To bych měla taky radost ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Máte supr bylinkový květináč. To je nějaký stohovatelný typ? Kde se to kupuje?
Áno stohovatelný. Dá sa to celé rozložiť a jednotlivé poschodia použiť zvlášť. Kúpila som ho minulý týždeň v Kauflande :D za pár korún. Je taký obyč plastový, ale na bylinky stačí. Pôjdem kúpiť ešte jeden. Hľadala som ho napríklad aj v OBI, ale nič podobné tam nemali. Bola k tomu ešte reťaz(na fotke ju vidno vľavo) za ktorú sa dá celý kvetináč zavesiť.
Som si v praci pustila stary album Natalia Oreiro. Som zacala pomaly tancovat pri stole ![]()
volali mi ze střední školy, že se dítě dostalo na odvolání, jupí![]()
Gratulujem!!!
To je super, gratuluju!
Rano ma vo firemnom maily cakal email,ze si mam vyzdvihnut na recepcii postu.Dosla mi objednavka the ordinary-budem opat mlada a krasna ![]()
Buffet, Matrixyl 10% + HA, Hyaluronic Acid 2% + B5- na zaklade miestnych odporucani....nastastie nie make up.
Este mi mozete niekto poradit,ako,co,kedy pouzivat ![]()
super. gratulujem!
Uff, gratuluju!
volali mi ze střední školy, že se dítě dostalo na odvolání, jupí![]()
Super :-)
gratuluju! (A taky se trochu bavim tvym myslenkovym pochodem, kterej duverne znam ![]()
Gratuluju, ta rána, jak Vám spadl kámen ze srdce, byla slyšet i u nás v Londýně.![]()
jeste znam drobnou variaci: jakmile si v praci vyargumentujes zvyseni platu odkazem na super vykon a predvidavost, ktera firme prinasi zisk, zakonite se vysere neco, cos mohla predvidat (muj pripad pred nekolika tydny
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.