žluťásek to je teda super pokrok.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Děkuji. Sedíme doma s rodinou a ukazujeme si Tam jsme byli:)
Sweet Potato Ty fotky jsou paráda

clothilde To je super, že jsi akční babička.
My jsme chodili se starším a ten to miloval, mladší tam vřískal, nesnesl asi ten jiný zvuk v bazénu. Takže tam byl 2x. Plavou perfektně oba.
clothilde To je moc hezký! A sluší ti to, fakt jo.
Sweet Potato taky si u Tvych fotek opakuji. Byli jsme tam v dubnu.
Výpis ze zravotní pojišťovny za rok 2023 zatím! ťuk-ťuk, krásných 5146,- a to prosím prventivky, ty mi to kazí!
Duha přes celou oblohu!
Balíme to v labině a jdeme hledat poklad ![]()

eM u nas dneska byla duha, ktera opravdu koncila pred lesem na poli, ne nekde v dalce, to jsem snad jeste nevidela. A ja jela kolem autem a nemela jsem cas ani zastavit a pichnout tam vetev, abych si ten hrnec zlata nasla pri navratu!
Dneska můj gympl slavil 140 let od založení. Dali jsme si tam takovy cvičný sraz (příští rok máme 25 let od maturity) a bylo to super. Spolužáci, spolužáci z vedlejších tříd, kantoři a spoustu dalších lidí. Mimochodem, my už tam jsme třetí generace.
Společné dopoledne v teniskách
a modré nebe nad hlavou.

Krásný radosti, mně dnes ráno udělal radost telefonát z českého večírku
I když mě vytáhl z postele.
A taky mi udělal radost syn, který dělá nějakou prezentaci o Chanuce a při tom mi konečně pořádně vysvětlil o čem je Diwali (dvě témata ze kterých si mohli vybrat), konečně mám pocit, že to náboženství k něčemu je!
Jak jinak, potěšil mě zeť
Naše ambasáda pořádala včera u příležitosti výročí sametový revoluce běh, kterýho se zúčastnil... a vysvitlo, že trasa byla vedená tak, aby kopírovala českou vlajku ![]()

barbucha To je super :-)
barbucha Je, to je dobré
barbucha To je super!!!
barbucha Super nápad, do detailu, líbí se mi to moc.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.