Kdyz jsem na Vanoce u tatinka v CR, tak je vzdycky mame
Kdyztak se stav, ja sice letos nepriletim, ale tatinek mozna bude stromecek mit i beze me ![]()
A hlasim se do klubu muchomurkovych ozdob - mame par muchomurek, ktere jsou jeste po prababicce.
Kdyz jsem na Vanoce u tatinka v CR, tak je vzdycky mame
Kdyztak se stav, ja sice letos nepriletim, ale tatinek mozna bude stromecek mit i beze me ![]()
A hlasim se do klubu muchomurkovych ozdob - mame par muchomurek, ktere jsou jeste po prababicce.
MP Marge "Dobrý den, já jsem viktorka a přišla jsem se k vám podívat na stromeček"![]()
Isca Jé, hvězdy z děrných pásek bych taky ještě našla!![]()
Později mne je i kamarádka učila skládat, už ne z pásek tedy, ale jsem levá, zvládla jsem jen půlku.
MP Marge "Dobrý den, já jsem viktorka a přišla jsem se k vám podívat na stromeček"
Vis, ze my jsme takova vystredni rodina, ze tatinkovi by to ani neprislo!? Spis by byl nadsen ![]()
Svíčky na stromečku jsem nikdy neviděla, ale vždycky jsem to chtěla zkusit. Nejspíš by to ale dopadlo jako v týhle písničce: https://www.youtube.com/watch?v=ztIsx_cxFzc
Já mám na stromečku jenom takvovouhle svíčku: https://www.perlickoveozdoby.cz/vanocni+ozdoba+svicka+na+skripci+rautis+as+miniatury+beznych+predmetu-634862/
Garfie a další Mám pocit, že naše mamka je jediná, kdo je v místním obchodě kupuje a stejně je snad vykoupí všechny. Nám stačí krabička, obvykle máme na stromečku max. čtyři svíčky, ale u našich padne krabička za večer a mamka "svítí" od 24. skoro až do konce ledna.
Musím zaťukat, akorát jednou začal dýmit nějaký řetěz, když muž naboural dronem do stromečku a nikdo si toho nevšimnul (dýmu, ne bouračky). A to jsme léta mívali stromek u okna, čili u záclony. Jo a pár propálených koberců a fleků na parketách máme od prskavek.
viktorka_od splavu To mi připomíná, jak jsme kdysi jeli s bývalým spolubydlícím na tah z Olomouce do jeho rodného Brna stopem, ve dvě ráno skončili v jeho dětském pokojíčku a než jsem se probudila, on odjel do Prahy, kde pracoval. A já vylezla z pokoje přímo do jídelny, kde seděla nic netušící snídající rodina, asi pět lidí, všichni na mě šokovaně zírali a já "dobrý den, já jsem Garfie, dneska jsem u vás spala." ![]()
@Jiná Realita My používáme takové speciální krytky, dá se to koupit normálně v OBI nebo tak někde...asi takhle to vypadá.

brrr My máme pořád taky svíčky na stromku. Máme to tak pořád, živý stromek, klasické svíčky. Kupodivu jsme nikdy nevyhořeli a mimo jednoho propáleného koberce od prskavky ani žádná jiná kalamita.
Garfie uaa ja se uplne vidim jak utikam oknem:-)))
Garfie juha, díky! to mi fakt hodně pomůže!
Garfie mne zas tvoje historka pripomina, jak jsme kdysi, to jsem jeste bydlela na Slovensku, byli s kamaradem na tahu v Praze. Meli jsme domluveny nocleh u nejake jeho kolegyne nebo kdo to vlastne byl. Jenomze ta se odporoucela asi ve dve domu spat a my dva skoncili za kuropeni u kluka, ktereho ani jeden z nas nikdy v zivote nevidel (coz jsme zjistili az dodatecne). Vubec nevim, kde jsme ho nabrali, vymetli jsme tu noc strasnych baru. No a on rano taky nekam vyficel se slovy: az budete odjizdet, zabouchnete. Nastesti nebydlel s rodicema, manzelkou a dvema detma, ale tusim jenom s pritelkyni a ta zrovna nebyla doma.
Karja No to mě překvapilo, ze spousta lidi si vůbec Ježíška neumi predstavit nebo si ho představuje jako ježečka!!! Dyt je to jasný!
Potrefenáhusa s jezeckem si Jeziska bezne pletou male deti, ale dospeli?
No, jak pravila dva roky stara reklama KB vepsana pod obrazkem jezka, ktery ma na bodlinach napichane darky: Stastne a vesele, at uz vas Jezisek vypada jakkoliv.
Potrefenáhusa muj bratr se vzdycky jako dite ptal, kde ty darky nosi, kdyz ma bodliny
a pak teda este jestli ma Jezisek sirky. Kdyz si odskrtava ty deti![]()
Jinak ja nejsem ani tym jezek, ani tym mimino. Odjakziva sem chapala Jeziska jako abstraktni entitu:D akorat teda na necem musel litat, protoze se u nas doma rikalo, ze kdyz budem zlobit, prileti "na peruti". To sem samozrejme netusila, jak zni ta hlaska cela:D
711990 My se nějak úplně odmala chodili dívat do kostela na jesličky, tak to bylo zcela konkrétní
peruť neznam, musela jsem si to vygooglit
711990 taky neznám, ale je mi jasný, s čím se to rýmuje :-)
bílo za okny a do toho svítící sluníčko ![]()
continuity Taky dobrý!
To jsou skvělý historky, tam to nakonec byla moc příjemná snídaně, ale šok pro obě strany, protože já taky netušila, že tam jsou. On byl ten kamarád navíc gay a maminka pořád tak nějak doufala, takže do mě cpala buchty, nabalila mi výslužku a ještě teď, 20 let poté mě nechává pravidelně pozdravovat! :-)
Potrefenáhusa My taky chodili na jesličky, ale stejně jsem to měla nějak pomatené. Na MP jsem kdysi líčila historku, jak jsem si představovala Ježíška jako hadr na podlahu! Protože to bylo to jediné, co jsem zahlédla, než mi babička přivřela před nosem dveře od koupelny se slovy "je tam Ježíšek!!" ale vůbec netuším, kolik mi mohlo být ![]()
Garfie hadr..! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.