Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Dadoo
11641 příspěvků moje polička 22. listopadu 2021 18:12

RoSa Na lovu. 

Offline RoSa
10128 příspěvků moje polička 22. listopadu 2021 18:13

Dadoo aha... tomu nerozumim

Offline rysamona
1106 příspěvků moje polička 22. listopadu 2021 18:15

Dadoo to je lovec? Ne že bych to sledovala ale mamka ano a donutila na jeden díl kouknout ať vím o čem mluvíAle hustá soutěž. Já bych do toho nešla ta rychlost je moc velká.

Offline Dadoo
11641 příspěvků moje polička 22. listopadu 2021 18:33

rysamona RoSa ano, je to soutěž Na lovu. Dnes se natáčelo, tedy já .

Offline Vilemina
2360 příspěvků moje polička 22. listopadu 2021 18:38

Dadoo a kdy tě uvidíme?

Offline Pavlena
6913 příspěvků moje polička 22. listopadu 2021 18:42

Luna ilustrace uzasna a to decko je jako moje dcera, ve me skoro hrklo..! 

Offline Dadoo
11641 příspěvků moje polička 22. listopadu 2021 18:45

Vilemina to ještě vůbec netuším. Snad prý někdy v lednu. 

Offline Sweet Potato
40200 příspěvků moje polička 22. listopadu 2021 19:34

Offline Makara
3626 příspěvků moje polička 22. listopadu 2021 20:03

Dadoo tak doufam, ze sem das datum, jak budes vedet. Ja to do minuleho tydne neznala, nemam na svem televiznim seznamu, ale na tebe se rada podivam. No vypadas bozsky. Sakra jak to delas? Za chvili budes muset v hospode ukazovat obcanku.

Offline Fiction
1640 příspěvků moje polička 22. listopadu 2021 23:59
Reakce na Dadoo:

RoSa Na lovu. 

​To vůbec neznám. Ale vypadáš výborně!! ( a napiš, co dcera) 

Offline Dadoo
11641 příspěvků moje polička 23. listopadu 2021 13:57

Fiction kvůli dceři mám taky radost. Prohlédl ji krčař, dobrý krčař.

Skutečně jde o epiglottis. Nějak ji tam vylezla, zřejmě tím covidem, ale žádný jiný problém nenalezl. Jinak je v pořádku, v krku nic špatného.

Ale důrazně ji varoval, že ten otok krku apod, má že stresu, PC. Atp. Tedy spojeno vše s páteří. 

Takže jestli chce zdravotni problémy, ať pokračuje jako dosud. Že prý ji tělo takhle varuje, že je na hraně.

Hned jsem ji domluvila lymfatickou masáž, u fakt výborně maserky. Už má za sebou dvě masáže, dne jde na třetí, a jako zázrak, hned po té první ji krk docela splaskl.

Musí se šetřit a naučit se relaxovat a odpočívat.

Tak hned napsala šéfovi, že se nevrací, že zůstává, že se bude léčit. A že už nebude pracovat za tři lidi, protože jinak to s ní sekne.

Od léta ji hledají pomoc a nikdo to nechce dělat.

Offline Fiction
1640 příspěvků moje polička 23. listopadu 2021 15:03

Dadoo To je zajímavý, já znám (ze svého oboru) jen akutní epiglotitidu, což je dost akutní stav a bojíme se ho. Ale to ta epiglotis vypadá jinak, je zarudlá/rudá a baňatá. To,  co popisuješ, bude nějaký chronický problém a je super, že masáže zabírají. A taky dobrá cesta, že dcera zůstane aspoň chvíli doma, dobře krčař poradil . Díky!

Offline Dadoo
11641 příspěvků moje polička 23. listopadu 2021 19:44

Fiction já děkuji tobě!

Informace od tebe byly první, které dostala. A strašně moc jí uklidnily. Protože to byly první informace, které vlastně dostala.

Teď už bude jen čekat, že vetřelec zmizí.. Hlavní je, že to není nic životaohrožujícího. 

Po doktorovi ji to vysvětlila i masérka a ty masáže ji hodně pomáhají. 

Dekuju ti moc!

Offline SunEclipse
3474 příspěvků moje polička 23. listopadu 2021 20:10

Dadoo tyjo vypadáš skvěle

Offline Fiction
1640 příspěvků moje polička 23. listopadu 2021 23:10

Dadoo prosím tě, není zač, sama mám z toho radost.

Offline mitford sister
1707 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 21:41
Reakce na Dadoo:

RoSa Na lovu. 

díky tobě jsem se tady dozvěděla, že je česká mutace the chase - tu britskou jsem milovala, dokud jsem měla britské kanály přes apku! ta soutěž je tak dobře formátově postavená, že se na tom nedá moc pokazit; podívala jsem se na pár dílů na nově.

můžu se zeptat, co tě vedlo se přihlásit? budu se snažit dotlačit tam kamaráda

Offline Dadoo
11641 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 22:10

mitford sister nnooo.. Kolega byl v jiné soutěži, Kde domov můj. Kamarádka se taky přihlásila, tak já taky. Jenže nám nikdy neodpověděli.

A teď, jsem se tedy přihlásila Na lovu, protože jsem si myslela, že mi zase nikdo neodpoví, a já budu moct kamarádku popichovst, že JÁ se přihlásila..

Jenže oni mi odpověděli. 

Pak jsem dělala online konkurz, no a pak má dali na výběr termíny a pak už jsem jela, protože jsem si říkala, že by to byl už trapas se nějak vymluvit. 

Docela rychle to bylo.

A byla jsem v naprostém klidu, protože já tam přece nechtěla, já to jenom zkusila..

Bylo to v hrozně pohodě. 

Akorát mě bude už na věky asi žrát úplně blbá odpověď na úplně první, úplně stupidní, otázku. Vůbec nevím, proč to že mě vyjelo, když odpověď bezpečné znám.

Hlavní město Finska - Oslo.

Pak jsem se už zkoncentrovala. 

Offline Tak Betty
6102 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 22:41

Dadoo ty jsi neuvěřitelná,  já tě fakt hrozně obdivuji a zároveň držím palce ve všem do čeho se vrhas. . Tebe čeká ještě hodně krásných věcí. 

Offline Karja
44542 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 22:51

Dadoo Jeee, ale to není zase tak blbý! Jako kdyby jsi řekla Budapešť, ale takhle je to úplně logicky přece! To je tak super, že máš na to odvahu, to te obdivuji, jsi fakt dobrá.

Offline Lenka22
2631 příspěvků moje polička 24. listopadu 2021 23:08

Dadoo vypadáš výborně! Soutěž vůbec neznám, to teprve začne?