Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline continuity
42783 příspěvků moje polička 11. února 2022 21:42

Karja my potřebujeme být někde blízko větších sjezdovek. To je v zimě vždy celkem raketa. Poslední víkend,co jsme někde byly byl apartmán za 5 tisíc na víkend. To už se celkem dá. Ale rezervováno hodně předem, místní zjezdovky vůbec nejezdili a na Klínovec tak 15-20km.. 

s dětma je super Šumava/Lipno, nevím jak to máte přesně daleko. Když pojedete mimo hlavní sezónu, tak to nebude žádná katastrofa. 

Offline Karja
44524 příspěvků moje polička 11. února 2022 21:45

Evaeva asi apartmán.  No uvidíme, já ani tyhlety dětské destinace u nás ani neznám. Ještě zkusím někoho oslovit, že bychom jeli s nima a někdo si dal tu práci za mě, ale moc to nevidím. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. února 2022 21:50

Karja my vyloženě dětské destinace nevyhledáváme, všude se pro ně něco najde. Loni jsme byli třeba v Krkonoších a v Jeseníkách a všude se jim líbilo. Spíš bych vybrala podle vás. Mě přijdou hodně drahé spíš ty doplňkové aktivity, jako nějaké ty dětské parky/stezky korunami stromů/akvapark, dvouleté děti už všude platí. Samotné ubytování nás tolik nestojí. Většinou teda jedeme do nějaké chaty/apartmánu, ale nejsme moc nároční. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. února 2022 21:51

continuity zima je dost raketa!

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 12. února 2022 09:51

@Karja chcete jet ted nebo v lete?

Ty detske jsou palka, ale ja v jejich veku ty detske atrakce rada trpela, bo se tam zabavily. Detske kluby, diskiteky, koutky, bazeny. I jidlo prizpusobene, ale ja mam deti nezerky, tak to byla nutnost. Nikdo blbe necumel, ze zlobi.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 12. února 2022 09:55

Karjano, my teraz dovolenky hladame tak, aby sa tam Alica zabavila, bo to pre nas znamena ovela menej roboty a fakt si aj oddychneme.

V juni, co sme boli na dovolenke, tak za pat noci v apartmane sme platili pre vsetkych troch 120 eur a vonku na zahrade boli hojdacky, preliezky, trampolina, pieskovisko, stolny tenis, zahradny domcek a dokonca nam domaci dovolili pouzivat ich bazen. No o Alici som prakticky nevedela, rano vybehla do zahrady a zabavila sa aj sama.

A teraz v zime sme boli v hoteli s animatormi a velkym vnutornym detskym ihriskom, tiez to bol super oddych, ja som proste lenivec. Jarnu dovolenku asi budeme tiez riesit nejakym baby friendly ubytovanim 

Offline andulka01
12795 příspěvků moje polička 12. února 2022 10:34

continuity Na týden v srpnu máme rezervovaný 4ložnicový apartmán v Chorvatsku, 100m od moře, dvě terasy, komplet kuchyně vc. pracky, za 24tis. 8 lidí za hubičku. Prodloužený víkend v jižních Čechách ty samý prachy, rozstrkany po dvou nic moc penzionech, o apartmánech si můžeme nechat zdát.

Karja Přijeďte my si vás tu v Praze nějak podělíme!

Offline Karja
44524 příspěvků moje polička 12. února 2022 12:31

andulka01 No včera jsme si říkali, že snad pojedeme do Prahy:-D 

Candance V létě. Ale nemusíme jet přes prázdniny, asi těsně před ci v září.

Offline Dadoo
11641 příspěvků moje polička 12. února 2022 17:55

Kdybyste hledali ubytování pro víc lidí, můj kamarád pronajímá moc krásnou chalupu v Jizerkach, ve Smržovce. 

Chalupa Amálka.

https://www.chalupa-amalka.cz/cs/

Ale musí se rezervovat víc dopředu. 

Offline Biely kvet
4147 příspěvků moje polička 12. února 2022 20:25

Dadoo Luxusná a v krásnom prostredí.

Offline barbucha blogger
35694 příspěvků moje polička 12. února 2022 20:26
Reakce na Karja:

andulka01 No včera jsme si říkali, že snad pojedeme do Prahy:-D 

​Výbornej nápad! Protože tohle léto se mi do Prahy ohlásila i zřítelnice! Na vlastní žádost, z čehož mam fakt radost!

Offline Karja
44524 příspěvků moje polička 12. února 2022 20:47

barbucha To je krásný a na jak dlouho? 

Offline barbucha blogger
35694 příspěvků moje polička 12. února 2022 21:08

Karja 

Hele čert ví a mně je to fuk! Ideální bude otevřená zpáteční letenka

Offline Karja
44524 příspěvků moje polička 12. února 2022 21:11

barbucha No úplně vás vidím, jak si to užijete, bazének v Podolí, navečer nějake kolonády, o víkendu výlet, no to bude pěkný! 

Offline Dadoo
11641 příspěvků moje polička 12. února 2022 21:13

Karja kdyby se mi podařilo zprovoznit druhou chatu, hned bych ti ji nabídla na letní pobyt s holčičkama. 

Jenže to asi neklapne. Ale pokusím se o to.

Offline Dadoo
11641 příspěvků moje polička 12. února 2022 21:23

Dneska mám velkou radost. 

Dcera dostala laso od konkurenční firmy a vezme to. 

Klidnější práce, rodinné prostředí, perspektiva růstu firmy i sebe a velmi pěkný plat s pravidelným navýšením.

Na podzim, když řešila toho vetřelce v krku a další zdravotní problémy, jí ten doktor řekl, že to má že stresu, z přetížení, a že jí tělo říká, že už je za hranou.

A teď ji oslovila konkurence sama a stojí o ní. A nabízejí lepší podmínky, než má.

Dneska měla schůzku s majitelem a ředitelem firmy a v podstatě se domluvili.

V pondělí má říci, jak se rozhodla. Řekne ano.

Ja jsem tak strašně ráda!

Offline Karja
44524 příspěvků moje polička 12. února 2022 21:24

Dadoo Ježíš děkuju, ale víš jak, to my si něco najdeme. Jen jsem hrozně neochotná tomu věnovat čas, něco hledat, moc mi to nejde. Ale už jsem oslovila dvě kamarádky co jezdí tak na 4 dovolené ročně, tak by nás snad mohly vzít sebou. Hlavně už mají přehled, kde co je a není a baví je to! 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 12. února 2022 21:25

Dadoo Tak to gratuluju!

Offline barbucha blogger
35694 příspěvků moje polička 12. února 2022 21:25
Reakce na Karja:

barbucha No úplně vás vidím, jak si to užijete, bazének v Podolí, navečer nějake kolonády, o víkendu výlet, no to bude pěkný! 

​Pěkný to bude i bez (plesnivýho) bazénku v Podolí. Zeť mi dal už pár tipů co by jako bylo fajn... na prvním místě nějaká pěkná výživná kostnice a tak podobně povznášející místa pro emo zřítelnici 

Offline Karja
44524 příspěvků moje polička 12. února 2022 21:28

barbucha Já ti dám plesnivyho! Tam je to nejvíc super, ale zřítelnice je spíš ta emařka, ta by o to asi ani nestála. A na tu Kostnici jsem si taky vzpomněla hned jak jsem psala o víkendovém výletu;-)