No budu číhat další dny. Dneska jsem to propásla, škoda.
Ty jo, my měli už minulý víkend uplně užasnou sousedskou pospolitost. Jedna sousedka mi přebrala balík a nabídla, at si klidně nějaké zásilky nechávám posílat k nim (nemáme čp ještě), ale to chudák neví, co nabízí. Jiní sousedi nám dali poštovní schránku, a moc hezkou. S dalším sousedem šel muž na ryby. Další soused je můj letitý kamarád, občas mi blikne na mobilu zpráva "kafe?" a sejdeme se s hrníčkama venku. S jiným sousedem zas jezdím do práce, mám to zadarmo, neřídím, odpočinu si, popovídáme si a tak... Ovšem včera telefon "tys jela někam autem, asi na nákup, kup mi prosim tě toffife" mě uplně dostal, ale to je ten můj kamarád, tak to se nepočítá. Jedna parcela je tu neobsazená, to si myslím, že to vybere nějaký debil, aby energie byla vyrovnána.
No a taky muž vysázel 21 stromů:-D:-D 15 sloupcových ovocných a zbytek samé listnáče Já vůbec nevím, co se tady děje, většinou jen z okna vidím jak se někde kope jáma. Ale zahradu jsem plně vyjmula ze své kompetence.V tydnu jdu na nákupu do auta, a tam rejč, kufr od hlíny a černý igelitový pytel, nechtěla bych být stavěná policajty ten den.