Tak jestli to jsou milostný projevy, hned se mi tu s ním bude lépe žít...
.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
4,49 je strašnej čas... Ten jde ospravedlnit jedině tím, že se člověk právě vrátil z baru...
no, z baru jsem neprisla, ale zapracuju na tom
Teda ja vstávam o 4:00 lebo musím. Trpieť nespavosťou neprežijem ani týždeň. Teda už som mala obdobie, ze som nemohla zaspať ale tak tam som vedela kde je problém. Našťastie to velmi rychlo prešlo.
Ja jsem zatim celkem v pohode, takze to nijak neresim. To se zase vrati do normalu, verim tomu. Ale fakt je, ze nikdy jsem toho nenaspala min, nez posledni cca tri mesice. Akorat mam trochu kruhy pod ocima, mam dojem.
Pokud máte nějaké vážnější problémy, zkuste se dostat do Vysokého nad Jizerou. Je to nejlepší klinika na ruce ve střední Evropě. Akutní a vážné případy po úrazech berou hned, ostatní věci, co počkají, nějaké ty karpály, artrozy.... či kdovícosi (já tomu nerozumím) jsou na dlouhé objednání, nějaké obyčejné věci asi neberou vůbec.
Dámy, ti roztomilí ptáčci zpívají už ve 2.39, 3.13 i 3.57. Pokračují i po čtvrté hodině, v půl pátý už řvou ![]()
Za plotem mame straky a na zahrade papousky, co se nauci kazdou kravinu, ale trikrat hlasiteji
Dceři (druhačce) dnes učitelka ve škole zabavila knížku, četla si pod lavicí. Přiznám se, že mi to normálně udělalo radost
Ani jsem nebyla schopná jí to nějak vytknout, zvlášť když šlo o Správnou pětku.
Úplně ti rozumím a raduju se s tebou![]()
Dost dobrý, koupila bych jí další díly.
šikulka![]()
Děkuji všem, mám takové tušení, že i paní učitelka z toho měla stejný pocit jako my ![]()
Karja Právě jsem si říkala, že musím vyřadit všechny ty "první čtení", "druhé čtení" s velkými písmeny pro začínající čtenáře-to jsou většinou strašné blbiny- a nakoupit pořádné knihy!!
Já si pamatuju, jak mě jednou učitelka pochválila na gymplu za hospodářky pod lavicí, že prej si je taky kupuje:-D :-D
Mne na zdravce rekl pan doktor co jsme ho meli na gynekologii: "Mate to mezi dvojkou a trojkou. Je to tedy spis k te trojce, ale zase kdyz se uvazi, co jste toho v mych hodinach pod lavici precetla, tak to prece jen k necemu bylo, takze vam dam dvojku!" ![]()
![]()
Odvázala jsem se a šla ostříhat do Slováče k Provostovi.
cena mě teda málem porazila ale výsledek a vůbec celá návštěva stála za to.
( a to mi dřív 8 stovek za stříhání přišlo ažaž
)
Průšvih je, už nechci nikdy nikam jinam....
Jo, to jsou legendární výroky-já mám podobný od němčináře "prakticky nečitelné, ale vzhledem k dosavadním znalostem odhaduju tak za dva..." ![]()
Taky dobry ![]()
Ukázaná platí.. ![]()
Nevím, kam s tím jinam.. :-)
Karl Lagerfeld vstupuje do Česka. V Pařížské už není místo, dražší značky míří do obchodních center
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.