to vypada krasne! at se ti tam dari![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
viktorka_od splavu Dekuju ![]()
To je okresni soud ![]()
MP Marge
Tipovala jsem ho proto, že je mi sympatický, a to o té oblasti nevím zhola nic.![]()
Cedar Rapids vypadá na fotkách pěkně, přeju ti, ať jsi tam spokojená!
Len Wisconsin je super stat, takze to jsi asi nejak podvedome vycitila ![]()
A dekuju!
MP Marge Ať se vám tam moc daří, vypadá to skvěle ![]()
MP Marge tak at jsi tam hodne spokojena!
MP Marge ooo, vyzerá to veľmi pekne!
MP Marge lokalita vypadá paradne, ať se tam dobre bydli a zije cele smecce ![]()
MP Marge velmi sympatická volba! Hodně štěstí do noveho začátku.

MP Marge proč vyhrálo zrovna tohle město?
Edit: jo, už jsem se docetla, bylas tam na dovolené.
Lenka22 To taky, ale k tomu se jeste vaze historka: Byla jsem se tam podivat v Ceskoslovenskem muzeu, ke kteremu patri take mala knihovna. Tak se tam prochazim mezi regaly a najednou koukam, dvojjazycne vydani klasicke ceske poezie. Tak to vezmu, otevru - a prvni basen, kterou vidim, je "Krest svateho Vladimira" od Karla Havlicka Borovskeho! Muj tatinek, ktery byl narozdil ode me velky vlastenec, miloval ceskou klasickou literaturu, a Karla Havlicka doslova zboznoval. Mel v kuchyni i jeho obrazek s jednim z jeho epigramu. "Vladimir" byl jeho nejoblibenejsi, a jako deti nas vzdycky bavil tim, ze to umel zarecitovat cele z pameti! Tak me to dojalo, rozbrecela jsem se, a pan knihovnik, ktery se prisel podivat, co se mi stalo, povida "treba je to znameni od tatinka, ze by vam tady s nami bylo dobre". A protoze jsem povahy povercive, tak jsem usoudila, ze ma urcite pravdu.
MP Marge to je krásný příběh, tak ať je vám tam dobře! ![]()
MP Marge To je hezký! ![]()
MP Marge To je hezká příhoda. Budeš tam spokojená.
MP Marge Moc hezké a dojemné. Ať vše kolem stěhování a zabydlování pěkně vyjde!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.