PRŠÍ !!! ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
plus ja se pokazde prvni den prismahnu i s padesatkou a to se vubec neopaluju. btw prujem, takova blbina... u malyho decka je to zivot ohrozujici stav a muze to jit hodne rychle.
Je tam asi tak bezpečno, jak může v dnešní době na muslimském území za 9 tisíc all in v 5* resortu být, že je tam bezpečno už si nikdo tvrdit neodvažuje, radši to řeknou cenou, hloupému napověz prostě.
Se aspoň tady shodnem)))
Jsem spíš měla na mysli, že když to stojí pááár šupůůů, že chytrýmu napověz, blbýho kopni, že ta relativní nebezpečnost je v tý ceně jasně promítnutá ;-)
kamaradka pracovala pred par lety u jedne cverstovky a rikala, ze k nejnarocnejsim klientum patrili ti, co si koupili za deset litru all inclusive na dva tydny v egypte. panc za tu cenu ocekavali komfort a sluzy tak za trojnasobek.
Dnes som zistila, že ma čaká ešte týždeň dovolenky.
Otázka je kam vyraziť.
Já s manželem dnes dovolenou vymyslela a už i z části zaplatila. A tradá na Island, na 14 dní pod stan, s minimem bagáže, ale s obřím nadšením. Normální lidi jezdí do tepla k moři, ale to my né. My schytáme sníh a mráz i v Itálii u moře.
!!! prší!!!!
A tu nič ![]()
pršelo asi pět minut :D ale cokoli lepší než nic...
Ja Egypt mela vazne rada, maji opravdu luxusni destinace na potapeni, srovnatelne i s karibikem. Taktez tam byl tehdy klid, je to krasna zeme. Ale po tech nepokojich uz bych tam nejela. Znam par lidi, co i pres to vsechno tam stale jedou na dovolenou, a muj pocit je, ze vsechny laka brutalne nizka cena, ktera u nich prevazi jakakoli negativa. Byvala kolegyne jela na dovolenou do Turecka, hned vedle hotelu, kde tehdy postrileli ty turisty. Pry tak levnou dovolenou jeste nemela. No, mlcela jsem.
To nebylo v Turecku, ale v Tunisu. Společné mají jen počáteční písmeno T v názvu :-)
v pondeli jsem sjela my prvnich 5 (lehkych) jezu na kormidle a ani jednou jsme se necvakli (pravda, 2x mi hacek docela vypomohl).
bariera prolomena.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.