I ode mně srdečná gratulace. ![]()
A s potěšením zjišťuju, že jsi opustila pole a vrátila se zpátky na louku.
I ode mně srdečná gratulace. ![]()
A s potěšením zjišťuju, že jsi opustila pole a vrátila se zpátky na louku.
Gratulujem!!!
To je pravda - viděla, nejsi chlap :-)
Ale máš recht - pálení mostů je blbost, pokud to funguje. V tom dělají ženský často chybu. Pak totiž časem zjistí, že si upálily dobrý bydlo (nebo někdy taky bidlo :-P).
Děkuji moc za přání
, psala jsem to ale hlavně z důvodu toho, že jste zde zmiňovaly věk partnerek........ a slibuji, že dám okamžitě vědět, až to začne ![]()
Když je to bidlo nebo věčnej chlast, automaty a já nevím co ještě, tak pak je to spíš nutnost a ten milenec (ať už mladší nebo starší) je jen taková berlička. Tam není co řešit. Omlouvám se za OT, ale dneska mi teda radost ještě nic neudělalo, vlastně jo, vstala jsem![]()
od kamarádky jsem dostala knihu The essence of perfume. Nečekaný nádherný dárek.
Dnes u nás napadol prvý sneh cca 10 cm, všetko je krásne biele, mäkkučké, zvuky príjemne tlmené.
Aspoň trocha zimnej romantiky....
Včera večer před spaním mi Kukadelník najednou řekl "kášné oči máš". Výraz, jaký při tom měl, so docela těžko popisuje. Úplně ve mně hrklo.
malý miláčik:)
Po deseti dnech marození (brala jse ATB) a hnusného počasí dlouhá procházka v krásném a slunečném počasí, několik milých telefonátů, dobrá káva a výborný Tramín. Dneska je mi po delší době fajn.![]()
tak po několika dnech bádání co bych mohla koupit naším zaměstnancům jsem našla velice hezká polotrička tady na tomhle webu. Ještě je hezky navonět a to se bude prodávat. juchuchu.![]()
Když teď každý den od dcery slyším, že nás s tatínkem miluje
.
Tak to je krásné ![]()
Dnes jsem si s kolegyní na obědě povídala o jejím 11letém synovi. Prý začal vyžadovat teplé večeře (kolegyně má plný úvazek a celkem 3 děti...). Tak jí povídám: "Nic takového! Párkrát mu vyhovíš a jednou s ním nějaká ubožačka bude hooodně nešťastná. Chceš vyžehlit košili? Támhle je žehlička... A večeři najdeš v kuchařce na str. 152..." Pěkně odchov za studena, povídám jí. Katastrofa zažehnána. Už vím, jak bylo Supermanovi, když zachránil svět.
...a ani nemusíš umět lítat
.
...kadeřnice mi dnes řekla, že mám na hlavě dvoucentimetrové podrosty nových vlasů.!
Jupííí![]()
Děkuji![]()
...jo, ten pocit ze zdravých a rostoucích vlasů je parádní.!,že jo.?![]()
No, já farbiť musím. Mezi své stříbrné si dávám čím dál tím tmavší pramínky...
...skončila jsem na modročerné...![]()
...kadeřnice mi dnes řekla, že mám na hlavě dvoucentimetrové podrosty nových vlasů.!
Jupííí![]()
Gratuluji. A taky trochu závidím.
Věnovala jsi vlasům nějakou speciální podporující péči? - šampón, přípravky na podporu růstu vlasů, vitamíny ...? Nevím, jak své vlasy přesvědčit, aby přestaly padat a začaly růst ...
Děkuji.!
...věnovala.
V září celý měsíc přípravky - piluld - z čínské medicíny,
říjen - methionin
od listopadu beru tříměsíční kúru Revalid pilule.
Šampon proti padání střídám z obyč.
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.