Dadoo Super, budu koukat. Kamarád byl v AZ kvízu a říkal, že je to dobrá zkušenost, vypadl asi v druhém kole.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Tak Betty Karja Lenka22 Kan moc dekuju, ale já jsem v tom nevinně, já si myslela, že mě nevyberou, jen jsem to zkusila.
Kdyz moji kolegové v týmu sebejiste říkali, že přišli vyhrát, všechno se ve mně kroutilo. V životě bych něco takového neřekla, je to proti mě přirozenosti.
Teď vůbec nevím, jaké jsem měla otázky.
Kromě jedné. Jaký je rozdíl mezi americkou a evropskou ruletu? Já netusila ani, že existuje nějaký rozdíl. A můj spoluhráč úpěl, protože asi 15 let pracoval v kasinu. ![]()
Dávají to každý všední den cca v půl šesté na Nově.
Karja Já si kdysi prošla AZ kvízem i Riskem, jděte do toho, je to legrace. Akorát AZ se točí v Brně, trochu z ruky.
Kokoska My jsme to právě vzdycky hrávali ten z televize jako soutěž, kdo ví víc:-D
Karja Já si kdysi prošla AZ kvízem i Riskem, jděte do toho, je to legrace. Akorát AZ se točí v Brně, trochu z ruky.
Fakt? Já na AZ ráda koukám. A s jakým výsledkem?
Tak Betty To už je víc jak 20 let, štáb jsem tehdy zaujala jako ta, co vytočila ty nejmenší možné výhry vůbec (cestu a ten kostýmek, co jsem si na tu příležitost koupila, mi to ani nezaplatilo
). Ale tričko AZ mám dodnes schovaný.
Pak jsem tam přihlásila jistého pána, nejchytřejšího na celém světě, a vyletěl hned v prvním kole. Tenkrát na to lidi ještě hodně koukali, takže to viděli i jeho studenti, hihi. ![]()
Sweet Potato Tak všech pět kol, no já ti dodatečně tleskám. Já mám ty vědomostní soutěže ráda.
Já vám dám vědět, až to půjde.
Jako asi vám došlo, že jsem si ostudu snad neudělala (kromě toho Osla - i ze sebe)
A fakt mě to bavilo. Já měla jediný! cíl: Neudělat ze sebe debila. Taky jsem neřekla, co učím, kdyby náhodou.. protože ta tréma tam prostě je, i když nemusí být nějak velká. Ale je.
Rozdíl mezi americkou a evropskou ruletou je, že v americké jsou dvě nuly.
Do AZ kvízu jsem chtěla přihlásit manžela, ten věděl moc. Ale AZ se natáčí prý i pár dní a je to daleko.
Jinak jsem se nikdy nikam nepřihlašovala.![]()
Ale s týmem jsme se domluvili, že kdyby bylo zase někdy něco pro týmy, přihlásíme se společně ![]()
Dadoo díky za odpověď. tak dej včas vědět tady! :)
je to fakt pěkně vystavěnej formát, já na ty britský verzi měla úplnou závislost, prišlo mi to hrozně humorný - nova teda o poznání méně, ale jde to
Dadoo já to zkoukla a teda ty rychlý odpovědi, to musí bejt adrenalin! Rozhodně dej vědět, kdy budeš v tv!!! A na tý fotce se Sokolem ti to hrozně sluší!
Dadoo i když sem moc nepíši, tak parfu čtu od přestěhování z MP skoro každý den, a moc Ti ve všem držím palce. A hlavně obdivuji, jak jsi si našla nové zájmy a směr. Na fotce jsi moc krásná.
Kvůli Tobě jsem si dnes pustila starší díly soutěže, abych věděla o co jde. Je to super, bavilo mě to.
Jsi PAŠÁK![]()
Moc prosím, dej nám sem vědět, kdy budeš v televizi. A hlavně neříkej dopředu, jak to dopadlo.![]()
Dadoo Pani! To jsi dobra. Ja na materske videla asi dva dily. A teda neverim, ze ti lovci vsechno vi takhle z voleje a neznaji otazky dopredu....Prislo ni to strasne demotivujici, ze tam byl i jeden strasne chytry soutezici a stejne nemel sanci.
Taková přízemní radustka:
Měla jsem teď dva roky bundy 3 in 1 pro děti koupené přes zalando v nějaké šílené slevě. nicméně bundy jsou fantastické ( ta vypínací vnitřní je péřová), že bych za ně klidně dala i plnou cenu. Oni už je tam nemají nebo nedělají. Dlouho to různě zkouším a teď jsem sehnala tu samou úplně novou s visackami někde v bulharskem second handu ještě za půlku ty zlevněných ceny. ![]()
Jos ne, neznají otázky dopředu. Opravdu. Pro ně je to taky hra a komedie by je nebavila. Fakt tomu věřím.
Jsou to fakt strašně chytří lidé. Lovkyne Dagmar Jandová, kterou jsme měli my, je třeba meteorolozka.
Hlavně jim to rychle mysli a umí rychle kombinovat.
A taky se otázky, na které odpoví špatně soutěžící i lovec, vystrihavaji. ![]()
Tým před námi měl třeba Doktora Vševěda, který ví snad fakt všechno a zrovna tam měli asi 2-3 otázky, které zodpovedeli špatně oba. To se tam pak nedá.
Dadoo Aha! Z toho, co jsem videla se prave ani jednou nespletli. To mi prislo hrozne nepravdepodobne, to by vyhrali milionare jako nic. Tak ja zase kouknu, nahlodala jsi me. Jinak verim, ze jsou strasne chytri, ale vzdycky nekoho nezajima aspon sport nebo vareni a oni se trefili vzdycky...

Sweet Potato rohlik vali![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články