Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline barbucha blogger
35694 příspěvků moje polička 12. února 2022 21:42

Karja 

No bazény bych nerada srovnávala, to bych asi zřítelnici lepší nabídnout nemohla. Zato kostnice - tu nemá hned tak někdo! A další pěkně výživný morbidní záležitosti... vidim to na tour de hřbitov minimálně! Voni je maj hrozně upravený a prakticky nezajímavý, to u nás ty umrlci skoro lezou ven

Online Karja
44524 příspěvků moje polička 12. února 2022 21:53

barbucha Jo, já jsem byla jednou na Katarína kyrkogard a líbilo se mi to tam právě moc, jak to bylo upravené, nějak jsem tam zabloudila a tak jsem tam posedela, dala si svačinu. No stejně je ten Stockholm krásnej, minimálně pro turisty, to centrum plny parku, všude voda. Krásný. 

Offline barbucha blogger
35694 příspěvků moje polička 12. února 2022 22:08

Karja 

Upravený určitě, akorát v Katarina kyrkogard mi holub posral úplně novej baloňák tak jsem s tou upraveností měla osobně kapku problém

Ale souhlasim jinak, je to krásný město, já jsem furt nadšená kdykoliv tam jsem.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 13. února 2022 20:49

Ze mne muz po praci vyzvedl a vzal na veceri.

A ted se mi povedla koupit zpatecni prima letenka,cely tyden nebyla k mani uz to vypadalo,ze budu muset letet do Mnichova....

Offline Kočka_toulavá
357 příspěvků moje polička 14. února 2022 07:34

Včera vecer mi urobil radost zaliaty fialkový čajík s nádhernou vôňou a ja som mala pri tom celú dobu pocit, že popíjam milovanú Love in Idleness od Atkinsons. Ďakujem milej dobrej duši, ktorá mi ho poslala

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 14. února 2022 07:48

Karja když jsme jezdily s malými dětmi po ČR, tak se mi líbilo v takových těch rodinných penzionech s hernou a hřišťetem, kde se děti chvíli zabavily a my si s kamarády mohli popovídat a kde se dalo dobře jít na krátké tůry a procházky. Bedřichov (tam můžu doporučit Harmonii), Harrachov, Pomezky... a to Rakousko nezatracujte. Super služby (zvlášť když máte k ubytku kartu na lanovky a koupáky), skvělá vybavenost a ceny často lepší než v ČR a pro děti plno volně přístupných atrakcí. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 14. února 2022 08:32

Lamicka my o tom Rakousku letos hodně uvažujeme. Kde se vám líbilo?

Offline žluťásek
8844 příspěvků moje polička 14. února 2022 08:37

Lamicka čtu začátek tvého příspěvku a říkám si, jeje, úplně jak kdyby psala o Harmonii v Bedřichově

Offline brrr
12310 příspěvků moje polička 14. února 2022 09:38

Evaeva My byli s klukama na statku v Bad Mitterndorf a bylo tu super. Je to severně od Dachsteinu, všude jsou jezera, kolem kterých se dá v poho chodit i se koupat. A jsou to takové nenáročné tury, co zvládnou i malé děti. Pak na Dachstein, Hallstatt (klukům bylo myslím 3 a 5 a zvládli i doly v poho).

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 14. února 2022 09:43

Evaeva Hinterstodler - ideal pro mensi deti, lanovky te vyvezou na kopce, tam si tak chodite, jak chcete nebo se placate kolem jezer. 

Obertraun - Solna komora. Delali jsme plno v vyletu kolem jezer, to byla opravdu nadhera. Vyjeli jsme na okruh 5 fingers, byli v ledove a mamuti jeskyni, V Hallstattu. Meli jsme kola, jezdili po okoli, nic narocneho. Detem bylo 5 a 8. 

Schladming - tam jsme byli vloni a nadseni nejvetsi. Uz jsme delali vetsi a narocnejsi tury, chodili se kazdy den po navratu zrelaxovat do bazenu ve Schladmingu (luxus), vyjeli na ledovce na Dachstein. Ve dnech, kdy jsme meli odpocinkovy rezim jsme detem doprali atrakce (obri kulickove drahy, trampoliny, hriste). A jidlo nas nezklamalo opravdu nikdy. 

V Rakousku uz byvame v apartmanech, bud pres airbnb nebo weby sdruzujici ubytovatele a bereme ty s kartou. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 14. února 2022 09:43

brrr díky, kouknu se na to. V hallstattu už jsme s mužem byli, to jsem čekala prvního:)

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 14. února 2022 09:45

žluťásek my uz tam dlouho nebyli, jak deti odrostli, hledame neco trochu jineho, ale kamaradi tam jezdi kazdou zimu a moc si to chvali. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 14. února 2022 09:48

Lamicka něco takového právě chceme, nenáročné túry, lanovky a jezera. Mě se hrozně líbilo v Itálii, ty hory tam mám asi radši. Právě jsme tam byli ještě za svobodna:), myslím, v Alta badii? a tam u každé lanovky bylo hřiště, koupací jezírko,... Ale tak daleko se nám zatím jet nechce. S tou kartou je to dobrý tip, nenapadlo mě, že může být v ceně i k ubytování v soukromém apartmánu. Díky

Online Karja
44524 příspěvků moje polička 14. února 2022 09:56

Lamicka Díky přesně tak to vidím. No já bych do toho Rakouska hrozně ráda, ale sambo je takovej negativistickej on by nejradši nejel nikam, přece jen ten fulltime je narocnej. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 14. února 2022 09:59

Karja Není negativistickej, je to dobrodruh, který se drží doma. To jsi chtěla, ne?

Offline žluťásek
8844 příspěvků moje polička 14. února 2022 10:00

Lamicka my se taky ubytovavame jinde, ale byli jsme tam loni na návštěvě za rodinou a od té doby nás syn přemlouvá, že letos chce do Harmonie. Herna mu učarovala :) 

Offline andulka01
12795 příspěvků moje polička 14. února 2022 10:33

Kolega všem ženám ve firmě dal na stůl růži

Online Karja
44524 příspěvků moje polička 14. února 2022 11:07

Kan A to doslova! 

Offline Catherinne
10788 příspěvků moje polička 14. února 2022 13:00

Čekáme, jsme připraveni...můžem zatím tancovat...

Offline dzizisketa
8929 příspěvků moje polička 14. února 2022 14:43

V Lidlu mají preclíky v čokoládě!