V Pařížské. Ale přijde mi to tam teď dost přebrané. Měla jsem tam vyhlídnutý ještě jeden obrovský, ale prodali ho a kdy dorazí zboží sami neví...
Co Vám dnes udělalo radost.?.
pocasi se umoudrilo!![]()
Vyzerá dobre. Musím sa kuknúť, kde ich majú u nás.
Jde objednat i normálně přes jejich webové stránky ![]()
Za tie prachy to chem vidieť naživo
.
z toho opravdu strach mít nemusíš - nic lepšího neexistuje ![]()
Rimowa je skvělá( myslím že sem vám ji doporučovala ještě na mp?) já už s ním letěla i vlakem jela několikrát, ani ho nebalím (přijde mi to neeko) a jako novej..a kolik se tam toho vejde ![]()
Ještě to prodává (rimowu) delmas, jestli to na Slovensku taky je..
Já mám tu stříbrnou klasiku a už jiný kufr taky nebudu mít... Jsou super :-).
Na Rimowu se chystam, tak rada slysim, ze u vsech zatim spokojenost.
Já jsem tu stříbrnou klasiku původně chtěla taky, ale pak mě odradilo, jak to vypadá po chvilce provozu. Odřeniny a navíc ten hliník je citlivý na promáčkliny, jak mi i potvrdili v obchodě, takže jsem vybrala radši salsu. Ale poletím s tím teď poprvé, takže uvidím jak bude vypadat. Když s ní manipuluju sama, tak vypadá tak jak chci, ale jestli ji někdo vyhodí z letadla na plochu fakt neovlivním...![]()
Dejte vedet, jak kufry vypadaji po letu. Ja chci klasiku hlinik, ale je mi jasny, ze promackliny a vaha jsou negativa. Doufam, ze to budu videt jako charakter materialu, ne vadu.
Já mám taky salsu a jak píšu, zatím ani škrábnutí (a někde sem na yt viděla video, jak po tom někdo skáče a nic)
Hm, tak pokud me ten hlinik neprejde, bude Salsa runner-up.
On mi právě říkal prodejce, že kufr zůstane "v pořádku", ty promáčkliny budou pouze kosmetická vada... Uvažovala jsem si ho vzít jenom jako kabinovku, ale pak jsem vzala všechny kufry v jedné linii.
Ounz já je plánuju obalit, tak doufám, že je to od škrábanců ochrání. Cestovali jsme teď s nimi hodně autem a opravdu jsou bez škrábanců, ty prolisy tomu pomáhají. Ten nový kufr od Samsonite, co jsem teď taky koupila, vypadá vzhledově skoro stejně jako Rimowy ale už po jedné cestě tam jsou škrábnutí znát... A jezdí fakt znatelně hůř...
Za mě fakt dobrá koupě. Líbí se mi a dobře fungují - ideální kombinace
Jenom ta cena ![]()
Jj, vim, ze to bude jen kosmeticka vada, na funkcnost to mit vliv nebude. Ja chci alespon jeden hlinikovy, dalsi mozna pak vezmu jine. No uvidim.
No, ta cena, ale ve výsledku, já už ho mám pár let a ještě dlouho mít budu, takže se to vlastně vyplatí. A jezdí skvěle, skoro sám ![]()
Účes opět na 5mm a cítím se jak znovuzrozená ![]()
Dnes přišel dopis od mladšího dítěte. Sprdlo nás, že píšeme moc a některé světlušky jsou z toho pak smutné!![]()
citlivé dítě!! ![]()
Připomíná mi neteř-nadějnou sportovkyni, která praštila s atletikou, protože pořád vyhrávala a kamarádi byli smutní!! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.