Já mám opravený kuchyňský hodiny po babičce a dědovi
a už mi visí a tikaj..
Co Vám dnes udělalo radost.?.
skvely ![]()
a nemela byste, prosim, kontakt na opravare, pokud je v Praze? klidne do SZ.
Super
Měla, pokud to nikomu nevadí ( není to reklama ), tak můžu i sem, tak náhodně nalezené Hodinářství na Vyšehradský 17. Hodiny mají teda novej strojek, ten starej nešel spravit. Určitě se ale domluvíte dopředu.
Mam radost ze jsem se hecla, a posekala nasi plantaz :D kor s moji alergii na travu :D
děkuji :)
Díky, díky ![]()
Ačkoliv mám největší úbytek v pase (přes boky mám za ty 2 "intenzivní" měsíce -3cm), tak mám fakt největší radost z těch o číslo menších kalhot.
Dostala jsem k dnesnimu vyroci svatby kytici. (Fotku bohuzel nepridam, neb tento mobil nespolupracuje s timto systemem). A to i presto, ze jsme oslavovali uz vcera.
Muj predchozi fungoval, ale rozbil se a z nej se mi fotka proste nenahraje :(
Od nas z okrajove casti mesta na prazdniny osekavaj autobusy, a abych stihla vlak v 7:00, musim jet busem v 5:54. Ovsem nejak jsem si vsugerovala, ze jede az 58, takze kdyz jsem vychazela od nas z ulice, mily autobus prave odrazel od zastavky. Krve by se ve me nedorezalo. Nastesti jak jsem vyrazila smerem ku, tak mi jeste zastavil
bezne se tam spise setkavam ze jeste zavre dvere a ujede...
Šaty,ktoré na mňa čakali v obchode nejaký ten týždeň (váhala som,či ich kúpiť,lebo som predtým kúpila 4 šiat
) a teraz visia v mojom šatníku ![]()
Já sem zjistila, že na prima max teď dávaj Pyramidu hrůzy, dodneška si pamatuju, jak sme na tom byli v kině s bráchou, mně bylo nějakejch 7-8 a hrůzou sem u toho 'žrala' svetr..mamka vůbec netušila, na co mě pustila do kina, byl to normálně odpolední program pro děti
tak se asi kouknu znova, abych viděla, co mě tak děsilo.. ![]()
Je,a pes Unkas!!!no tam jsou takovy desivy scény,jak je tam zalivaj do olova,či čeho...taky jsem na tom byla kdysi v kině
Děsivý vedro, únavný celodenní skotačení ve vodě a nemožnost strávit v plážový hospůdce víc než půlhodinu není nic proti setrvalý přítomnosti zřítelnice, kterou můžu přecpávat zmrzllinou a mučit a topit, jak se mi zlíbí. Za doprovodu radostného kvikotu ![]()
Já tenkrát myslela že do vosku žhavýho (ale i tak - děsivý pro dítě)
Prosim te, ty spis res jestli budou rodice infikovanyho mimina v Egypte platit vladni special ze svyho, az to vyresite, prijd nam tady politikarit
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.