Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Jos
příspěvků moje polička 02. října 2023 15:47

Pinot Noir Kamarad ma ochoceneho krocana. Navolno. Ale to tam prijdes a to zvire zacne hudry hudry, zrudne a ma tak 20kg. No bojim se ho

Offline vanilka
2188 příspěvků moje polička 02. října 2023 15:56

Add krocani - táta nám líčil historku z dětství. Babi s dědou zabíjeli krocany tak, že jim usekli hlavu a pak svázané za nohy pověsili na plot, aby vytekla krev. No a jeden bezhlavý krocan (prý mají obrovskou sílu v nohách) se z toho plotu utrhl a utekl. Nenašli ho!! Ta představa, že tohle potkám venku ...

Offline Tak Betty
6149 příspěvků moje polička 02. října 2023 16:52

vanilka neee

Jdu odtud pryč! 

Offline continuity
43170 příspěvků moje polička 02. října 2023 17:01

vanilka no spíš jestli ho neodneslo něco ještě většího.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 02. října 2023 17:01

vanilka No proto je naší dávali do toho pytlu a nechali jen krk s hlavou venku a potom se čekalo, až se odkrví. Voni sebou teda cukali ještě 15 minut po useknutí, prase teda taky cuká dlouho.

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 02. října 2023 19:06

vanilka Tak to jsem asi měla z pekla štěstí,máma uvádí jako humornou/hororovou historku z doby, kdy se mnou byla do mýho jednoho roku u rodičů na vesnici, kterak jednou vyhlédla ven a na okraji kočárku sedělo několik krůt a pozorovaly mě.

Offline vanilka
2188 příspěvků moje polička 02. října 2023 19:20
Offline Tabea
8135 příspěvků moje polička 02. října 2023 19:20

Isca to jste měli dost bytelnej kočár nebo mlaďoučký krůty.
Já mám vzpomínku, jak se jdu u babičky na dvoře podívat na štěňátka. Na záda mi skočil kohout a kloval mě do hlavy. Babička s mámou přilítly a kohout šel rovnou na špalek. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 02. října 2023 19:41

Tabea To dělal jeden čas kohout od sousedů, naši kluci ho ještě schválně provokovali, já z toho byla na nervy. Naštěstí stačilo se otočit čelem a kohout dělal, že jde jen náhodou kolem.

Jinak z chození po dědině mám dodnes trauma. Přesně vím, z které chalupy vyběhly husy, kde krocan a kde měli zlé psy.

Úpně nejhorší byl beran z jednoho statku. Pokaždé, když jim utekl, tak to hlásili i rozhlasem. Z toho měli strach i dospělí.

Offline JankaM
3106 příspěvků moje polička 02. října 2023 20:19
Reakce na vanilka:

​Snímá z tebe negativní energii!! Se říká....

​Tak asi nemám žádnou negativní energii, kočky mám ráda, když je nějaká v dohledu dělám velké čičiči a kočky zdrhaji

Offline Karja
44734 příspěvků moje polička 02. října 2023 20:50

Tak po těchto historkách se budu bát i vajec!

Offline Tabea
8135 příspěvků moje polička 02. října 2023 20:50

Renusatko berana jsme měli taky. Strefil dědu, až udělal kotrmelec. My jsme před nim vždycky utekli za plot a on to do něj napálil. Myslím, že se ty dvířka pak musely vyztužit.
Na jiný kohouty jsme s sebou nosili hrabě nebo klacek jako obranu před útokem. Na husy stačilo rozběhnout se na ně.
Jak to čtu, tak bylo dětství na venkově dobrej adrenalin.

Offline Aranel
6621 příspěvků moje polička 03. října 2023 10:09
Offline Karja
44734 příspěvků moje polička 03. října 2023 10:23

Včera mě pobavilo, děti si hrály v neděli v autě, v pondělí nastoupím do auta a v držáku na navigaci je jejich "mobil". Je to taková vodní hra s kroužky, duhová, s mořským koníkem, fakt mě to upřímně rozesmálo. A pak s tím koníkem na palubovce zastavili ještě samba policajti:-D

Ovšem, on mi volal, že nemůže najít techničák, ten jsem měla bohužel v peněžence, slyším v telefonu jak policajti říkají, at to neřeším, že to nemusim vozit....nic přijel, normálně se zeptal v kolik má dojít pro holky do školky, prostě pohoda, ale v autě jsem našla večer pokutový lístek, že nepředložil techničák, ale doted mi nic neřekl! Ani že má pokutu, ani že mám techničák uložit do auta, ani že ho musel hledat, nic, prostě ani slovo. Divný co! Já dělám, že nic:D

Offline zelene.oko
651 příspěvků moje polička 03. října 2023 14:24

Vesnický zvířecí vzpomínky Já jsem jednou jako malá seděla v létě v kraťasech u babičky u stolu, něco jsem jedla a najednou se mi po té holé noze začala šplhat kočka do klína, to leknutí a drápy zaťatý v noze si pamatuju dodnes, ale na kočky jsem nezanevřela.

A jednou po mně šel kohout, utíkala jsem před ním, ale upadla jsem, a když už jsem čekala, že přijde ten útok, zachránil mě dědův Ťapina a kohouta odehnal

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 03. října 2023 14:35
Reakce na Karja:

Tak po těchto historkách se budu bát i vajec!

​Ty to vždycky krásně vypointuješ...!

Offline Karja
44734 příspěvků moje polička 03. října 2023 14:51

Pavlena Je to jak z hororu!

Offline letfenixa
10896 příspěvků moje polička 03. října 2023 15:14

Iscamoja mama má,  že keď som spala u babky na záhrade v kociku, tak hada našli pod kocikom,  babka vždy povedal a, že cítil mlieko.

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 03. října 2023 17:47

letfenixa To zní jak z nějaké pohádky, had pod (kolébkou) kočárkem! Třeba jsi utajená princezna

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 03. října 2023 21:56

Karja no me takhle staveli v 10 dopo a musela jsem dychat. Uz to me zarazilo, jak asi musim pusobit, ze mi dali dychnout v takovou hodinu. Pak jsem nemohla najit technicak (muzovo auto), tak jsem sla volat, ale rikali, ze dobry. Pak byl jeste jeden trapas, kdy me upozornili na nejaky nedostatek na aute, kde jsem taky nevedela,ktera bije. Neplatila jsem nic, docela jsem se divila, ale byla jsem rada, ze jo. Jak jsme si tu psaly o tom buleni u zubare, tak tohle je trochu podobne. Byt chlap, musela bych asi umrit hanbou? A stopro bych platila.