Sweet Potato A to je super.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
continuity prosim te jake bundy? Ja ted objednala reimu, lyzarskou perovku, ale teda cena desna![]()
Sněží! ![]()
Kan Jo u nás to padá asi už dvě hodiny, bohužel na zemi břečka.
brrr Tak se nedívej dolů, ale nahoru.
Tady se fakt člověk nezavděčí ničím, vy to máte černý, protože to chcete mít černý!
Kan Ale to víš, že jsem achichala nadšením. mám kancl v patře, takže vidím jen okolní skorobílé střecha a padající sníh. Akorát pak jsem si šla pro oběd ![]()
brrr u nás nejsou bílé ani ty střechy:( Ale je to hezké
rasaNori kamik, takovýto typ, tahle farba je strasna. já mám holčičí a potřebovala jsem navic větší.
https://www.amazon.com/Kamik-Winter-Apparel-Systems-Jacket/dp/B071Z8RPQQ
Na konec listopado a jizni moravu dost dobry ![]()

A když tě tu tak vidím, nemáš radu, co se žloutnoucí klívií? Že spodní listy postupně odcházejí, to je normální, ale teď mi to přijde nějak masivní.
Kan Tak hlásím bílo už i na zemi. Stav před 2 hodinami, od té doby sněhu přibylo

Sweet Potato Vůbec nevím, nemůže být přelitá? Já ji mám, teď mi kvete a dost ji suším.
brrr to je paráda! U nás spadlo jen pár vloček. Syn chce sníh od té doby, co jim ve školce říkali o svatém Martinu, tohle by ho potěšilo.
Evaeva Tak tady je jedna večerní

Kousek od Brna...

Taková blbinka. Tenhle tvít od @ředkvička Ovšem zároveň mne napadlo, kde se toulá naše malá Mia? Sjíždí někde kopce na podnose?

brrr paráda, závidím
Janulik03 Určitě se dočkáš ![]()
Je to jako dostat dárek, to jo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články