zni tak, ze bych si to asi taky neuzila...
Ale pruvod krampusu mam moc rada, to mi prijde jako neskodne divadlo.
V pátek mě potěšila hospoda se starou partičkou zloduchů (méně pak už sobotní následky
), ale hlavně to, jak mi všichni chlapi unisono, nadšeně a celej večer chválili můj camel kabát. Dotazy na původ a složení incl.! To jsem ještě nezažila... přítomný tetiny seděly jak zařezaný a tvářily se nepřítomně, což mě rozveselilo ještě víc ![]()
barbucha a ja mam ted acko a nevim, ktery kabat to je..!!![]()
barbucha tak ten ti musi sluset, se chlapikum nedivim..!![]()
Jako dobrej ten kabát je, ale že se na mě tak sesypou, to jsem fakt nečekala. Zvlášť od takovejch, co choděj 365 dní v roce v ováleným outdooru ![]()
barbucha Oni celou dobu cekali, az konecne prijde ta prava dama a otazky meli prichystane predem.
A pak se dockali!
Ten kabat je bozi, zavidim.
No nevim, jestli čekali zrovna na to...
Ovšem největší zloprcek to při té příležitosti (a s významným pohledem na vedle sedící manželku) dorazil historkou, kterak přiběhl malý vnouček a "babičko, děda povídal že pořád nosíš tu starou záplatovanou (fakt že jo) bundu proto, aby nikdo nepoznal že seš milionářka, je to pravda?" ![]()
Možná jsem přišla o kamarádku a pan manžel o teplý večeře ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články