Aha ho. Už?
Si zarezaná a ešte krajšia a ešte mladšia ako doposiaľ?
Už 14 dní jsem zarezaná - a každým dnem mladší a krásnější
Začínám zvažovat burku, takto naprostou jistotu...
chochoo k učnicím jsem chodila kdysi když jsem byla na MD, hlídání zajištěno a tři hodinky klidu:DDD pak už to nešlo, tolik času nemůžu obětovat:P
Můj kamarád má dceru, čerstvě vyučenou kadeřnici. Ptal se mě, co teď s ní. Měl v plánu koupit jí kadeřnictví. Já mu navrhovala, aby ji radši poslal na stáž, třeba do Anglie, nabrat zkušenosti. Pak jsem se na ni zašla podívat a jediné, co mě napadlo je, že by ji měl dobře provdat... Stvoření naprosto bez zájmu, úplně k ničemu
.
Se zavřenýma očima bych nevydržela, ale mohli by mi přehodit černý hadr přes zrcadlo... Jako v těch proměnách
.
Já bych brala ten černej hadr přes ksicht! ![]()
Bu, bu, bu...![]()
tak fajn, ze se muj tip osvedcil. Interier se mne osobne dost libi. Ikdyz ja jsem posledni dobou se zase vratila do TG, mam cool kadernika. Pokerovany, urostly, max. tak 25, vousy, cepice a pokud zrovna nedela zapas (takovy ten brutalni bez pravidel), tak mi jemne cese vlasy, no jako dobry proste ![]()
Tady se mluvilo o černým hadru ale! ![]()
Teď sem si to živě představila ![]()
Tady se mluvilo o černým hadru ale! ![]()
To se vždycky mluví o černým hadru, a nakonec se z toho vyvrbí... kde co, že jo.
no chvili si ho necham ![]()
Taková vkusná maska... ![]()
Chápu ![]()
Pokérovanej svalovec, kterej jemně češe vlasy?
Já chci subtilní slečnu, která se mnou zachází drsně! ![]()
Jinak já dnes byla v Ingredients, konečně, a dost se mi tam líbilo, slečna moc milá, a dostala jsem několik vzorků..a asi bych měla jít do stížností s tím, že si nebudu schopná vybrat jen JEDNU
Ach ty začátky![]()
![]()
...
Vypadala sem v metru jako blbka asi, intermitentně sem se očichávala..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.