Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 20:36

Garfie já je naživo neviděla nikdy u nikoho 

​Kdyz jsem na Vanoce u tatinka v CR, tak je vzdycky mame Kdyztak se stav, ja sice letos nepriletim, ale tatinek mozna bude stromecek mit i beze me

A hlasim se do klubu muchomurkovych ozdob - mame par muchomurek, ktere jsou jeste po prababicce. 

Offline viktorka_od splavu
49113 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 20:43

MP Marge "Dobrý den, já jsem viktorka a přišla jsem se k vám podívat na stromeček"

Offline Sweet Potato
39941 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 20:47

Isca Jé, hvězdy z děrných pásek bych taky ještě našla!

Později mne je i kamarádka učila skládat, už ne z pásek tedy, ale jsem levá, zvládla jsem jen půlku.

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 20:56

MP Marge "Dobrý den, já jsem viktorka a přišla jsem se k vám podívat na stromeček"

​Vis, ze my jsme takova vystredni rodina, ze tatinkovi by to ani neprislo!? Spis by byl nadsen

Offline Len
2672 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 20:57

Svíčky na stromečku jsem nikdy neviděla, ale vždycky jsem to chtěla zkusit. Nejspíš by to ale dopadlo jako v týhle písničce: https://www.youtube.com/watch?v=ztIsx_cxFzc

Já mám na stromečku jenom takvovouhle svíčku: https://www.perlickoveozdoby.cz/vanocni+ozdoba+svicka+na+skripci+rautis+as+miniatury+beznych+predmetu-634862/

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 20:59

Garfie a další Mám pocit, že naše mamka je jediná, kdo je v místním obchodě kupuje a stejně je snad vykoupí všechny. Nám stačí krabička, obvykle máme na stromečku max. čtyři svíčky, ale u našich padne krabička za večer a mamka "svítí" od 24. skoro až do konce ledna.

Musím zaťukat, akorát jednou začal dýmit nějaký řetěz, když muž naboural dronem do stromečku a nikdo si toho nevšimnul (dýmu, ne bouračky). A to jsme léta mívali stromek u okna, čili u záclony. Jo a pár propálených koberců a fleků na parketách máme od prskavek.

Offline Garfie
28252 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 22:06

viktorka_od splavu To mi připomíná, jak jsme kdysi jeli s bývalým spolubydlícím na tah z Olomouce do jeho rodného Brna stopem, ve dvě ráno skončili v jeho dětském pokojíčku a než jsem se probudila, on odjel do Prahy, kde pracoval. A já vylezla z pokoje přímo do jídelny, kde seděla nic netušící snídající rodina, asi pět lidí, všichni na mě šokovaně zírali a já "dobrý den, já jsem Garfie, dneska jsem u vás spala."

@Jiná Realita My používáme takové speciální krytky, dá se to koupit normálně v OBI nebo tak někde...asi takhle to vypadá.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 22:27

brrr My máme pořád taky svíčky na stromku. Máme to tak pořád, živý stromek, klasické svíčky. Kupodivu jsme nikdy nevyhořeli a mimo jednoho propáleného koberce od prskavky ani žádná jiná kalamita. 

Offline viktorka_od splavu
49113 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 22:31

Garfie uaa ja se uplne vidim jak utikam oknem:-)))

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 22:41

Garfie juha, díky! to mi fakt hodně pomůže!

Offline continuity
42337 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 23:31

Garfie mne zas tvoje historka pripomina, jak jsme kdysi, to jsem jeste bydlela na Slovensku, byli s kamaradem na tahu v Praze. Meli jsme domluveny nocleh u nejake jeho kolegyne nebo kdo to vlastne byl. Jenomze ta se odporoucela asi ve dve domu spat a my dva skoncili za kuropeni u kluka, ktereho ani jeden z nas nikdy v zivote nevidel (coz jsme zjistili az dodatecne). Vubec nevim, kde jsme ho nabrali, vymetli jsme tu noc strasnych baru. No a on rano taky nekam vyficel se slovy: az budete odjizdet, zabouchnete. Nastesti nebydlel s rodicema, manzelkou a dvema detma, ale tusim jenom s pritelkyni a ta zrovna nebyla doma. 

Offline Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 23:38

Karja No to mě překvapilo, ze spousta lidi si vůbec Ježíška neumi predstavit nebo si ho představuje jako ježečka!!! Dyt je to jasný!

Offline continuity
42337 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 23:46

Potrefenáhusa s jezeckem si Jeziska bezne pletou male deti, ale dospeli?

No, jak pravila dva roky stara reklama KB vepsana pod obrazkem jezka, ktery ma na bodlinach napichane darky: Stastne a vesele, at uz vas Jezisek vypada jakkoliv. 

Offline 711990
18294 příspěvků moje polička 03. prosince 2019 01:44

Potrefenáhusa muj bratr se vzdycky jako dite ptal, kde ty darky nosi, kdyz ma bodlinya pak teda este jestli ma Jezisek sirky. Kdyz si odskrtava ty deti

Offline 711990
18294 příspěvků moje polička 03. prosince 2019 01:50

Jinak ja nejsem ani tym jezek, ani tym mimino. Odjakziva sem chapala Jeziska jako abstraktni entitu:D akorat teda na necem musel litat, protoze se u nas doma rikalo, ze kdyz budem zlobit, prileti "na peruti". To sem samozrejme netusila, jak zni ta hlaska cela:D 

Offline Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 03. prosince 2019 04:54

711990 My se nějak úplně odmala chodili dívat do kostela na jesličky, tak to bylo zcela konkrétní 

peruť neznam, musela jsem si to vygooglit 

Offline stes
9030 příspěvků moje polička 03. prosince 2019 07:38

711990 taky neznám, ale je mi jasný, s čím se to rýmuje :-)

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 03. prosince 2019 08:11

bílo za okny a do toho svítící sluníčko

Offline Garfie
28252 příspěvků moje polička 03. prosince 2019 08:15

continuity Taky dobrý!  To jsou skvělý historky, tam to nakonec byla moc příjemná snídaně, ale šok pro obě strany, protože já taky netušila, že tam jsou. On byl ten kamarád navíc gay a maminka pořád tak nějak doufala, takže do mě cpala buchty, nabalila mi výslužku a ještě teď, 20 let poté mě nechává pravidelně pozdravovat! :-)

Potrefenáhusa My taky chodili na jesličky, ale stejně jsem to měla nějak pomatené. Na MP jsem kdysi líčila historku, jak jsem si představovala Ježíška jako hadr na podlahu! Protože to bylo to jediné, co jsem zahlédla, než mi babička přivřela před nosem dveře od koupelny se slovy "je tam Ježíšek!!" ale vůbec netuším, kolik mi mohlo být

Offline Pavlena
6901 příspěvků moje polička 03. prosince 2019 08:41

Garfie hadr..!