![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
dnes mi udelala radost zprava o preziti psa :D http://liberec.idnes.cz/pes-nora-zazrak-cesky-raj-0hl-/liberec-zpravy.aspx?c=A170719_160241_liberec-zpravy_jape
Jojo, taky jsem si nad tou zprávou málem zaslzela..
Nemate obavy, ze ten Rimowa kufr nekde prijde o kolecka, kdyz je ma tak vytrcene do prostoru? Ja mam spostu let Samsonite s takovym jako latkovym povrchem (ale je tvrdej, zadny hadrak) a kolecka ma jakoby zapustena. Na to, co uz zazil, je zachovaly, ale rada bych neco lehciho, kdyz ted smi byt vetsinou jen tech 15 kg.
Parfumánie mi dneska udělala radost :-) Jsem nějaká vyřízená, tak jsem se vybodla na dnešní společenský život a jdu se válet s knížkou a filmem. Díky diskusi o filmech mám stažený film, díky diskusi o knížkách mám vybranou knihu. Prostě jsem nemusela nic složitě řešit a je to. Teď už jen něco malého dobrého k jídlu a vůbec nemám výčitky (ty přijdou až zítra).
sklidila jsem osmý letošní dozrálý kumquat. a napočítala přes třicet kumquatích kuliček v různém stádiu zralosti...! mňam! ![]()
udelalo mi radost,ze v praci se jim po mne styskalo po case kdy sem byla na dovoleny.:-)
gratuluju.:-)
To je super! Vystoupení z komfortní zóny vždycky trochu bolí, ale fakt se to vyplatí. Přeji hodně štěstí.
![]()
Gratulujem a prajem veľa úspechov v novej praci ![]()
Mne urobil radosť servis Dell. Včera som zavolala, ráno priletel technik až ku mne domov, opravil behom 15min a hotovo. To sú služby ![]()
Děkuju. Jak osvěžující! ![]()
mé dcery spíš znásilní blbý čtenář PL, než uprchlík
.....krásný tohle prohlásit v rozhovoru pro PL![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.