Ale jo, je pěkná, se vším souhlasím - jen se mi zdálo, že to není taková pecka, jaký normálně používáš ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
To máš pravdu, pecka to není.
Ale od toho mám jiné![]()
A jsem zvědavá, jestli a jak na ni budou reagovat zítra v práci..?![]()
Já viděla ledňáčka, jak málo stačí ke štěstí poté, co se mi nepovedla bábovka.
Krásný ptáček, koukala jsem na ty barvy jako na zjevení.... a najednou, kde se vzali, tu se vzali 2 kačeři a jedna kachna. Vrátili se, jako vloni. Mašírovali okolo baráku, asi byli na velikonoční pomlázce.
Tak konečně se mi dnes podařilo dovyklidit byt po babičce včetně sklepu. Neuvěřitelný, jak mohl jeden člověk nasyslit tolik zavařovacích sklenic a všemožnýho harampádí
. Zbyl už jen starý těžký nábytek, o který se ale postarají stěhováci.
ad Bottega Veneta
...potěšilo mě, že se v ní dobře cítím, celý den.
Ovšem - nikdo nechválil...,
přičítám to spíše intimnější intenzitě, přestoze já ji vnímala dobře...
Chce to asi také čerstvý vzduch a venkovní/neuzavřené prostory...
...aby vůně jakoby mohla roztáhnout svá křídla...
Dnešní výsledky krevních testů mojí mamky. Po více než roční léčbě kyselinou listovou a pyridoxinem má konečně hladinu bílých krvinek a tím pádem i imunitu na normálu
a dokonce o 2 desetiny lepší, než kolik jsem jich měla já při posledním odběru v rámci nedávného předoperačního vyšetření.
Věřím,taková zpráva udělá radost největší. :-)
Jj, dneska odpoledne se chystáme na menší oslavu
.
rozarka: No ona mamka už byla z toho věčného napichování kvůli odběrům celá otrávená. Ty žíly už bohužel nemá nejen kvůli vysokému věku, ale i kvůli dlouhodobé medikaci, v nejlepší kondici. Teď při tom posledním jí musela sestřička napíchnout celkem třikrát
, aby získala dostatečné množství. Takže o to jsme teď obě moc rády, že jí to teď odpadne
.
Ježíš,četla jsem -meditaci-trochu mě to zmátlo... Každopádně je to ulehčení pro maminku i pro tebe. Ať u toho zůstane!
No super. Mamka bude akorát na jaro zdravá jako tuřín ![]()
Včera mi udělala radost Jerry, když mi pochválila "obyčejnou" klasickou Stellu - kterou jsem k oslavě těch konečně jarních dnů vytáhla.
Jaro je tady!
Pátek je tady!

...jo!![]()
Jaro je tady!
Pátek je tady!

to mě taky potěšilo, ani nevím, co víc
asi to JARO
A ještě mi udělalo radost, že jsem trefila i přes objížďky domů, dokonce už před šestou, i když byla pěkně nacpaná dálnice... teď ještě aby nedošla fotka od policajtů
jako v poslední době třikrát... (už si připadám trochu jako sponzor obecních pokladen
... všude se člověk vleče jak smrad a když se to na chvíli rozjede, tak je z toho složenka).
Velice mě potěšilo, že letenky na květen od pátku - kdy jsem na ně koukala poprvé, a skřípala přitom zuby - o polovičku zlevnily. Trpělivost růže přináší! ![]()
...měla jsem přeplatek za roční vyúčtování na byt.!![]()
Takže jsem koupila klukům boty a něco na oblečení, a nejstarší bude mít narozky - tak je bude mít pěkné,
a nejmenšího vezmu do kina....![]()
Tak jsem moc ráda.!![]()
PS: chtěla jsem si koupit nějakou vůni, a já NEVÍM, jakou.?!![]()
Teda - brala bych znovu Code Ultimate, mám na dně, ale tester, ne za cenu, za kterou mají normal flakon...
Jinak - obracím korunu = nic tolik nechci, nevím.?, tak radši těm dětem, když to jde ![]()
Vzorná to matka! ![]()
Mně náš výbor dluží přeplatky za dva roky
Až to z nich vyrazím, pojedu snad rovnou na Havaj! ![]()
To věřím, že máš radost. ![]()
Já takhle udělala včera radost synovi. Byt je můj, takže vyúčtování chodí mně a já následně přeposílám. Posílala jsem mu jen SMS, ale věřím, že skákal radostí. 6 a půl litru potěší snad každého.
Hodne me potesilo, ze i kdyz nam dnes rano rozbilo WC, instalater mel nastesti volne okenko, takze se mi povedlo domluvit montaz noveho hned ted behem dopoledne. Jo, kdyby vsechnn slo zaridit takhle hladce... :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje