Pocet hostu na Bozi hod klesl ze 14 na 12 ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
continuity to je úžasné ![]()
continuity to je krasny!![]()
Zina gratuluju a před další ti dám klidně k dispozici náš barák :)
moora
Koho jsi odradila?![]()
moora Já jsem trochu skeptická k těmto vánočním setkáním, jakože ten počet tak či tak ještě klesne ruznejma rymicka s testem i bez testu....ale my děláme silvestrovskou oslavu. Já nebyla na Silvestra nikde snad deset let? No a jako...asi si nechám před vstupem prokázat bezinfekčnost, třeba někdo neprijde. No fakt z toho nemám radost spíš s ohledem na současnou situaci, jinak bych to samozřejmě prezila, ale je to pevne dane, nejde couvnout, všichni to chtěj a všem dlužíme moc!
Šla jsem dnes dopoledne sama zasněženou krajinou. Celou dobu jsem nepotkala ani živáčka. Pak jsem se rozhodla, že vám vyšlapu na cestě obrázek srdce. Poděkování, že mám skvělou rodinu a přátele, prostě jen tak, z čiré radosti. Vyšlapala jsem ho a pak prošla obrys ještě jednou. Ale než jsem ho stihla vyfotit, kde se vzal, tu se vzal, proběhl kolem běžec - jediný člověk, kterého jsem dnes dopoledne venku potkala. A zanechal v mém srdci - v tom vyšlapaném - stopu.
Prvně jsem se rozzlobila, takhle mi to zkazit! Ale pak mi celá symbolika té situace došla.
V podstatě parafráze života - tu a tam se objeví někdo, koho vůbec nečekáš, a zanechá v tvém srdci stopu.
Tak vám všem přeji, ať stopy, zanechané ve vašich srdcích, jsou jen ty milé, vroucné a krásné.
Kéž bych stejné vždy zanechávala i já...

Torrah To je krasnej zacatek adventu. Dekuju![]()
mirajo i já děkuji. Víš, že jsem si ani neuvědomila, že je začátek adventu, až když jsem došla domů? Doteď jsem nabitá úžasnou pozitivní energií, ta procházka v tom sněhu byla prostě skvělá. A ten zážitek, když mi to pak celé došlo, až magický. Toho člověka už nikdy neuvidím - nebo jestli uvidím, tak vůbec nebudu vědět, že je to on. On si asi ani neuvědomil, že na té zemi něco je, v tom hustém sněžení. A přitom z toho vznikl tak silný zážitek, tedy pro mne.
Torrah krasny predvanocni pribeh! A krasne, ze jsi mela takovy napad, diky!
Torrah
asi mi něco padlo do oka.
Dnešní adventní svíce se jmenuje Naděje. Díky za ní.
Torrah z toho bude pekny PF :)
moora jj, o tom jsem taky už přemýšlela, ale až dodatečně. Mě prostě všechno napadne dodatečně :)
Torrah Krásný srdce, díky. Běžec je teda strašnej ignorant.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články