Cesta autem od asi nejznámější levady 25 pramenů až k Port Moniz přes spáleniště. Před pár týdny veliký požár. Eukalypty bohužel fungují jak fakule.

Cesta autem od asi nejznámější levady 25 pramenů až k Port Moniz přes spáleniště. Před pár týdny veliký požár. Eukalypty bohužel fungují jak fakule.

Kokoska Tam je koupání prostě povinné!
Sweet Potato on se ten les brzo vzpamatuje. My tam zazili pozar v primem prenosu, je to tam caste.
Kokoska Vím. Fanal ochránili, to je hlavní.
tv to jsou lišky, jestli správně vidím? Tak to teda závidím, taková hromada!
Krásné fotky, teda spálené to vypadá hrozně, ale určitě se to znovu zazeleni.
Ještě něco přidej ![]()
tv to jsou lišky, jestli správně vidím? Tak to teda závidím, taková hromada!
Je to liška nálevkovitá. Byl ji plný les. Kdybych chtěla, nasbíram nůši.
Vydarená rodinná oslava.
Sweet Potato tech nekolik stoleti starych vavrinu by byla strasna skoda. Eukalyptus naroste za par roku, prijde mi skoro jak plevel, ale ty vavriny jsou myslim nenahraditelne.
Kokoska E.fakt velký problém, invazivní, toste nezdolně na úkor jiných druhů. Plus napomáhá rychlému šíření ohně, je jak napuštěný olejem.

Sweet Potato To je nádhera!!! ![]()
tv A to taky, i když jinak! ![]()
Sweet Potatoužívejte si to. Jsem ráda, že vám vyšlo počasí.
Zastupovala jsem nemocne rodiče na lekci plavání. Bylo to super, malá je vodnice a zvládly jsme i potápění. Jen bych ,občas, potřebovala ještě jeden pár rukou ![]()
Na chvilku dám foto
clothilde jeziiis![]()
clothilde to má ale kocourek čupr babičku, že se ničeho nezalekne ![]()
clothilde juu, paráda!
Moje velký dítě, který se ještě před nedávnem bálo vlézt do velkého bazénu, včera poprvé plavalo bez pásku. Jsem na něj pyšná ![]()
clothilde v tomhle věku ty lekce plavání byly super! Určitě jste si to skvěle užily![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.