Garfie už jsem druhá a první má náskok 5 bodů. To je docela dost. Třeba nebudu muset s barvou ven. ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
continuity ta fotka na předešlé stránce, není to tělocvična v Ječné?
Mirka asi myslíš tu samou, Novoměstská sokolovna, jen je to Žitná.
Dneska konecne zacla rekonstrukce domu v Recku....uz se nemuzu dockat.Do me dovolene by to melo byt hotovy.No trochu mi kazi radost,ze u toho nemuzu byt.![]()
Zarinya Hurá!!!
999 včera jsem viděla příspěvek o té výstavě ve zprávách
, doufám, že ji s mužem stihneme, teď je imobilní s tou pochroumanou nohou.
continuity přesně do tohoto Sokola chodí moje známá - matka spolužačky z gymnázia, kardioložka a bývalá sousedka z dob, kdy jsem chodila na medicínu, t.č. již v důchodovém věku.
Přemýšlím, co mi dnes udělalo radost, trošku mi to jde ztuha, ale dosázela jsem si kytky a bylinky na balkon, objevuju znovu Björk, trápím sousedy soundtrackem k Tanci v temnotách, Play Dead už hraju taky poněkolikátý (asi bych si konečně měla koupit sluchátka), mám na cestě pár marnotratných nákupů a poved se mi dost dobrej králík Braillon (recept apetit)...
marieu jsou to úžasné prostory. ![]()
continuity díky, tak žádná arménská stopa
continuity to teda!
Pro čtení vztahoveho vlákna jsem si uvědomila, že mi udělaly radost moje kamarádky z dětství. Všechny z naší bandy se pořád nějak plácaly v různých vztazích-nevztazích, prchaly před chlapama do zahraničí a podobně a já měla o ně trochu strach. Teď jsme se viděly všechny po delší době a vypadá to, že až na jednu všechny našly toho svého, se kterým jsou šťastné a plánují další životní kroky
ta poslední do toho snad taky brzo řízne.
A i když to nemusí být napořád, tak z nich mám fakt radost že jsou teď v životě tam, kde chtějí být.
Zarinya Hurá! Hlavně že jsi byla u plánování!
Zarinya Rekonstrukce bydlení je vždycky pěkná radost.
continuity Díky! A to jsem to hledala, jestli Žitná nebo Ječná
, už je to přes 30 let, co jsem tam chodila.
Tady si opravdu stačí postěžovat a něco se stane![]()
Mirka V Ječné ječej tramvaje.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my