Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 26. února 2015 12:35
Reakce na cinkja:

Super vítání jara! A co takhle nějakou novou vůni? 

Offline cinkja
1518 příspěvků moje polička 26. února 2015 12:48
Reakce na domenica:

Super vítání jara! A co takhle nějakou novou vůni? 

Momentálně mám vůní více než oblečení . Ale vůně zkouším podstatně raději a jednoho horkého kandidáta už mám slíbeného - v dubnu .  A také tady kroužíte s tou svatební od Guerlaina a i když od loňska cvičím svou pevnou vůli, nevím, nevím....

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 26. února 2015 13:06

Taky doplňuju šatník - ale Treperendě! Už sice pár kousků mám, ale včera jsem viděla model, kterej jsem prostě musela koupit. Šaty na párty... A takovou jsem z nich měla radost, že jsem je nafotila a poslala aspoň v mailu předem

Offline Miru
16586 příspěvků moje polička 26. února 2015 13:10
Reakce na barbucha:

...jej, tak dej fotku i sem.!

No, bude mít určitě velikou radost z tolika dárečků.!

Offline zdensy
1132 příspěvků moje polička 26. února 2015 13:38
Reakce na naja:

Jo, zvlášť, když jim začnou smrdět nohy, budou ochcávat záchod a začnou si vodit domů ženský - to jsou pak miláčci

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 26. února 2015 14:16
Reakce na naja:

Jo, zvlášť, když jim začnou smrdět nohy, budou ochcávat záchod a začnou si vodit domů ženský - to jsou pak miláčci

Mýmu zlatíčku je zítra 14, už to mám za pár :-)

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 26. února 2015 14:31
Reakce na Miru:

O fotku jsem se snažila, ale pořád mi to nějak blbne.

Offline Ayuri
669 příspěvků moje polička 26. února 2015 16:57

Dnes som objavila v predzáhradke veľký kruh snežienok. Ešte síce nie sú rozkvitnuté, ale už sa vystrkujú z  mokrej hliny - statoční bojovníci! 

...znamenie, že škaredá zima už je na ústupe

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 26. února 2015 17:10
Reakce na Ayuri:

Nám už lezou kytky jako praštěné, sněženky kvetou týden, do sousední vsi přilétl minulý týden čáp (prý je první v republice) a v lese už sem tam švitoří nějaký nadržený pták

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 26. února 2015 19:51
Reakce na Ef:

Jé, no ahoj, vítej zpátky. Mně bylo jasný, že v poslední době jsi měla asi trochu jiný rozptýlení než vůně, jen jsem teda v poslední době nestíhala sledovat, že už máš tu událost za sebou. Syn je teda zlatej.

Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 26. února 2015 21:49
Reakce na Ayuri:

My už máme sněženky skoro odkvetlé, minulý týden vykvetly první krokusy a dnes jsem viděla odlétat obrovské hejno vran. A vzduch už voní. Já už se na to jaro tak těším.

Offline Ef
25 příspěvků moje polička 27. února 2015 09:56

Holky všem moc díky, je to nádhera a moc si miminko užívám. Možná víc tím že je to chlapeček (že by fakt hormony?), možná vědomím že je to moje poslední miminko. Další přírůstci v naší tlupě budou už jen buldočci!

cinkja Jejda, to kdybych teď vyházela skříň tak nosim jen tepláky, pořád maskuju klokaní vak.
Musim zhubnout! Do diet se nepřesvědčim já mám žrádýlko tááááák ráda, v pondělí letí muž s prvorozenou dcerou na 14 dní na dovolenou tak se hodlám upsat cvičení a najet si tu v klidu bez nich na každodenních 20minut. K narozeninámjsem dostala výměnu šatníku, tak bych ráda cca v červnu vyrazila na nákupy.

Tady kvete mimosa a je sklizeň citrónů, nejkrásnější období v roce. Všude to krásně voní.

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 12. března 2015 22:21

Potěšilo mě, že jsem úplně všecko našlapala do kufru  Když Alláh dá, pomuchlám si zítra zřítelnici oka mého  

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 14. března 2015 20:46
Reakce na Ef:

Ó, gratuluju, moc. Musí to být úžasný pocit vědět, že máš v tomhle smyslu "hotovo". A vypadá to na povedené dílo  

A mně dneska udělalo radost, že jsem po týdnu pátrání našla flašku 24 F. Celou dobu byl noc co noc doslova pod nosem, v nočním stolku... Zítra se na něj chystám.

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 15. března 2015 16:26

Konečně jsem se dokopala k holiči. jaká úleva, hlavu mám snad o 100 kilo lehčí.

Byla jsem u "cizí" kadeřnice a pochválila mi melír. ( moje vlastní barva)

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 15. března 2015 20:50

Skocila jsem si na blesi trh...

a hele co jsem nasla!

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 15. března 2015 20:56
Reakce na barbucha:

se máš, tam bych mohla být celej den...a ukořistila jsi to, co jsi našla ?

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 15. března 2015 21:01
Reakce na náťa66:

se máš, tam bych mohla být celej den...a ukořistila jsi to, co jsi našla ?

Si pis. Uz jsem to pomalu vzdavala, pac dedek sel snad nekam na kafe, ale pocumela jsem kolem, dala cigaro... a nakonec se vratil.

Je to od Jicky, vevnitr samozrejme ani kapka  Ale kazdej uzna, ze jsem to tam nemohla nechat. Treba se mi podari do toho narvat Mitsouko co mam doma...