To já dělám pořád, jak furt něco zkouším. U mě to akorát za ta léta pokročilo až tak, že si očichávám i místa, kde ani nic nemám
. Bychom se možná podle toho v tom metru mohly poznat
.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Pokérovanej svalovec, kterej jemně češe vlasy?
Já chci subtilní slečnu, která se mnou zachází drsně! ![]()
teba ty mas tuzby ![]()
vyhodou nespavosti je, ze slysim, jak venku zpivaji ptaci. Krasa. V zime to byvalo mrtvolne ticho.
Budu koukat
Cekam v nejblizsich dnech pet balicku s nakupama a jsem rozradostnena jak o vanocich :D
Vytrvale to prizivujou automaticky zpravy dhl o postupu zasilky, ktery mi ke kazde zasilce zvlast chodi na mejl :D
dnes dobry, dorazil akceptacni list z nove prace a podminky jsou o chlup lepsi nez jsem myslela. navic jsem se konecne naucila delat kontingencni tabulky a je to uplne jednoduche! jsem blba, ze jsem to tak dlouho odkladala.
Gratulujem!!!
4,49 je strašnej čas... Ten jde ospravedlnit jedině tím, že se člověk právě vrátil z baru...
já nespavostí momentálně netrpím, ale přesně touhle dobou mě ty mrchy uřvaný budí a chodím zavírat okno!:D
Ano. Včera před půl šestou, dneska krátce po páté. A když mám vstávat, jsou zobáci ticho. Asi jsem je v zimě dobře krmila, že je jim tak do zpěvu :)
Zkusila jsem zavolat na kliniku ortopedie na ruce a počítala jsem s tím, že mě objednají tak za dva měsíce. A sestřička našla čas už zítra, někdo zrušil termín.
Mám fakt radost, momentálně je to dost akutní a přesně vím kde mě co bolí.
vyhodou nespavosti je, ze slysim, jak venku zpivaji ptaci. Krasa. V zime to byvalo mrtvolne ticho.
To si budu řikat ve čtyri ráno u kojení
Čas mezi třetí a pátou je snad nejhorší, ani noc ani ráno, prostě čas, kdy se spí!
Nebo čte! ![]()
To je aktuálně v mém žebříčku hodnot dost nízko, zbytečně vyplýtvaný čas, kdy jsem mohla jíst, spát nebo si třeba vyčistit zuby ![]()
Já mám okna z ložnice do zahrady plné ptáků, ale naštěstí i zvukotěsná okna... Větrám večer a ráno...
Když už tady řešíme ty ptáky, nevíte někdo, jak se jmenuje pták, který vydává zvuk podobný velikonoční řehtačce? Je to jeden z obyvatelů mé zahrady...
Dost nepříjemně řvou straky, v polovině stránky se dá pustit zvuk.
http://www.rozhlas.cz/hlas/pevci-p/_zprava/straka-obecna--24287
Není to straka?
No však je jaro, tak se snaží. My jich tu máme plno, zrovna před chvílí mi letěla jedna kolem okna, něco jí vlálo ze zobáku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.