Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline continuity
43120 příspěvků moje polička 21. března 2017 12:51

ditko bylo v matematickem klokanu druhe na skole. ona se tak tesila a ja s ni.  kdyby jeden vypocet nesprasila (protoze postup mela spravne, jenom neumi poradne secist dve cisla) mohla byt i prvni, ale to ji nejdu rikat. pristi rok bude jeste ve stejne kategorii, tak ma dalsi sanci.

Offline Sweet Potato
40376 příspěvků moje polička 21. března 2017 12:53
Reakce na continuity:

Hezký! Gratuluju. 

Offline viktorka_od splavu
49351 příspěvků moje polička 21. března 2017 13:18
Reakce na continuity:

super! ti naši vejlupci trénujou na příjimačky a je to teda bída. pevně doufám že naostro to bude lepší:-/

Offline dzizisketa
8959 příspěvků moje polička 21. března 2017 13:24
Reakce na continuity:

Super, blahopřeju! Kolegynina dcera takto ještě nyní na základce zaujala "žákovské headhuntery" z ČVUT, což se mi nezdá úplně špatné.

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 21. března 2017 18:48

Konečně jsem se dostala do toho Red salonujinx  dík za tip!! Všichni milí, střih dobrej, úvodní masáž super, mytí lahůdkový  A ani to nestálo milión, jak jsem se původně obávala. Nádavkem procházka po Starým Městě... 

Offline 999
19816 příspěvků moje polička 21. března 2017 19:02
Reakce na barbucha:

Já tam ten personál obdivuju, jak tam vydrží v té kobce bez oken celý den...

Offline Ounz
20530 příspěvků moje polička 21. března 2017 19:06
Reakce na barbucha:

Já tam taky zašla na jinx doporučení a zatím jsem zůstala zákaznicí, vyhovuje mo to tam a myslím, že mám super střih.

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 21. března 2017 19:08
Reakce na 999:

No jo, je to tam trochu temnější - div jsem se nepřerazila, jak teď tmavý brejle skoro nesundám. Ale dole je světla dost... a ten interiér se mi líbí. 

Jenom to obrovský zrcadlo mě ničí, já se na sebe nerada koukám - a eště když se vidím celá... 

Ounz 

jinx by od nich měla dostávat nějaký procenta 

Offline Ounz
20530 příspěvků moje polička 21. března 2017 19:26
Reakce na barbucha:

No, to skoro jo..

Offline 999
19816 příspěvků moje polička 21. března 2017 19:27
Reakce na barbucha:

Jó, zrcadla u kadeřníka, to je záležitost sama pro sebe... Nejhorší to je, když jsem po nějaké party, a pak tam dvě hodiny koukám na kruhy pod očima... To je pak pokání...

Offline Ounz
20530 příspěvků moje polička 21. března 2017 19:28

Jinak já dnes byla v Ingredients, konečně, a dost se mi tam líbilo, slečna moc milá, a dostala jsem několik vzorků..a asi bych měla jít do stížností s tím, že si nebudu schopná vybrat jen JEDNU  

Offline Dadoo
11688 příspěvků moje polička 21. března 2017 20:08
Reakce na 999:

Já dnes, v záchvatu dobročinnosti, zašla na náš OV kadeřnic, nechat si umýt vlasy a vyfoukat. Takže to, co bych doma sfoukla za cca 30minut, jsem tvrdla hodinu a tři čtvrtě. A celou dobu zírat sama na sebe.. Kadeřnické zrcadlo nenávidím, připadám si vždycky naprosto strašně. Takže žádné ulehčení, ale spíš oběť..

Slečna co mě dostala, moc nadšená nebyla, protože, jak provalily spolužačky, neměla dnes žádný model a těšila se, že nebude dělat nic. A pak jsem přišla já, s vlasy na tři hlavy. Foukala mě opravdu skoro hodinu a půl. Už jsem jí i radila, ať bere silnější prameny, aby jí neupadly ruce, ale byla nějaká zabržděná. Třikrát slyšela, že mi to má foukat dokulata, podtáčet, ne, pořád rovně.  Nakonec mi to lehce zformovala jejich mistrová. Stačilo málo, jen lehce zatočit špičky aspoň vepředu.

Ale.. dělala tu práci jak mechanický robot, žádný vlastní zájem, okouknout, upravit pramen.. nic. Jenom otrocky foukala, aby to bylo suché. Nepromluvila, neusmála se, občas jen na spolžačky okolo houkla "ty vole, tady je vedro.." No, docela děs. Snad z toho vyroste, protože takhle laxní kadeřnice by si nevydělala ani na slanou vodu.

Mistrová byla ráda, že jsem přišla, prý si slečna aspoň vyzkoušela takovou dávku vlasů 

Mají tam občas docela šrumec: pátek - babičky z DD, pondělí - děti kolem 3 let z DD, úterý - kontrolky, a navíc ještě já

Offline Catherinne
10846 příspěvků moje polička 21. března 2017 20:15
Reakce na Dadoo:

Jestli ona někde nečetla o hrůze, když je kadeřnice ukecaná

Offline Dadoo
11688 příspěvků moje polička 21. března 2017 20:22
Reakce na Catherinne:

Neblázni.. mládež nečte..  

Já se jí dokonce ptala, jestli jí něco není, jestli se něco nestalo. Vrtěla hlavou že ne. A vypadala, jako by jí vymřela rodina.

Jsem nečekala disputaci - o čem se taky bavit s účou, ale občas úsměv, prohodit slovíčko.

Máša ano, odborný výcvik, žákyně 2. ročníku :-)

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 21. března 2017 20:28
Reakce na 999:

Já nekoukám. Domluvím se s kadeřnicí co chci... sednu a pevně zavřu oči   Asi nejsem zrovna zákazník za odměnu, ale na druhou stranu - přece musej bejt samy unavený z toho celodenního žvanění, ne? Tak se mnou si odpočinou 

Dadoo 

No vidíš, ta tvoje je zrovna můj ideál! 

Offline Ounz
20530 příspěvků moje polička 21. března 2017 20:39
Reakce na barbucha:

Já taky mlčim a se zrcadlem mám výhodu - sundavam si brejle..

Offline Potrefenáhusa
38856 příspěvků moje polička 21. března 2017 20:44

Mě dneska hodně pobavila kolegyně, která přišla ke mně do kanceláře se slovy:" Nevíte, prosim vás, jak se jmenuje ten Němec..." a pak jsme se začaly obě hrozně smát (myslela teda našeho americkýho kolegu...) :-D

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 21. března 2017 20:44
Reakce na Ounz:

Závidím  Dneska jsem sundala jen ty černý a ke cti slečny nutno dodat, že vidíc krhavý voko a rudý jizvy ani nemrkla. Já se bála na sebe jen pohlídnout. A vono to jindy není lepší 

Offline Ounz
20530 příspěvků moje polička 21. března 2017 20:46
Reakce na barbucha:

Jsou tam profesionálky