![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Krásné gesto!!! ![]()
Zlatý hřeb letošních, v Polsku prožitých, Velikonoc: náš korejský známý si vlastnoručně upletl pomlázku na svou italskou manželku a naše ukrajinská kamarádka mu při tom anglicky vysvětlovala, co znamená Hody hody doprovody![]()
Tak to by jeden nevymyslel! Super.
Můj kadeřník. Dnes jsem od něj dostala obr kytici k mým včerejším narozeninám. 
Óóó! A dodatečně všechno nej!![]()
tomu rikam sluzby. Vse nejlepsi. ![]()
Všetko najlepšie prajem :) ![]()
Všechno nejlepší ![]()
Gratuluju k narozeninám, kadeřník je frajer. A umí, sluší ti to!
Dneska mám velikou radost.
V neděli to byl týden, co se dcera odtěhovala do UK. A dneska má práci.
Když se loučila v minulém zaměstnání, loučil se s ní jeden ředitel jiného odboru, se kterým spolupracovala. Řekl jí, že ho mrzí, že odchází, že ji chtěl pořetáhnout k sobě, ale že to chápe. A pak se zeptal, jestli už má nějakou práci. Když řekla, že ne, že teprve začne hledat, řekl jí, že tam má nějaké kontakty a že jí zkusí pomoci. Během asi čtyř dnů dceři volali, další den měla neformální interview a dnes jí volali, že ji berou.
Plat sice na tamní poměry nic moc, ale pozice výborná, udělá si dobré kontakty a v CV to bude vypadat kvalitně. Sama řekla, že to bude brát jako dobře placenou stáž.
Mám z toho fakt ohromnou radost, že se jí to tak dobře povedlo. tedy.. až na tu místní dopravu. Ale.. SUPER! ![]()
Sorry, já to musela někomu říct!![]()
Jé, ty jsi na prvního máje? :-) Všechno nejlepší, krásná kytka a dobrý kadeřník teda!
Šikovná dcera....a trochu štěstí je k tomu taky potřeba. Tak ať jí to vyjde.
A děkuji všem za přání.
Tak to je hezký! Hlavně aby byla spokojená, aby se k ní hezky chovali.
Super. Jestli je to ke všemu i dobrá pozice, tak to nemá chybu. Myslím, že v CV by vypadalo dobře leccos - a zejména to, že práci dostala okamžitě! T.j. neobcházela půl roku firmy s prosíkem...
Jo, to máš pravdu, to je taky dobrý ukazatel.
Snad to všechno dobře klapne. Bude pracovat jako analytik v oblasti ekonomie a obchodu. Psaní, rešerše, organizace akcí na podporu obchodních kontaktů. Něco jako občanský zaměstnanec v diplomatických službách. Zatím do konce roku s předpokladem prodloužení.
Takže si buď "cestou" něco najde, nebo se uvidí. Každopádně začínat takto v cizí zemi je paráda. Proto jí ani nevadí ten plat. Já mám fakt děsnou radost. Ovšem nedělám si iluze, že to místo by nikdy nedostala bez kontaktů a doporučení z předchozí práce. Aspoň k něčemu to teda bylo dobrý, když odhlédnu od jejího totálního znechucení z chodu státní instituce. ![]()
Gratulujem!!!
Gratuluji!
tak kontakty si vybudovala sama a zrovna v Britanii jsou reference enormne dulezite - ono je to kazdopadne prozirave - si je behem kariery trochu hyckat.
Ona dcera hlavně musela být šikovná tady, jinak by nikoho ani nenapadlo ztratit za ni slovo v Anglii. Dotyčný musel vědět, že doporučuje dobrou sílu, která mu neudělá ostudu.
Mám radosť zo svojej mini bylinkovej zahrady na balkóne
A tá vôňa

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.