Pinot Noir Kamarad ma ochoceneho krocana. Navolno. Ale to tam prijdes a to zvire zacne hudry hudry, zrudne a ma tak 20kg. No bojim se ho ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Add krocani - táta nám líčil historku z dětství. Babi s dědou zabíjeli krocany tak, že jim usekli hlavu a pak svázané za nohy pověsili na plot, aby vytekla krev. No a jeden bezhlavý krocan (prý mají obrovskou sílu v nohách) se z toho plotu utrhl a utekl. Nenašli ho!! Ta představa, že tohle potkám venku
...
vanilka neee![]()
Jdu odtud pryč!
vanilka no spíš jestli ho neodneslo něco ještě většího. ![]()
vanilka No proto je naší dávali do toho pytlu a nechali jen krk s hlavou venku a potom se čekalo, až se odkrví. Voni sebou teda cukali ještě 15 minut po useknutí, prase teda taky cuká dlouho.
vanilka Tak to jsem asi měla z pekla štěstí,máma uvádí jako humornou/hororovou historku z doby, kdy se mnou byla do mýho jednoho roku u rodičů na vesnici, kterak jednou vyhlédla ven a na okraji kočárku sedělo několik krůt a pozorovaly mě.
Isca to jste měli dost bytelnej kočár nebo mlaďoučký krůty. ![]()
Já mám vzpomínku, jak se jdu u babičky na dvoře podívat na štěňátka. Na záda mi skočil kohout a kloval mě do hlavy. Babička s mámou přilítly a kohout šel rovnou na špalek.
Tabea To dělal jeden čas kohout od sousedů, naši kluci ho ještě schválně provokovali, já z toho byla na nervy. Naštěstí stačilo se otočit čelem a kohout dělal, že jde jen náhodou kolem
.
Jinak z chození po dědině mám dodnes trauma. Přesně vím, z které chalupy vyběhly husy, kde krocan a kde měli zlé psy. ![]()
Úpně nejhorší byl beran z jednoho statku. Pokaždé, když jim utekl, tak to hlásili i rozhlasem. Z toho měli strach i dospělí.
Tak asi nemám žádnou negativní energii, kočky mám ráda, když je nějaká v dohledu dělám velké čičiči a kočky zdrhaji ![]()
Tak po těchto historkách se budu bát i vajec!
Renusatko berana jsme měli taky. Strefil dědu, až udělal kotrmelec. My jsme před nim vždycky utekli za plot a on to do něj napálil. Myslím, že se ty dvířka pak musely vyztužit.
Na jiný kohouty jsme s sebou nosili hrabě nebo klacek jako obranu před útokem. Na husy stačilo rozběhnout se na ně.
Jak to čtu, tak bylo dětství na venkově dobrej adrenalin. ![]()
Včera mě pobavilo, děti si hrály v neděli v autě, v pondělí nastoupím do auta a v držáku na navigaci je jejich "mobil". Je to taková vodní hra s kroužky, duhová, s mořským koníkem, fakt mě to upřímně rozesmálo. A pak s tím koníkem na palubovce zastavili ještě samba policajti:-D
Ovšem, on mi volal, že nemůže najít techničák, ten jsem měla bohužel v peněžence, slyším v telefonu jak policajti říkají, at to neřeším, že to nemusim vozit....nic přijel, normálně se zeptal v kolik má dojít pro holky do školky, prostě pohoda, ale v autě jsem našla večer pokutový lístek, že nepředložil techničák, ale doted mi nic neřekl! Ani že má pokutu, ani že mám techničák uložit do auta, ani že ho musel hledat, nic, prostě ani slovo. Divný co! Já dělám, že nic:D
Vesnický zvířecí vzpomínky
Já jsem jednou jako malá seděla v létě v kraťasech u babičky u stolu, něco jsem jedla a najednou se mi po té holé noze začala šplhat kočka do klína, to leknutí a drápy zaťatý v noze si pamatuju dodnes, ale na kočky jsem nezanevřela.
A jednou po mně šel kohout, utíkala jsem před ním, ale upadla jsem, a když už jsem čekala, že přijde ten útok, zachránil mě dědův Ťapina a kohouta odehnal ![]()
Tak po těchto historkách se budu bát i vajec!
Ty to vždycky krásně vypointuješ...!![]()
![]()
Pavlena Je to jak z hororu!
Iscamoja mama má, že keď som spala u babky na záhrade v kociku, tak hada našli pod kocikom, babka vždy povedal a, že cítil mlieko.
letfenixa To zní jak z nějaké pohádky, had pod (kolébkou) kočárkem! Třeba jsi utajená princezna![]()
Karja no me takhle staveli v 10 dopo a musela jsem dychat. Uz to me zarazilo, jak asi musim pusobit, ze mi dali dychnout v takovou hodinu. Pak jsem nemohla najit technicak (muzovo auto), tak jsem sla volat, ale rikali, ze dobry. Pak byl jeste jeden trapas, kdy me upozornili na nejaky nedostatek na aute, kde jsem taky nevedela,ktera bije. Neplatila jsem nic, docela jsem se divila, ale byla jsem rada, ze jo. Jak jsme si tu psaly o tom buleni u zubare, tak tohle je trochu podobne. Byt chlap, musela bych asi umrit hanbou? A stopro bych platila.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.