viktorka_od splavu hej, ja tiez idem systém zarovnať auto, stočiť volant, keď vidím v zadnom zrkadle urobím toto...atď. Aj keď po tých pár rokoch už to viem aj odhadnúť. Musím si to naštudovať aj pri tom cúvaní nakolmo :D
Co Vám dnes udělalo radost.?.
viktorka_od splavu máš pravdu, ale na parkování na zahradě mi moc nefungují
Pro mně je ta zadní kamera fakt game changer, podle zrcátek nikdy nevím, jak moc ještě couvat.
Evaeva a ještě ta zadní kamera ukazuje bezpečnou dráhu a bezpečnou vzdálenost, fakt super!
Kokoska přesně!
Evaeva no mně vlastně na řízení zatím přišlo nejhorší vycouvat ze vrat do naší úzké ulice a nenacouvat do aut, které parkují naproti vratům a pak naopak se do těch vrat trefit, když proti nim stojí auta a nemůžu si najet tak moc, jak bych chtěla. Kameru ani nic podobného nemáme.
Nechci nikomu brát odvahu do řízení, parkování se dá vychytat, míjet se na okresní cestě v zimě v noci s autobusem bude adrenalin vždycky. Zásadní mi připadá upřímně si odpovědět na otázku, jaké mám reflexy. Kdykoli se může stát cokoli a řidič prostě drží v rukách velkou sílu. Před svátky mi paní ze sousedství odřela při vyjíždění z parkovacího místa bok auta. Když cítila, že o něco drhne, místo na brzdu šlápla na plyn. Od té doby přemýšlím, co kdyby tam byl pes nebo dítě? Do něčeho vrazím a okamžitá reakce je taková, že teda přidám? Někteří lidi by asi fakt za volant sedat neměli...
Mohučankaškoda, ta by ti to vyřešila. Jseš dobrá.
Mně nejvíce vyhovuje felicie, až na chybějící posilovač řízení (u té mé).
Ale dneska mi udělala velkou radost celorodinná kontrola u zubaře, nikdo neměl žádný kaz! Rosťa hned radostně vyskočil na křeslo, po jeho vzoru pak i Šárka vzorně otevřela pusinku, a největší zážitek bylo prohlížení mého zubního x-ray snímku ![]()
Raduza Nenauci. Moje prvni auto byla skodovka 130 rapid a stejne se bojim v modernim.
Jinak bydlim na takove uzke horske silnici, auta se vyhnou alw musite to predvidat, jeden uhnout z cesty/nekomu na vjezd. Horsi je to v obfobi snehu se sneznym pluhem. To musite opravdu rychle z cesty....nekam. Pn proste jede. Zatim jsem to vzdycky stihla, protoze az budu couvat snehovou koleji, tak nevim.
Já to myslela tak, že pokud se člověk naučí řídit starou škodovku, musí umět se vším. Ale pokud je v tom strach, tak je asi jedno co řídíš. Přeju ať zmizí.
Potrefenáhusa to mi připomíná, jak jsem dělala autoškolu v Telči, učitel mě posadil za volant, ukázala jednička dvojka trojka čtyřka, brzda, plyn a jeď. Musela jsem vyjet z garáže, projet vjezdem na náměstí a z náměstí bránou ven. Orosená jsem byla až na zadku, ale dokázala jsem to. A to jsem předtím nikdy za volantem neseděla a tehdy nebyly žádné trenažéry, takže to bylo z mosta do prosta. Ten chlap měl železné nervy...
A k té radosti - dneska jsem dostala pozvání zúčastnit se jako host setkání se čtenáři na Literárním čaji v knihovně ve Vyškově. Je to teda až na prosinec (plánují dopředu), ale radost mi to udělalo. Netušila jsem, že jsem jako autorka už až tak známá! ![]()
Jitka77 k tomu míjení se, v zimě jsme se míjeli na úzké silničce s osobním autem. Nejeli jsme oba moc rychle a najednou stračná rána. Zrcátko se sklopilo (až později jsme zjistili, že se nakřáplo). Tak jsem se lekla, že jsem ještě notnou chvíli po tom byla rozklepaná (říila jsem..)
K těm reflexům, nevím vůbec, jak bych sezachovala, ale auto jsem teď poprvé v životě odřela při výjezdu z garáže. Vůbec jsem si toho nevšimla ![]()
Mulen Uf uf! Já jsem bohužel měla příležitost zjistit, jak dokážu být rychlá v reakcích, když mi před auto vběhne dítě. Velmi! Ale být třeba mokro, nevím nevím.
S parkováním si dodnes pamatuju situaci, řídila jsem pár týdnů, léto, okénka dole, a slyším pána se synkem na procházce: "Tak, a teď se podíváme, jak bude paní parkovat." To bylo hodně náročné ![]()
A k té radosti - dneska jsem dostala pozvání zúčastnit se jako host setkání se čtenáři na Literárním čaji v knihovně ve Vyškově. Je to teda až na prosinec (plánují dopředu), ale radost mi to udělalo. Netušila jsem, že jsem jako autorka už až tak známá!
Skvělé, gratuluju ![]()
Torrah Super, blahopřeji. Máš trému?
Jitka77 díky moc
Kan zatím ne, ještě je to daleko :) až se to bude blížit, bude hůře :D
Torrah to je moc hezke, gratuluji!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.